- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Aaa kıyamam yabenimde derdim var . evliyim ve suan hamileyim. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. eşim ankaraya calismaya gitti.. Kaynanam üç defa izgara et yapti . bana vermedi. bi insan bu kadar mi hain olur . resmen bana eziyet ediyor . ben onu yaparken gordum. canim cok cekti. soylemeye de utaniyorum ver diyeneyse bugun cabuk gecseydi yarin gidip kendime alacam ..
Sağ ol canım yorumun içinEşiniz moral vermek için öyle söylemiş siz niye kendi üstünüze alındınız ki
Size çok iyi davranıyor bide taktir ettim eşinizi kıymet bilen birisi ama bence böyle yapmayın sizde ona karşı
hee kizz . benim icin olmasa bari dogacak torunlari icin verseydi . neyse Allah büyük .Aaa kıyamam ya
Sen de yapıver kız kendinehee kizz . benim icin olmasa bari dogacak torunlari icin verseydi . neyse Allah büyük .
yapacam zaten yarin gidecegim .Sen de yapıver kız kendine
sen hamilesin galiba . hayirli olsun. cinsiyetini ogrendin mi . ogrendiysen kacinci haftada ogrendin canimSen de yapıver kız kendine
Canım benimki erken söyledi 12.haftaya girmeden söylemişti.Kız canımsen hamilesin galiba . hayirli olsun. cinsiyetini ogrendin mi . ogrendiysen kacinci haftada ogrendin canim
Yok canım benim iyi bir mesleğim var zaten.Konu ne biliyor musun.Eşimin kuzeninin durumu baya iyi ve yabancı dili vs vs var.Aslında eşi de güzel bir bölüm okumuştu ama çok yönlendirdiler dersaneye gönderdiler ama bir türlü tamamlamadı hep vazgeçti.Eşimin kuzeni de çok sinirleniyordu bu duruma.Hani meslek sahibi olsun diye çok uğraşıyordu.Bir de kültür olarak da çok farklıydılar.Eşim de senin yanına şöyle şöyle yakışır falan dedi.Zaten kızla da sürekli beni kıyaslıyorlardı bak aneksenamunn uğraştı yaptı sen de yaparsın falan diyorlardı kıza.Mesleğimi söylemek istemiyorum burada meslekten falan vuruyorlar sürekli sıkıldımMesleğin nedir?
Kocan güzel meslekli insanlara hayran olabilir ve eğer o hayran olduğu mesleklerde birisiyle evlenmediyse de bunun keşkesini yaşıyor olabilir.
Neticede hevesle evleniliyor ama bir süre sonra fikirler değişebiliyor, aslında şöyle birisiyle evlenseydim denebiliyor. Ben bekarım ama çok gördüm böyle şeyler.
Neticede başka özelliklerin üzerinde de durabilirdi ama en çok meslek üzerinde durmuş. İnsan psikolojisi olarak bizim hayatımızda ne eksikse o bizim için çok önemli olur, eşinin tavrını da buna yordum.
Sana söyleyemez doğal olarak ama kafasından böyle şeyler geçiriyor olabilir pekala.
Hamileliğim konusunda dilekleriniz için tşk ederim.Size laf yetiştirmicem çok zorladılar ama kimseyle tartışmıyorum o yüzden tşkler yorumlarınız için.Tüm konularınızı biliyorum hamileliginiz hayırlı olsun
Artık size kızmıyorum
Bizim gibi eşinin hayatini düzgün pürüzsüz hale getirmeye ömrünü adayan aman tadımız kaçmasın zihniyetli kadınların yaşadığı ortada
Sizin gibi buluttan nem kapıp ciğerini söken kadınlar da ortada
Istisnasiz değer gören sizsiniz
Aynen böyle devam edin
Ödu patlasin rahat nefes almasin
Vallahi ironi falan yapmıyorum 3 kızım var aynı da sizin gibi yetiştireceğim
Bı yerden sonra, kesinlikleİnsan pes ediyor değil mi
yaa .Canım benimki erken söyledi 12.haftaya girmeden söylemişti.Kız canım
Yani elbette düşünür.Ömür boyu bekar kalmaz.Ama hemen böyle alternatifler hoşuma gitmedi sadece.4 sene yaşanmışlık var.Hani biraz zaman geçsin sonuçta aynı yastığa baş koydular bir sürü şey paylaştılar
PislerEskilerin bir lafı vardır, erkek eşi ölünce daha cenazede etrafına bakınmaya başlar diye, abartılı bir tespittir belki ama gerçektir. Hele boşanma söz konusu olunca ne yaşanmışlığı yani erkekler bizim gibi değil
Siz normalde de böylemisiniz? sabır dilerim çevrenizdekilereBiz konuşuyoruz siz neden tahrik edici konuşuyorsunuz anlamadım.Adamın seni boşayacağını neden düşünüyorsun belki sen adamı boşayacaksın demiş arkadaş.Öyle bir şey demedim de düşünmedim de boşanırsak diye düşündüm Demediğim şeyi dedim mi diyim
Peki...Bı yerden sonra, kesinlikle
Eğer söylediklerime mantıklı bir cevap verebilecekseniz cevap verin.Konuyu saptırmayın.Ben de sizin için aynı şeyi düşünüyorum.Siz normalde de böylemisiniz? sabır dilerim çevrenizdekilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?