Atmasa atmazdı o mesajı da ama..
Bir geri adım olabilir mi..
Bana göre de haklısın arkadaşım...
Ev mevzusu olmasa bile eşinin küçük olarak gitmesi gerekirdi, ha evlerınız uzak olurdu öyle fazla samımıyetınız olmazsı, bır telefon yeterdı ama aynı apartmanda oturmanın da verdıgı sorumluluklar var elbette...
Şu dediğinizde çok haklısınız. Bizler kadın olarak gercekten cok fedakarlık yaparken tabırı caızse erkekler burunlarında kıl aldırmıyorlar. Bunun bır çözumu var mı bılemıyorum zira bulursan bana da söyle formulunu çünkü benım de ihtiyacım var.
Erkek bunları bır emır olarak algılıyor ve ayak dıretıyor yapmamak ıcın...
Kendımden ornek vermek gerekırse, nişanlım söz konusu kendı aılesı oldugunda o kadar ama o kadar ıncekı tarıfı mumkun degıl, neler beklıyor benden, vay be dıyorum sen bu kadar ınce dusunurmuydun? Fakat söz konusu benım aılem olunca ınatlasıyor, baskı olarak goruyor.
Salı gununden berı doğru duzgun konusmuyoruz, sebepse nısanlım uzakta, erkek kardesım var, hatlarımız ucretsız, ya dıyorum bır gun de al telı kendıgılınden abıcım nasılsın de, iletısımınız olsun ben boyle mı yapıyorum senın kardesıne dıyorum, sen de yapma senden bekleyen mı var, bana dayatma yapma dıyor...
O gunden berı de konusmuyoruz, gerı adım atmayı da dusunmuyorum kendı bılır, annesının onca dedıklerıne ragman hala arıyor soruyorsam bu ona karsı yaptıgım bır fedakarlıktır ama gorene !!!!
Kusuruma bakma cok uzattım ama tam da ben de bu durumdan muzdarıpken tutamadım ıcımdekılerı...Varsa formulu bılen gondersın, tatlı dıl bıle ıse yaramıyor cunku
valla canım önceki konularınıda hatırlıyorum...
Aldatma olayları vardı,kaynın,kayınpederin bir tuhaftı...
Valla kusura bakmada eşine nasıl katlanıyorsun,sırf çocukların için mi...
içini karatmak istemem ama seni aldatan adamı bir kere affederek yetrince eline koz vermişsin,değişmesini bekleme...
ya onu böyle kabul ediceksin yada bırakıcaksın...
haklısın elbette ama çok taviz veriyorsun,daha ilk aldatma olayında süründürücektin...
boşan demiyorum yanlış anlama ama çok ezdiriyorsun kendini çok....:1no2:
vallahi bende sevmediğimi sevemiyorum hatır vede yapmacık olsa dahi bu şekildede ruh sağlığımı koruyorum herkesi mutlu edersem ben mutsuz olurum ,eşini rahat bırak sevmiyorsa sevmiyor sonuçta onlar senin akraban
zorlada bir insan sevilmez saygıda duyulmaz !!!
evet aşağıda cadı kaynana oturuyor sevmediğim halde sever gibi yapmalıymışım
eşim baskı yapıyor bende buna karşıyım eşler birbirini bu konuda özgür bıraksın !!:bbo:
Tabi doğru ya, madem aldatıldım, kabul ettim, bundan sonra tepeme .ıçsa "aferin kocacım" demem lazım!
Sanki ben aldattım da "ne yapsa haklı" diycem fesuphanallaaah!
Adam ihanet etmesine rağmen evliliğinize devam ettiğiniz için işte aynen sizin söylediğiniz gibi düşünüyor; farkında değil misiniz?
"Ben ona en büyük kötülüğü yapmışım,aldatmışım onu bile affetmiş,şimdi ne yapsam da bu kadar sorun olmaz" diyor...
Arkadaşım sinirlenmeyin ama insanlara gerekli yerde gerekli tepkileri vermezseniz kendinize ya da ailenize saygı duymasını bekleyemezsiniz..
Tabii herkesin hayata olan tepkileri ve etkileri farklı..
Evlilikte ihanet olunca boşanılır diye bilirim ben.. Sizin bunu bile affetmiş olmanız diğer konuların yanında hafif kaldı işte..Sadece kendi görüşümdür.. İhanette uğrayıp da boşanmayanların var olduğunu da biliyorum artık bu foruma üye olduğumdan beri..Hadi onların maddi gücü yoktu,mesleği yoktu vs.. Siz kendi evinizde oturttuğunuz adamın sizi aldatmasına göz yumarsanız "aferin" demiş olmuyor musunuz?
Aldatma 4 yıl önce yaşandı. Dedemin evine 1.5 yıl önce geldik.
Ayrıca konu bu değil.
Pes yani! Bel altından vurmaya bayılıyorsunuz.
Nereden nereye taşıdınız konuyu, eğlence çıktı, hadi hayırlısı...
offfff ne ala dedenın evınde otur kıra verme ama el opmeye gelınce ben gıdemem bu nasıl ıs anlamadım olmaz guzelım boyle anneanneyı sevmeye bılır dedenızıde ama saygı duymak zorunda boyle ozel kutsal sayılan bır gunde alırdınız ellınıze bır pasta ınerdınız asagıya yarım saat oturup kalkardınız el opmek den dudak kırlenmez derler bızde esınız sıze deger verseydı sızınle ınatlasmaz onlar ıcın degıl sız ıstedıgınız ıcın yapardı ben olsam kusmeye devam etmem hayatıma aynı gunu bırlık devam eder ama kırılan gonlumun bır yanına da yazarım bunu sız de boyle yapın bence aynı evde kus kalınmaz
Çok doğru söylüyorsun katılıyorum.
Ama yaptığını telafi etmeden asla bir şey yokmuş gibi davranamam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?