Eşimin kuzeniyle konuşması...

Aaa kıyamam ya

Tüm konularınızı biliyorum hamileliginiz hayırlı olsun
Artık size kızmıyorum
Bizim gibi eşinin hayatini düzgün pürüzsüz hale getirmeye ömrünü adayan aman tadımız kaçmasın zihniyetli kadınların yaşadığı ortada
Sizin gibi buluttan nem kapıp ciğerini söken kadınlar da ortada
Istisnasiz değer gören sizsiniz
Aynen böyle devam edin
Ödu patlasin rahat nefes almasin
Vallahi ironi falan yapmıyorum 3 kızım var aynı da sizin gibi yetiştireceğim

Mesleğin nedir?
Kocan güzel meslekli insanlara hayran olabilir ve eğer o hayran olduğu mesleklerde birisiyle evlenmediyse de bunun keşkesini yaşıyor olabilir.
Neticede hevesle evleniliyor ama bir süre sonra fikirler değişebiliyor, aslında şöyle birisiyle evlenseydim denebiliyor. Ben bekarım ama çok gördüm böyle şeyler.

Neticede başka özelliklerin üzerinde de durabilirdi ama en çok meslek üzerinde durmuş. İnsan psikolojisi olarak bizim hayatımızda ne eksikse o bizim için çok önemli olur, eşinin tavrını da buna yordum.
Sana söyleyemez doğal olarak ama kafasından böyle şeyler geçiriyor olabilir pekala.

Eski sevgilim sevgilisi olan bir arkadasina dans partneri ayarlamaya calismis. Adamin sevgilisi dans etmeyi sevmedigi icin baska bir kadinla dans kursuna gitsin diye bir partner tanistirmis. Ben cok bozulmustum. Biraz farkli bir konu. Ama ben de sizi anladim konu sahibi

Yok canım benim iyi bir mesleğim var zaten.Konu ne biliyor musun.Eşimin kuzeninin durumu baya iyi ve yabancı dili vs vs var.Aslında eşi de güzel bir bölüm okumuştu ama çok yönlendirdiler dersaneye gönderdiler ama bir türlü tamamlamadı hep vazgeçti.Eşimin kuzeni de çok sinirleniyordu bu duruma.Hani meslek sahibi olsun diye çok uğraşıyordu.Bir de kültür olarak da çok farklıydılar.Eşim de senin yanına şöyle şöyle yakışır falan dedi.Zaten kızla da sürekli beni kıyaslıyorlardı bak aneksenamunn uğraştı yaptı sen de yaparsın falan diyorlardı kıza.Mesleğimi söylemek istemiyorum burada meslekten falan vuruyorlar sürekli sıkıldım

Hamileliğim konusunda dilekleriniz için tşk ederim.Size laf yetiştirmicem çok zorladılar ama kimseyle tartışmıyorum o yüzden tşkler yorumlarınız için.

Benim eşim üniversitedeyken güzel sanatlar fakültesinin önünde dolanirmis arkadaşlarıyla
Ben onunla dalga geçiyorum, bu tipe o kizlar bakar mıydı, ne cesaret diyorum

Eskilerin bir lafı vardır, erkek eşi ölünce daha cenazede etrafına bakınmaya başlar diye, abartılı bir tespittir belki ama gerçektir. Hele boşanma söz konusu olunca ne yaşanmışlığı yani erkekler bizim gibi değil

Siz normalde de böylemisiniz? sabır dilerim çevrenizdekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…