- Konu Sahibi MuaLLime Rana
-
Hâlâ ikna diyorsunuz, tedavi diyorsunuz.Anliyorum zor durum ama evlatlarınızı anasız,ya da evlatlarınızdan olmak istemiyorsanız oyalanmayı bırakın.Adamın yanında bile yatmayın.Şu an almıyor diyorsunuz ya mümkün değil ya alıyor ya da şu an yoksunluk yaşamıyor ama zamanı geldiğinde yine alacak bulamazsa o zaman herşeyi yok edecek duruma gelecek Şu an uysal uysal durması sizi yanıltmasın.Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek
muhakkak aile büyüklerine onun ailesine haber verinZor durumlarda hep yanımızda oldu. Onun için çok üzülüyorum. Elimden gelen bişey olmaz mı. Çocuklarım iki tane ve çok küçükler
Sen ya bizimle kafa buluyorsun ya da senin de kafan güzel. Bu işin ciddiyetinin farkına varman için ne olması gerekiyor? Adam eve pet şişeyle uyuşturucu getirmiş sen hala ilk defa denedi diyorsun. Çocukların yanında içip onlara bir şey yapabilir diyoruz hala yok şöyle mi böyle mi Allah akıl fikir versin o çocuklara yazık gerçekten ya.Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
Kan ve idrar hatta sac testiyle ispatlayabilirsiniz.Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
Gidin bir avukata danışın, iddia ettiğiniz için test yapılır bence ona. Bence bir kriz anını daha sakin beklemeyin, sonunuz olabilir. Bu adamın ne sizin yanında ne de ailesinin yanında kalmaması lazım, tedavi için hastane şart ama met gerçekten korkunç bir madde.Peki ben bu durumu nasıl ispatlayacağım mahkemede? Bir kere krize girdiğinde ambulans çağırmalıydım. O an şoka girdim dondum kaldım. Anne babasını bize çağırsam bir kriz durumunu daha mı beklesek? Ama çok ciddi tehlikeli değil mi
uğraşmayın, tedavisi olacak kişi kayınbabanız değil ki. Kocanız çok isterse tedaviyi gider olur.Kayınbabamlara bizde kalmalarını teklif edeceğim ama hiç bunlarla uğraşmayalım mı sizce? Kendileri de görseler tedaviye ikna edebilir miyiz? Ama onların da gücü yetmeyebilir değil mi? En mantıklısı eşyalarımı gün gün babamlara bırakıp evden bebeklerimle gitmek
Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zatenSen ya bizimle kafa buluyorsun ya da senin de kafan güzel. Bu işin ciddiyetinin farkına varman için ne olması gerekiyor? Adam eve pet şişeyle uyuşturucu getirmiş sen hala ilk defa denedi diyorsun. Çocukların yanında içip onlara bir şey yapabilir diyoruz hala yok şöyle mi böyle mi Allah akıl fikir versin o çocuklara yazık gerçekten ya.
E ogrenmissin artık uyuşturucu olduğunu hala ilk seferiymis diyorsun saf misin aç biraz gözlerini. Çocuklarını korumak senin görevin anası babası uğraşsın tedavisine bilmem nesine. Sen bir uzaklaş sonra bakarsın duruma. Adam seni tanımamış anlamıyor musun yarın bir gün bu çocuklar kim benden değil diye delirmeyecegi ne malum?Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten
Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten
Ailesine söylemenizde bir sorun yok bence ama evden gitmeden söylemeyin.Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten
Yahu bırak kayınbaba falan, hala tedavi gelsinler bizde kalsınlar zart zurt diyosun toparlanıp git bi avukatın yanına açın davanızı ailesi de bağımlı oğullarıyla naparsa yapsın sonra. Met diyoruz met, bu illedin ciddiyetinin farkında değilsin hala. Tedavi olacak diye ponçik ponçik oturuyosun hala. Sigara bağımlılığı mı sandın.Siz neler yaşadığımı bilmeden nasıl böyle kafa buluyorsun diyebiliyorsunuz. Pet şişedekinin ben uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum. Kayınbabamları eve çağırayım kendi gözleriyle görsünler diyorum tedaviye almaları için. Tedaviye yanaşmıyor şuan için ben çocuklarımı alıp gideceğim zaten
Ki sigara bağımlılığı bile cok zor. Biraksanda başlayabilirsin örnek ben. bence kadın şok içinde bir umut ariyor ama yok sanırım hiçbir bir bilgim yok.Yahu bırak kayınbaba falan, hala tedavi gelsinler bizde kalsınlar zart zurt diyosun toparlanıp git bi avukatın yanına açın davanızı ailesi de bağımlı oğullarıyla naparsa yapsın sonra. Met diyoruz met, bu illedin ciddiyetinin farkında değilsin hala. Tedavi olacak diye ponçik ponçik oturuyosun hala. Sigara bağımlılığı mı sandın.
Ya ben böyle bir örnek haber gördüğümü hatırlıyorum sanki, birisinin salonda ulu orta bıraktığı maddeyi çocuk şeker niyetine kullanıp hastanelik mi olmuştu böyle bir olaydı. Veya bu utanmaz çocuğun yanında içiyo, çocuğa kendi de o halüsinasyon anında zarar verebilir ( bizim bir aile dostunun oğlu bağımlı, odasındaki duvarları yumruklamaktan deşilmiş artık öyle krizler) , ya da o kendinden geçmişken çocuğa bir kaza bela olabilir. Korkunç yahuKi sigara bağımlılığı bile cok zor. Biraksanda başlayabilirsin örnek ben. bence kadın şok içinde bir umut ariyor ama yok sanırım hiçbir bir bilgim yok.
Yalniz beni korkutan çocuk bunu ortalıkta görür dener vs. Allah korusun yaninda kullanmış o an kendini kaybedip çocuğa zarar verebilirdi çocuk o kafa bulurken kaybolabilir biri götürebilirdi. Kendi ailenize anlatin , eşinizin ailesine vs ama kimsenin sizi o evde tutmasina müsade etmeyin. Cok zor belki sizin icin biranda tepetaklak olmuş herşey ama yapacak cok bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?