Eşimin kuzeniyle konuşması...

Aynen çocuk zaten görmek falan artık istemiyorum mümkün değil barışmam çok bunaldım geri dönüşü yok böyle çok mutluyum diyor.Belki de sizin dediğiniz gibi olduğu için söylemiştir haklısınız.

Burda sorun nerde ki. Hamilelik hormonlari gereksiz calismis bence..

+++
Ben de rahatsiz olurdum. Adam annesinin isyerin gelen tum kadinlari kesmis masallah bu ne yahu.
Konu kiskanclik degil bence adamin bu derece etraftaki kadinlari kesmesi evli barkli bir insan oldugu halde.
Adam evliyken yaptigina dair hicbirsey yok. Belki bekarken tanimadan gidiyordu. Aklina geldi soyledi. Kadin hamile boyle gercek olmayan seyler yazip neden uzuyorsunuz kadini.

Mantıklı bir cevap bulmuşken.Peki annesinin güzellik salonu hakkında öyle demesine ne diyorsunuz?Yani gelenleri ben de biliyorum ama o açıdan bakacağını eşimin düşünmemiştim hiç.İlk baş benim çevrem kalmadı öyle sana önerebileceğim dedi.Sonra a bak annemin çevresi vardır dedi.Sabah çay içmeye falan uğra dedi.Yanlış anlama niyetim o değil tabi ki ama annemin yanına illa uğruyordum nasip ya belki olur dedi

kuzeninin ayrılacağı kişi kültürel vs çok da dengi olmayan biriyse, doğaldır bunları söylemesi. alınacak birşey kesinlikle yok.

Sizi simdi iyi anliyorum. Hamilelik insani garip seyleri dusunmeye itiyor. Ona moral vermek istemis olmasi yapacagi anlamina gelmiyor emin olun..

Sizi simdi iyi anliyorum. Hamilelik insani garip seyleri dusunmeye itiyor. Ona moral vermek istemis olmasi yapacagi anlamina gelmiyor emin olun..
Muhtemelen eşime bu konuyu açsam onlarla biz farklıyız derdi senin gibi.Canım tşk ederim cevabın için çok tatlısın

Eşinin senden boşandıktan sonra bir yardımcı docentle birliktelik yaşaması ihtimalini mi kiskandin ?
Hamilelikten hassaslasmissiniz adam teselli etmeye çalışıyor hem siz aklı oralarda mi kaldı diye dusunduyseniz sanmam teselli sadece . hem üzülmeyin esiniz oralarda takilali çok olmuş yard. Doc. luk kalktı çoktandır yani hiçbir zaman bir yard. Doc.bulamaz kendine

Bosandıktan sonra istedigi suya yelken acsın belki sevmeyen bosayan sen olacaksın
Niye Bosanma hayalinde adamın senı bosadıgı var?

Bosandıktan sonra istedigi suya yelken acsın belki sevmeyen bosayan sen olacaksın
Niye Bosanma hayalinde adamın senı bosadıgı var?
Adam beni boşarsa demedim ki.Aklıma kimin boşadığıyla ilgili bir şey gelmedi.Boşanırsak dedim.Tekrar yazdığıma baktım da acaba öyle mi yazdım diye öyle bir şey de yazmamışım

Olay yard doç değil ki.Neden bu kadar dar açıdan baktınız anlamadım.daha bir sürü şey dedi öğretmen falan genel olarak mesleği olan yani öyle aklına gelenleri saydı.Aklıma o geldi onu yazdım.Konu meslek değil buradaki.Konu başka alternatifleri hemen kuzenine önermesi.4 senelik geçmişleri var daha yeni bitmiş bir evlilik.Biraz dinlen paylaşılmışlık var geçer bu zamanlar falan demesi benim için daha artı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…