Eşimin Met İçmiş Olması. Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane haber vardi uyusturucu etkisindeki bir adam annesinin kafasini kesip yola atmisti. Bu uyusturucular cok tehlikeli. Kacip kurtulmaniz hem sizin icin hem cocuklariniz icin en dogru karar. Bir insan asla duzelmez karakter olarak degistiremiyoruz, bagimlilik bambaska bir dunya bence ve cok tehlikeli. Yeni hayat kurun kacin gitsin..

Hacamatla o kimyasalı dışarıya atmasını sağlasanız artık hastanelerde bile bu uygulama var
Aynen kimyasallar hep sırtta birikir. Çizik atıp vakumlayınca geçer. Kesinlikle karaciğerde birikmez. Beyne falan etki etmez. Asla ne münasebet! Tüm olay sırtta.

Tedavi olmadığında dediğiniz olacak ve ben para vermeyeceğim ve zarar verme ihtimali var. Çocuklarım çok küçük. İkisi de bebek. Babaları evine kaçmak zorundayım. Kendisi memur. İş yerinde illa bi gün farkedilecek. Babamların evini biliyor haliyle. Uzaklaştırma kararı alıp şehir mi değiştirmem gerekiyor sizce ? Evimi değiştirmem yeterli olur mu

Tedavi olmadığında dediğiniz olacak ve ben para vermeyeceğim ve zarar verme ihtimali var. Çocuklarım çok küçük. İkisi de bebek. Babaları evine kaçmak zorundayım. Kendisi memur. İş yerinde illa bi gün farkedilecek. Babamların evini biliyor haliyle. Uzaklaştırma kararı alıp şehir mi değiştirmem gerekiyor sizce ? Evimi değiştirmem

Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek

Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi

Hep iyi biri olduğunu söylediler.
Kimdi bunlar, kimler yaktı başınızı? Bu toplumun kanseri bu insanlar. Önce her şeye karışıp gaz verip evlendirirler, kadın mutsuzsa boşanmak isterse elalem moduna girerler. Zar zor boşanırsın, ortada kaldı der gözlerine batarsın. Kötü insandan bu kadar nefret etmiyorum tiksinmiyorum çünkü gösteriyor kötü olduğunu. Size çok iyi namazında niyazında diyen tiplerin iki yakası bir araya gelmesin.

Meth konusuna gelince, kriz anında çocuklarınızı gözünü kırpmadan öldürür, bir kaç saat sonra ayılınca çocuklar nerde parka götürücem der. Ya da sizi öldürür, kendine gelince de ağıt yakar. 2 senedir evine bakmayan adama koca mı diyorsunuz? 2 ay da değil koca 2 sene. Sonra da kalkmış bağımlı değilim diyor. Hafif uyuşturucular kesmemeye başlamış en ağırına başlamış. Kendi adınıza merhamet zengini olun ama o zaman çocukları verin başkası baksın. Adam eve kadar getirmiş maddeyi evde kullanıyor. İnsan 10 dk çocuğu emanet edip yıkanmaya gidemez. Lütfen meth kullananların videolarını izleyin, haberlerini okuyun.

Böyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsünler daha iyi.
Mücadele etmene değer mi bilmiyorum ama MET en ağırı. Canın bile tehlikeye girebilir.

Yahu siz bir gidin de mahkeme sonraki adım, bir teste bakar onun ispatı. Sigara değil ki bu aa kokmuyor kullanmıyor desinler.
Ben dünden beri bebeklerinizi düşünüyorum, çıkın şu evden

