gösterebileceğim bir yol bilmiyorum..ama senin haklı olduğunu biliyorum..
sonuna kadar haklısınız. sizin hatrınız için değil o mübarek gecenin hatırına Allah ın rızası için gitmeliydi.
Suratına söyledin mi buraya yazdıklarını..?
İmkanlarını kullanıyorsun ama nankörlük yapıyorsun dedin mi..?
Haklısın ama dedeni davet edebilirdiniz..?
Ne bileyim başka bir yol bulunabilirdi..
Suratına söyledin mi buraya yazdıklarını..?
İmkanlarını kullanıyorsun ama nankörlük yapıyorsun dedin mi..?
Haklısın ama dedeni davet edebilirdiniz..?
Ne bileyim başka bir yol bulunabilirdi..
beyefendinin egosu zedelenmesin diye 85 yaşındaki adamı ayağına mı çağırsaydım???
aklıma bile gelmedi bu.
nasıl yapıcam bilmiyorum ama pişman edicem onu!!!
Dün eşimle tartıştık yine. Bununla ilgili yorumlarınızı almak istedim çünkü nasıl davranmam gerektiği konusunda çelişkideyim.
Dün kandildi biliyorsunuz. Biz bir süredir dedemin dairesinde oturuyoruz. Aynı binadayız annem ve dedemlerle. Eşim dün akşam eve geldi ve oraya yerleştiğimizden beri bir kez bile dedemin ve anneannemin evine ayak basmadı. Anneannemden ben de pek haz etmem çünkü gerçekten çekilmez huyları var. Evlatları arasında bile ayırım yapar, birine sevgi gösterirken diğerine yabancı gibi davranır. Benim de aram iyi değil onunla hatta 1 aydır hiç konuşmuyorum. Eşime de surat asıyor çünkü aramızdaki bazı problemleri biliyor ve surat asarak tepki gösteriyor. Ama dedem. Ah canım dedem benim. O kadar iyi bir insandır ki size anlatsam gözleriniz dolar. 33 yıldır bu dünyadayım ama dedem gibi bir insan tanımadım. İşte ben de onun hatırına, üzülmesin diye anneannemle olan problemlerimi bir yana bırakır, hemen her gün evine gider 10 dk. bile olsa görür çıkarım. Dün eşime "bak geldiğimizden beri evlerine girmedin, dedemin hatırına, bugün mübarek gün, gidelim ellerini öp kandilleş çıkalım evimize" dedim. Ne dediysem "hayır gitmem, anneanneni sevmiyorum" dedi.
Ya arkadaşlar bu yüzsüzlük, nankörlük değil de ne? Onların imkanlarını kullanmasını biliyorsun, Allah'ın mübarek gününde bir el öpmeye yanaşmıyorsun!!! Önce yumuşak konuştum ama sonra inadını görünce çok sinirlendim. "Hatırım için" dememe rağmen "ben kimse için istemediğim bişeyi yapmam" dedi ve şalterler attı bende. Ben kimse miyim yaa!!! Hiç bir özelliğim yok mu ki taviz vermek bu kadar zor geliyor!!! İnsan sevdiğini kırmamak için bile olsa tamam der.
Çok kırıldım inanın. Küs yattık dün gece. Şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum. Yol gösterir misiniz???
Sen çok olgun ve kültürlü bir kadınsın, ben olsa olsa yazdıklarını okuyunca bende oluşan fikri açıklarım sana.. Yol gösterilmesine ihtiyacın yok..
Ne olursa olsun bence de eşin kandilleşmek için gitmeliydi, dedenin evinde oturmasanız bile..
Ama şimdi sen bu duruma "nankörlük" olarak yaklaşırsan, eşin aşağılık kompleksine girebilir.. Karısının sağladığı bir evde yaşamak ağırına gidiyor da olabilir. Bu durum sana daha farklı dönebilir.
Anneannen evde yokken, deden yalnızken gitseniz evlerine mesela, aklıma bu geldi.
Onun dışında tabii ki sen beklentinde çok haklısın..
beyefendinin egosu zedelenmesin diye 85 yaşındaki adamı ayağına mı çağırsaydım???
aklıma bile gelmedi bu.
nasıl yapıcam bilmiyorum ama pişman edicem onu!!!
Ben olsam imkanlarından faydalanmayı biliyorsun diye suratına söylerdim, hiç gelemem böyle nankörlüğe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?