Eşimin Nankörlüğü!!!

Benim derdim adalet. Adil olsun fedakarlıksa fedakarlık.
Yok artık bundan sonra ne alıyorsam o kadar vericem, küçük hesap yapıcam artık.

Dikkat edin siz de. Fazla ödün vermek yaramıyor bunlara görüyorsunuz.

Düşünceli olmanın tanımı kendini ezdirmek değildir. Bunu kabul etmiyorum.
Hiç bir durumda kendimi ezdirmedim.
Aksine karşımda başka birinin haksızlığa uğradığını bile görsem buna müsaade etmem.
Hakkımı savunmayı da iyi bilirim çok şükür.
Aldatıldığımda süründürmediğimi nereden biliyorsunuz?
Emdiği süt burnundan geldi emin olabilirsiniz!
Bilip bilmeden yorum yapmayın, "aldatma olayları" değil "aldatma olayı" bir defa yani.
Konuları bilmeyen de inanacak...

Hımmm...
Gözden kaçırmışım..
Size daha önce ihanet eden adamın dedenizin kandilini kutlamaması,elini öpmemesini çok büyütmeyin derim..
Çok daha derin acılarınızı gömmüşsünüz içinize... Kabullemişsiniz..
Adam zaten saygısız olduğunu çok önceden belli etmiş size..

vallahi bende sevmediğimi sevemiyorum hatır vede yapmacık olsa dahi bu şekildede ruh sağlığımı koruyorum herkesi mutlu edersem ben mutsuz olurum ,eşini rahat bırak sevmiyorsa sevmiyor sonuçta onlar senin akraban

zorlada bir insan sevilmez saygıda duyulmaz
!!!

Tabi doğru ya, madem aldatıldım, kabul ettim, bundan sonra tepeme .ıçsa "aferin kocacım" demem lazım!
Sanki ben aldattım da "ne yapsa haklı" diycem fesuphanallaaah!

Evli misiniz?

evet aşağıda cadı kaynana oturuyor sevmediğim halde sever gibi yapmalıymışım

eşim baskı yapıyor bende buna karşıyım eşler
birbirini bu konuda özgür bıraksın !!:bbo:

evet aşağıda cadı kaynana oturuyor sevmediğim halde sever gibi yapmalıymışım

eşim baskı yapıyor bende buna karşıyım eşler
birbirini bu konuda özgür bıraksın !!:bbo:

Bakın, belki haddim değil ama siz, eşinizin seçimisiniz.
Yani yaptığınız her güzel şeyden gururlanır, her yanlış şeyden de utanır.
Dolayısıyla ailesinin de sizin hakkınızda yanlış düşünmesini, olumsuz konuşmasını istemez.
Sizi seviyor ve umursuyorsa istemez.
Elinizden gelebilecek şeyleri sırf inat yüzünden, "kimse için kendimden ödün vermem" diyerek yapmazsanız, müşterek hayatın sorumluluklarını alabilecek olgunluğa sahip değilsiniz demektir.
Ben bunu eşim için söylüyorum sizin için değil.
Ama sebebiniz "kimse için kendimden ödün vermem" vs.cümlesi içeriyorsa siz de dahilsiniz evet.
Ve siz böyle savunursanız kendinizi, eşiniz mesela canı her sıkıldığında arkadaşlarıyla olmak istese ve sizi yalnız bıraksa, bu ve benzeri konulara da siz takılmamalısınz.
Zira o da kendi istediği şeyleri yapıyor olacak. Sizi önemsemeden...

Tabi doğru ya, madem aldatıldım, kabul ettim, bundan sonra tepeme .ıçsa "aferin kocacım" demem lazım!
Sanki ben aldattım da "ne yapsa haklı" diycem fesuphanallaaah!

Adam ihanet etmesine rağmen evliliğinize devam ettiğiniz için işte aynen sizin söylediğiniz gibi düşünüyor; farkında değil misiniz?
"Ben ona en büyük kötülüğü yapmışım,aldatmışım onu bile affetmiş,şimdi ne yapsam da bu kadar sorun olmaz" diyor...
Arkadaşım sinirlenmeyin ama insanlara gerekli yerde gerekli tepkileri vermezseniz kendinize ya da ailenize saygı duymasını bekleyemezsiniz..
Tabii herkesin hayata olan tepkileri ve etkileri farklı..
Evlilikte ihanet olunca boşanılır diye bilirim ben.. Sizin bunu bile affetmiş olmanız diğer konuların yanında hafif kaldı işte..Sadece kendi görüşümdür.. İhanette uğrayıp da boşanmayanların var olduğunu da biliyorum artık bu foruma üye olduğumdan beri..Hadi onların maddi gücü yoktu,mesleği yoktu vs.. Siz kendi evinizde oturttuğunuz adamın sizi aldatmasına göz yumarsanız "aferin" demiş olmuyor musunuz?

