ne yazikki bazi aileler cocuklarina dinini örfünü adetini asilayamiyorlar.cocukta ikilemde kaliyor ve ne yaptigini kendi bile bilmiyor.
siz sonuna kadar haklisiniz ben okurken bile sistim sinir oldum.iyi sabretmissiniz bugüne kadar.
bence sizin konusmaniz dogru degil esinizin konucup halletmesi lazim.sizde tavirlarinizla kiza ve esinizin ogluna rahatsizliginizi belli edin.hem niye odaya kapaniyorsunuzki orasi sizin eviniz.
Mecbur yatak odasina kapanmak zorunda kaliyorum bende öglen saat 2'ye kadar ancak o saatte kalkiyorlar cünkü, evi toparlasam yada tv yi acsam, bak bak bizi rahatsiz etmek icin elinden geleni yapiyor diyecekler..
Yoruldum artik bütün bunlardan, iyi olmaya calistikca daha da kötü oluyorum( diyorum ya gidecek yerim olsa saniye durmayacagim, benim anahtarimi da ona versin, zaten istedigi saatte girip cikiyor daha da rahat eder en azindan (
Kendimi evimde gibi hissetmiyorum, sanki otelde yada pansiyonda kaliyormus gibi hissediyorum, sonra kendime kizmaya basliyorum acaba ben cok mu abartiyorum diye.. Gece kalkiyorum lavoboya girecegim bir bakiyorum ki banyodalar, sinirlerim alt üst oluyor..
Kiz eve Geldiginde Hic Muhattap Olmayin ,
Yuzune Bile Bakmayin ,
Belki Kendi Rahatsiz Olur ,
Neden Odaniza kapaniyorsunuz
kalkin acin tv yi ,
son ses muzik ,
temizlik yapin
okurken sinirlerim bozuldu vallahi...
hem sizin evinize girip çıkacak hemde size selam verme tenezzülünde bulunmayacak
SAYGISIZ......
Beni en cok rahatsiz eden durumlardan biri de bu maalesef, bir tek bana degil onun geldigi saatte esimde evde ona da selam sabah vermez... Sanki burasi onun kendi mülkü bizler insan degiliz burda...
Beni en cok rahatsiz eden durumlardan biri de bu maalesef, bir tek bana degil onun geldigi saatte esimde evde ona da selam sabah vermez... Sanki burasi onun kendi mülkü bizler insan degiliz burda...
eşiniz oğlunu uyarmalı aslında tek yol bu....muhattabınız kız değil oğlu....
kız belliki terbiyesiz....
Ben olsam, günlük rutinime devam ederdim.Eşiniz, dostunuz varsa çağırın evinize.Sabah kahvaltıları hazırlayın, kısır günü gibi gün yapın, açın televizyonuzu, yapın temizliğinizi.Orası sizin de eviniz.Afedersiniz ama yan odada iki genç sevişiyor, aman rahatsız olmasınlar diye kendimi odaya falan kitleyemem.Sevişecek olan ya otele gider ya kendine bir ev tutar.Siz de sessizleşirseniz, yarın öbür gün o evde daha da farklı şeyler olur.
Kiz zaten terbiyesiz orasi belli bisey, 21 yasinda ki hangi kiz sevgilisinin evine selam sabah bile vermeden gidip kalabilir bizim kültürümüzde... Ama ailede suc maalesef, benim kizdigim noktalardan biri de esimde du burumdan rahatsiz oldugunu söylüyor ama kizi görünce herhangi bir tepki vermiyor, sakalasip gülüyor üstelik, arkasindan konus konus yüzüne gelince tepkini koyma, bizler tepkisiz kaldigimiz sürece bu gencler nasil dogru yolu görecek ve ona göre hareket edecek.. Bu söyledigim sadece bu durum icin gecerli degil genel anlamda söylüyorum...
Kiz cok güzel bir kiz, Allah sahibine bagislasin Victoria Secret'in mankenlerinden Alessandra Ambrossio'ye benziyor hatta ondan bile daha güzel diyebilirim.. Ama sadece güzellikle olmuyor bu isler, disi seni ici beni yakar diye bosuna dememisler...
Canim bence sen odalara kapanip kendini cektikce onlar ipin ucunu iyice kaciracaklar senin yerinde olsam kiz eve girdiginde oda diyene kadar ona hallo derdim ki yaptigi kabaligi anlasin ,yada esinin ogluyla diyalogun nasil yok odayi toplayin yada git kendine ev tut demek yerine kiz arkadasin bi selam bile vermeden yanimdan gecip gidiyor görülmiycek kadar kücük yada selam verilmiycek kadar degersizmiyim derimayrica kizin ortalik yerde circiplak dolasmasi hicte hos degil gören siz degil esinizde olabilirdi bence ya esiniz yada ogluyla acik acik konusun yada kizla birabir oda olmazsa ailesiyle bile muhattap olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?