- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Aynen kimyasallar hep sırtta birikir. Çizik atıp vakumlayınca geçer. Kesinlikle karaciğerde birikmez. Beyne falan etki etmez. Asla ne münasebet! Tüm olay sırtta.Hacamatla o kimyasalı dışarıya atmasını sağlasanız artık hastanelerde bile bu uygulama var
Tedavi olmadığında dediğiniz olacak ve ben para vermeyeceğim ve zarar verme ihtimali var. Çocuklarım çok küçük. İkisi de bebek. Babaları evine kaçmak zorundayım. Kendisi memur. İş yerinde illa bi gün farkedilecek. Babamların evini biliyor haliyle. Uzaklaştırma kararı alıp şehir mi değiştirmem gerekiyor sizce ? Evimi değiştirmem yeterli olur muKira ödeyecek parayı denkleştirememesini geçiyorum yarın öbür gün sizden madde için para istemeye de başlar muhtemelen. Vermek istemeyeceksiniz haliyle ve tepkisi ne olacak? Çok büyük tehlikedesiniz. Kendi canınızı da bir kenara bırakıp evlatlarınızı düşünün..
Tedavi olmadığında dediğiniz olacak ve ben para vermeyeceğim ve zarar verme ihtimali var. Çocuklarım çok küçük. İkisi de bebek. Babaları evine kaçmak zorundayım. Kendisi memur. İş yerinde illa bi gün farkedilecek. Babamların evini biliyor haliyle. Uzaklaştırma kararı alıp şehir mi değiştirmem gerekiyor sizce ? Evimi değiştirmemKira ödeyecek parayı denkleştirememesini geçiyorum yarın öbür gün sizden madde için para istemeye de başlar muhtemelen. Vermek istemeyeceksiniz haliyle ve tepkisi ne olacak? Çok büyük tehlikedesiniz. Kendi canınızı da bir kenara bırakıp evlatlarınızı düşünün..
Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmekBir an önce boşanın ve çok dikkatli olun. Bu met dediğiniz şey uyuşturucunun son noktası gibi bir şey, bir kere kullandı mı bırakma gibi bir şey yok. Çocuklarınızı tek bırakmayarak en iyisini yapıyorsunuz, bence şuandan eşyalarınızı falan toplayın, gitme imkanınız varsa hiç düşünmeyin. Uyuşturucu krizlerine girip size ve çocuklarına zarar verme olasılığı gerçekten çok yüksek.
Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil miBir an önce boşanın ve çok dikkatli olun. Bu met dediğiniz şey uyuşturucunun son noktası gibi bir şey, bir kere kullandı mı bırakma gibi bir şey yok. Çocuklarınızı tek bırakmayarak en iyisini yapıyorsunuz, bence şuandan eşyalarınızı falan toplayın, gitme imkanınız varsa hiç düşünmeyin. Uyuşturucu krizlerine girip size ve çocuklarına zarar verme olasılığı gerçekten çok yüksek.
Kimdi bunlar, kimler yaktı başınızı? Bu toplumun kanseri bu insanlar. Önce her şeye karışıp gaz verip evlendirirler, kadın mutsuzsa boşanmak isterse elalem moduna girerler. Zar zor boşanırsın, ortada kaldı der gözlerine batarsın. Kötü insandan bu kadar nefret etmiyorum tiksinmiyorum çünkü gösteriyor kötü olduğunu. Size çok iyi namazında niyazında diyen tiplerin iki yakası bir araya gelmesin.Hep iyi biri olduğunu söylediler.
Böyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsünler daha iyi.Merhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Yahu siz bir gidin de mahkeme sonraki adım, bir teste bakar onun ispatı. Sigara değil ki bu aa kokmuyor kullanmıyor desinler.Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
İki bebeğinizin sağlıklı bir ortamda büyümesi babasız büyümelerinden daha önemli. Kaçıp kurtulun zatten varla yok arasında kirayı bile ödeyemez halle gelmiş. Kendinize güvenin ve bu yola çıkın. Çocuğunun yanında bu tür maddeler kullanan ilerde neller neller yaparMerhaba hanımlar, eşimle 9 yıldır evliyiz. İki bebeğimiz var. Kısa süre önce evde ben sıvı madde gördüm tiner gibi bi kokusu vardı. Onu çok sıkıştırdığımda ise saçma sapan açıklamalar yaptı ve aşırı öfkelendi, ona güvenmemi söyledi ama bir daha aynı maddeden bir pet şişe içinde görünce yine ne olduğunu söylemedi. Ben de ne olduğunu anlamadım. İçki olabileceğini düşündüm ama daha da kötüsüymüş, met denilen lanet bi madde olduğunu ama sürekli kullanmadığını denemelik olarak yıllar önce de başka maddeler kullandığını ama uzun sürmediğini sadece denedim diyerek açıklama yaptı ama bariz yalan yani. Halüsinasyon gördü de bi defa krize girdi istifra etti. Beni tanımadı sen kimsin felan dedi başka başka şeyler... bu arada ben de çalışıyorum ama yaklaşık 2 yıldır evin geçimini ben yapıyorum, maaşı ortada yok, sadece kira parasını denkleştiriyordu artık onu da veremiyor. Kızımızı parka götürüyorum diyerek kızımın yanında araçta kullanmış şişesini bulunca dehşete düştüm. Kızımı asla artık onunla tek bırakamıyorum. Bu met kullananlardan tamamen alınan temizlenen oldu mu hanımlar? Mücadele etmeme değer mi sizce? Kaçıp direkt kurtulmalı mıyım? İki bebeğim de babasız büyüyecek ona çok üzülüyorum. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız?
Olan size olacak bazı insanları kurtaramayız bizde o pisliğe bulaşmadan o ortamı terk etmeliyiz . Kriz anında size yada çocuklara bişey yaparsa ne olacak hiç düşünmüyor musunuz bunuZor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçükler
Yapmayın bunu Allah aşkına dün gece okurken ben uzaktayken bile içim ürperdi korktum okurken bile siz nasıl duruyorsunuz hemde çocuklarınız var biz bu devirde sağlam insanlara güvenip çocuklarımızı emanet edemiyoruz istismar eder diye siz bağımlı adamın yanına bebeğinizi birakmissiniz adam bir de yanında içmiş ya kızınızı istismar etseydi o kafayla ya oldurseydi kendinize gelin artk eşiniz iyi biri olabilir ama şu durumda ne yapacağı belli değil o şeyi aldıktan sonra bir canavara dönüşür yapmayın bunu kanıt falan beklemeyin kan testinde çıkar ztn çocuklarınızı alıp ailenizin yanına gidin uzaklaştırma alın eğer orda da rahatsızlık verirse gizlilik kararı çıkartıp başka şehire gidin eşiniz kurtulmak isterse mücadele eder kurtulma yerlerinde kalır ztn ailesi de yanında durur yardım ederler ama sizin kaçıp kurtulmaktan başka çareniz yok hastalık değil bu sonuçta yanında durasınız bu aralar yotube de kesfetime düşüyordu hep eşinizin kullandığı bu meret kimyasal olduğu için çok tehlikeli bir kerede bağımlılık yapıyor açıp sizde bakın izleyin belki aklınız başınıza gelirPeki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
Ben öğretmenim ama eşim memurKarı koca öğretmen miniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?