Aldatma 4 yıl önce yaşandı. Dedemin evine 1.5 yıl önce geldik.
Ayrıca konu bu değil.
Pes yani! Bel altından vurmaya bayılıyorsunuz.
Nereden nereye taşıdınız konuyu, eğlence çıktı, hadi hayırlısı...

Valla kusura bakmayın ama sizi aldatarak size ve bu evliliğe saygısı olmadığını ıspatlayan bu adamdan dedenize saygı göstermesini nasıl bekleyebiliyorsunuz???

işin içinde aldatma varsa bırakırdım o adamı ve eşiniz ne yapsada gözünüzde hep suçlu

ve değersiz olacaktır

işiniz zor birde size değer vermeyen adam akrabanıza nasıl değer verir?boshayallersmile

Estağfurullah!
Size ne garezim var da belaltı vuracam?
Ben sadece sizin iyiliğiniz için yazdığımı düşünmüştüm..
Asla sizi incitmek ya da kırmak gibi niyetim yoktu..

offfff ne ala dedenın evınde otur kıra verme ama el opmeye gelınce ben gıdemem bu nasıl ıs anlamadım olmaz guzelım boyle anneanneyı sevmeye bılır dedenızıde ama saygı duymak zorunda boyle ozel kutsal sayılan bır gunde alırdınız ellınıze bır pasta ınerdınız asagıya yarım saat oturup kalkardınız el opmek den dudak kırlenmez derler bızde esınız sıze deger verseydı sızınle ınatlasmaz onlar ıcın degıl sız ıstedıgınız ıcın yapardı ben olsam kusmeye devam etmem hayatıma aynı gunu bırlık devam eder ama kırılan gonlumun bır yanına da yazarım bunu sız de boyle yapın bence aynı evde kus kalınmaz

Çok doğru söylüyorsun katılıyorum.
Ama yaptığını telafi etmeden asla bir şey yokmuş gibi davranamam ben.

Çok doğru söylüyorsun katılıyorum.
Ama yaptığını telafi etmeden asla bir şey yokmuş gibi davranamam ben.

lutfen arkadasım telafı edıp ne yapcak ozur dılıyorum senı sevıyorum bu aralar bıraz sıkıntılıyım deden ıcın degıl ama anneannenı sevmedıgım ıcın ınmedım sen de bılıyorsun deyıp sana sarılıp bıraz ılgı bıraz alaka hop hersey yolundamı olcak bosver hıc bır sey yapmasını bekleme sen ona ılgı alaka goster o yaptıgıyla utansın aksam onun sevdıgı yemegı yap eve gelınce sıcak davran sakın surat sallama kus kalma ınankı bı dakı sefere kendı ınmek ısteyecek dene ve gorrrrrrr:1hug:

ha bu arada aldatmayla ılgılı yazıları yenı okudum gecmıs gecmısde kalmıstır sen onune bak cnm herkesın hataları olabılır 2 yıl once olan bır olayın suan gundme gelmesının ne sıze nede bı baskasına faydası olmaz kapanan yaralarınızın kalan ızlerını anımsarsınız bu da sıze huzun verır

Eşinizin "ben istemediğim bir şeyi sırf başkası istiyor diye yapmam" demesi evliliğe o kadar ters bir cümle ki. Sadece evliliğe değil birlikteliğe ters.
Ben de eşiniz gibiydim. Hiç kimse bana istemediğim bir şeyi asla yaptıramazdı. Çok dikbaşlıydım. Ama 1 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım sağolsun ikili ilişkilerde arada sevgi varsa sevilen için her şeyin yapılabileceğini çok güzel öğretti.Başkası için yapmıyorsun "benim" için yapıyorsun. Eğer ben de senin için önemli değilsem, sırf ben istiyorum diye bile bir şeyi yapamıyorsan o zaman niye birlikteyiz demelisin ona.
Gerçi sizde bir de aldatma hikayesi olmuş. Okumadım ama başka meseleler de varmış sanırım. Durum biraz karışıyor o zaman.
Yalnız anladığım kadarıyla siz de biraz dediğim dedik, asabi biri gibisiniz. İki inatçını ilişkisi çok zordur. Kendimden biliyorum.
Yine de bir aldatma olmasına rağmen onunla olmaya devam etmeniz karşısında bile hiç olmzsa böyle davranmaması gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…