İki bebeğinizin sağlıklı bir ortamda büyümesi babasız büyümelerinden daha önemli. Kaçıp kurtulun zatten varla yok arasında kirayı bile ödeyemez halle gelmiş. Kendinize güvenin ve bu yola çıkın. Çocuğunun yanında bu tür maddeler kullanan ilerde neller neller yapar

yahu ne evlilik kurtarması adam bağımlı eve bakmıyormuş aldığı maaşı maddeye yatırıyor ama çok merhametli. kabul de etmiyor bağımlı olduğunu siz hala şunu mu yapsam bunu mu yapsam tamam sizin canınızın kıymeti yokta çocuklarında mı yok. çıkın şu evden uzak durun adamdan ben mi paniğim siz mi rahatsınız anlamadım. sizde eşinize bağımlısınız anlaşılan şu durumda eşimin daha önce nasıl olduğuna bakmam şu ana bakarım. şuan madde bağımlısı beni çocuklarımı öldürebilecek potansiyele sahip bir manyak mı evet öyleyse kusura bakmasında daha önceki halleri beni ilgilendirmez. önce çocukları düşünmelisiniz bakın ben anne bile değilim ama çocuklara üzüldüm gerçekten kaybettirin izini durum ciddi yani burdaki arkadaşlarda kötülüğünüze konuşmuyor herkes sizi ve çocuklarınızı düşünüyor.

Zor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçükler
Olan size olacak bazı insanları kurtaramayız bizde o pisliğe bulaşmadan o ortamı terk etmeliyiz . Kriz anında size yada çocuklara bişey yaparsa ne olacak hiç düşünmüyor musunuz bunu

Yapmayın bunu Allah aşkına dün gece okurken ben uzaktayken bile içim ürperdi korktum okurken bile siz nasıl duruyorsunuz hemde çocuklarınız var biz bu devirde sağlam insanlara güvenip çocuklarımızı emanet edemiyoruz istismar eder diye siz bağımlı adamın yanına bebeğinizi birakmissiniz adam bir de yanında içmiş ya kızınızı istismar etseydi o kafayla ya oldurseydi kendinize gelin artk eşiniz iyi biri olabilir ama şu durumda ne yapacağı belli değil o şeyi aldıktan sonra bir canavara dönüşür yapmayın bunu kanıt falan beklemeyin kan testinde çıkar ztn çocuklarınızı alıp ailenizin yanına gidin uzaklaştırma alın eğer orda da rahatsızlık verirse gizlilik kararı çıkartıp başka şehire gidin eşiniz kurtulmak isterse mücadele eder kurtulma yerlerinde kalır ztn ailesi de yanında durur yardım ederler ama sizin kaçıp kurtulmaktan başka çareniz yok hastalık değil bu sonuçta yanında durasınız bu aralar yotube de kesfetime düşüyordu hep eşinizin kullandığı bu meret kimyasal olduğu için çok tehlikeli bir kerede bağımlılık yapıyor açıp sizde bakın izleyin belki aklınız başınıza gelir

Seni korkutmak istemem ama tv de bir haber çıkmıştı.İstanbul Bağcılar 'Da bir çocuk annesinin kafasını kesti bu met'in etkisiyle.Güzelim can güvenliğin yok.

Kardeşim hemen avukat desteği al, çocuklarınla kaç git şehirden ne met bırakması Allah aşkına?
Saçma sapan romantizm duygusuyla çocuklarını mı yem edeceksin o adama?
Aptal ergen mi kandırılmış içmiş olsun, adam kullanıcı. Dua et satıyo falan da olsun da içeri attırabil en azından.
Bu adamla anlaşmalı boşanacak halin yok, izini kaybettireceksin bu kadar net.

bu adam metten kurtulur mu bilmem, ama umarım siz bir an önce bu adamdan kurtulursunuz. Sizin ve çocuklarınızın adına emin olun burada birçok hemcinsimiz endişelendi.
Ve hayır tabi ki babanızın evi olmaz dedikleri gibi bilmediği mümkünse farklı bir şehirde hayat kurmanız gerekiyor. Allah korusun bir sinir anında, babanızın evinde olsanız ne sizin ne çocuklarınızın ne de anne babanızın can güvenliği yok.
Sizin sihirli güçleriniz yok bu adamı bundan kurtaramazsınız. Kendinizi, ailenizi ve çocuklarınızı düşünmek zorundasınız.
Umarım çok geç kalmadan bir aksiyon alırsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…