lutfen arkadasım telafı edıp ne yapcak ozur dılıyorum senı sevıyorum bu aralar bıraz sıkıntılıyım deden ıcın degıl ama anneannenı sevmedıgım ıcın ınmedım sen de bılıyorsun deyıp sana sarılıp bıraz ılgı bıraz alaka hop hersey yolundamı olcak bosver hıc bır sey yapmasını bekleme sen ona ılgı alaka goster o yaptıgıyla utansın aksam onun sevdıgı yemegı yap eve gelınce sıcak davran sakın surat sallama kus kalma ınankı bı dakı sefere kendı ınmek ısteyecek dene ve gorrrrrrr:1hug:
Eşinizin "ben istemediğim bir şeyi sırf başkası istiyor diye yapmam" demesi evliliğe o kadar ters bir cümle ki. Sadece evliliğe değil birlikteliğe ters.
Ben de eşiniz gibiydim. Hiç kimse bana istemediğim bir şeyi asla yaptıramazdı. Çok dikbaşlıydım. Ama 1 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım sağolsun ikili ilişkilerde arada sevgi varsa sevilen için her şeyin yapılabileceğini çok güzel öğretti.Başkası için yapmıyorsun "benim" için yapıyorsun. Eğer ben de senin için önemli değilsem, sırf ben istiyorum diye bile bir şeyi yapamıyorsan o zaman niye birlikteyiz demelisin ona.
Gerçi sizde bir de aldatma hikayesi olmuş. Okumadım ama başka meseleler de varmış sanırım. Durum biraz karışıyor o zaman.
Yalnız anladığım kadarıyla siz de biraz dediğim dedik, asabi biri gibisiniz. İki inatçını ilişkisi çok zordur. Kendimden biliyorum.
Yine de bir aldatma olmasına rağmen onunla olmaya devam etmeniz karşısında bile hiç olmzsa böyle davranmaması gerekirdi.
ben erkekleri anlamıyorum.kendi aileleri olduğu zaman sana kötülükte yapsalar onlara saygı göstermemezi isterler.ama bizim ailemiz olunca en küçük birşeyde hemen onları silerler.ya geçmişte ne yasanmışsa yasansız.onlar bizim büyüğümüz...mübarek günde dedenizin elini öpse nekadar çok sevinirdi.ananenizin ceremesini neden dedenize çektirmek istiyor ki buna hakkı yok.siz ne güzel bir dille anlatmışsınız gidelim diye bukadar ters cevap vermesine anlam veremedim.eşiniz kendi ailesine gidelim dediği zaman onun kurduğu cümlenin aynısını kurun bakalım.karşı tarafın nasıl bir duruma düştüğünü anlasın beyfendi....bu konuda hiç taviz vermeyin ki durumun önemini kavrasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?