Eşimin kuzeni

güzel kardeşim hizmet etmeyeceksin tabii. eger riskli bir gebelik ise annen gelse kalkmıcan. bu 2*2 kadar net.
misafir umduğunu değil bulduğunu yer die bir laf var.
genele-ortaya yazıyorum bunu. bir iki arkadaş da konu sahibine fazla abartılı şeyler yazmış bunun içinde üzüldüm...

Amin allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Aynen öyle. İnan kendime kızıyorum. Doktor hareket yok, üzüntü yok demiş, ben tee yedi kat yabancının derdini çekiyorum.

Siz hiç gebelikte düşük tehlikesi yasadınızmı ve düşük yaptınızmı bir tane bebek kaybettikten sonra ikinci bebekte gözünüz kimseyi görmüyor sizin gibiler ileride kaynana olunca geline de hiç acımıyorlar,bir kadına bebeğini düşünüyor diye şımarık diyemezsiniz

Kuzen bayan olsa belki hoş görülebilir en azından halden anlar, yardımcı felan olur ama erkek olunca iş değişir ben kabul etmezdim ne demek tek başına üstelik hamile bir bayanın evinde yatılı misafir olmak bana ters birde evin hanımını görmezden gelmek hiç hoş değil senden müsade almışmı ki adres soruyor çok ayıp!!misafiri severim ancak böylesi doğru değil olmaz yani....

Yok diyecek olsam derdim de Bana gelene kadar eşimin demesi lazımdı zaten. Yapıcak tek şey dediğin gibi sallamamak. Davet eden hizmetini de görsün bir zahmet.

Düşünmemeye çalış üzme kendinide kurup kurup. Bırak eşin düşünsün ne yapacağını. Üzülüyorum hamile insanların stres yapmasına ya.

Amin bu arada..

mavi mavi esine kizman gerekirken burdaki herkesten sinirini cikariyorsun..bu kadar sinir stresle sen zaten cocuguna zarar veriyorsun..uzuntu yok demis doktor..

Çok iyi anlıyorum..içinden nasıl geliyorsa öyle davran gerçekten..şu halde lavaboya bile zor kalkarken ki tehlikedesin. Hiç bişey yapmasan bile esofmaninla rahat rahat yatmak varken adamın yanında rahat edemeyeceksin. Vs vs..başkasının ne düşündüğü değil bebegin ve sağlığın daha önemli..

mavi mavi esine kizman gerekirken burdaki herkesten sinirini cikariyorsun..bu kadar sinir stresle sen zaten cocuguna zarar veriyorsun..uzuntu yok demis doktor..
Benim kimseyle bir derdim yok. Anlaşamadığımız arkadaşların yorumlarına da bir bak istersen. Ben durumumu tüm açıklığıyla anlatmama rağmen abartıyorsun, şımarıklık yapıyorsun diyenler olmuş. Elini vicdanına koy da söyle. Hamilesin, bebeğinin konumunu, riskini gözlerinle görmüşsün, kanama geçirmişsin, işin piri doktorlar durumun ciddiyetini uzun uzun anlatmış ve birileri çıkıp senin endişeni, evlat hassasiyetini şımarıklık olarak adlandırıyor. Sen ne yapardın bu durumda?

Normal bir zaman olsa yemeğini de çayını da yaparım. Bu adam aylar önce geleceğini söylediğinde gelmesin falan dememiştim ama şu an hiç zamanı değil. Adamın burada hiç bir işi yok. Oturup napıcam adamla tüm gün? Ne markete çıkabiliyorum ne çarşıya pazara.

Aklıma şöyle bir şey geldi. Doktorum babacan anlayışlı bir insan. Eşim son randevularda yanımda değildi. Acaba durumu mu kavrayamadı. Bu haftaki randevuya onu götürüp doktorla görüştürsem. Hatta bana anlattığı gibi eşime ultrasonda anlatsa belki birşeyler dank eder.

Siz esinize durumu anlatacaksiniz ve annenize videceksiniz. Esiniz misafir agirlamanin zorlugunu bi gorsun ondan sonra zor kabul eder bir daha. Misafir gidince de temizlik icin birini cagiracaksiniz evinize bu kadar. Ben evimden gitmem durumuna hic gelmeyin beneginize yazik. O bir haftayi stres kupu olarak hecirirseniz asil o zaman bebeginize zarar vermis olursunuz.

Canım strese girmen çok doğal ...
Yapman gereken gir odana al pikeni keyfine bak eşine de bebeğimiz için bunu yapmak zorundayım kendi sağlığım için de dersin...
Hayatım kuzenine hizmet etmeyi sana bıraktım mecburen elinden geldiğince hallediver benden kendime bile hayır yok diyerek evinizde kalın...
Gelene de kusura bakma riskli bir hamileliğim var keyfinize bakın dersin bu kadar...
Kimseye boyun eğmek zorunda değilsin eve misafir gelecekse Hanım dan onay alınır neticede ağırlamanın iyisi kötüsü ondan bilinir...
Eşin haddini bilmeli...kimsenin dediğine takılma sonuna kadar haklısın hele ki bulaşık konusunu eden bir aile için az bile..

Ayyy kahkaha attım ya çok tatlı yazmissin derdini. Herkes öneride bulunmuş zaten canım umarım basın agrimadan atlatirsin
o günü hiç unutmuyorum. Sabah kalkıyorum, kahvaltı hazırlıyorum öğlen iki çeşit yemek akşam üç çeşit tatlılar falan derken tün gün mutfakta uğraşıyorum. O gün de yine böyle geçmiş, akşam halim kalmadı yarın toplarım diye bırakıp yattım
Sabah hadsizin bu cümlesine şahit oldum. Daha konuştu da ben algılayamadım o şokla. O zaman eş ailesi gerçeğiyle acı bir şekilde karşılaşmış oldum işte ben de
eğer eşim herşeye rağmen arayıp uygun nir dille durumu anlatmazsa hiç de bebeğimi tehlikeye atmam elin adamı için. Kılımı kıpırdatmam. Milleti de takmıyorum aslında ama çok hassas bir dönemdeyim. Hamilelikten değil içinde bulunduğum belirsizlik psikolojisi beni böyle hassas yaptı. Kah ağlıyorum kah gülüyorum. İnsanların her yazdığına çok takıldığımdan değil yani:)) allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Ben olsam evde kalmazdım o bi hafta. Senin amca kızın gelecek olsa reddedemezdin değil mi? Buyur gel derdin. Eşin de yok gelme diyemez. O gelsin sen git. Eşinle kavga etmeyendeğmez densiz insanlar için.

Ben olsam evde kalmazdım o bi hafta. Senin amca kızın gelecek olsa reddedemezdin değil mi? Buyur gel derdin. Eşin de yok gelme diyemez. O gelsin sen git. Eşinle kavga etmeyendeğmez densiz insanlar için.
Benim amca kızım gelicem dese ben derim canım şu an böyle bir durumla uğraşıyoruz. İşler yoluna girince görüşmemiz ikimiz için de daha uygun olur diye. Kimse de burun kıvırmaz böyle bir durumda bence. Can bu sonuçta, gezmeden daha önemli. Eşimle bu akşam konuşucam. Bakalım inşallah inat yapmaz. Çok değişken bir insan. Ne zaman ne diyecrğini kestiremiyorum.

Burada eşinide suçlu bulamıyorum çünkü insan nasıl geleceğim diyene gelme diyebilir ki... önemli olan eşinin; kuzenin geldigindeki tutumu. Kuzenine durumu anlatsın sen yatarsin yemek vesayre halletsinler. Hee baktın kocanda kuzeni görünce herseyi unuttu hizmet bekleniyor yap küçük bir çanta git annene. Allah korusun yoksa herkes fasafiso en çok senin canın yanar. Unutmadan durumu bence tatlı tatlı esinle konuş. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah

Kesinlikle öyle şu durumda benim kuzenim gelecek olsa ben kabul etmezdim. Inada bindirmemesi için olabildiğince alttan al ama şu durumda olmayacağını bilmesi lazım

Ya arkadaşlar naz-niyaz demişler ama benim eşim bana sormadan gel bekleriz diyorsa ben inadına hizmet etmem. Herşeyi eşime yaptırırım. Siz zaten sevmiyorsunuz bu kuzeni belli. Hamile olmasanızda gelmesinden rahatsız olurdunuz. Bunu gayet normal buluyorum. Misafir berekettir, iyidir doğru ama dozunda kaldığında. Canımı sıkan sevmediğim birini evimde ağırlamak zorunda kalsam bunun bir akşam yemeğinden öteye gitmesini istemezdim şahsen. Rahat olun, yatın. Eşiniz sözümden dönemem derse ya hizmeti o yapsın ya da kendi annesine kardeşine götürsün misafiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…