Esimin oglunun sevgilisi....

böylesi arsız yarın bir gün senin kocana da göz koyar bacım yaaa! Allah korusun,çok çok güzel diyorsun :18:

İçerisinde sevgilisinin annesinin ve babasının da olduğu bi eve nasıl bu kadar rahat girip çıkabiliyor aklım almadı yaa :44: ya çok yüzsüz ya da psikolojik problemleri var. üstelik bide çıplak görmüşsünüz kızı. o kadar geniş yaa. hayret valla. allah kolaylık versin

Sende peygamber sabrı varmış valla. Bence tepkini koy sonuçta orası seninde evin. Sadece kocan ve oğullarının değil sen o evin hanımısın hizmetçisi değil niye bekilyosun ki evi terketmekten bahsetmişsin sanırım ama böyle bir şey yapma bence.İyice kız havalara girer yazdıklarından anladığım kadarıyla çokta ayıptan edepten anlayan bir kız değil tepkini bile anlamaz.

1) kızın ailesinin genişliğine şaştım kaldım kızlarının nerde kaldığını bilmemesi yada bilerek izin vermesi tuhaf
2) kıza ayrı şaştım hadi Türk olmasa dinler farklı görüşler farklı denebilir ama bu ne cesaret?
3) eşinize de çok şaşırdım bir an önce oğluyla konuşup bu duruma son vermesi gerekirken konuşamam diyip kenara çekilmesi olmaması gereken bir durum...
ayrıca siz bence evinizi terk etmeyin.Kimin gitmesi gerektiği ortada.Dağdan gelip bağdakini mi kovacakmış????

böylesi arsız yarın bir gün senin kocana da göz koyar bacım yaaa! Allah korusun,çok çok güzel diyorsun :18:

Yok canim o kadar da degil, esim onun babasi yasinda, esimin de aklindan asla öyle bir sey gecmez, öz evladinin sevgilisi sonucta!!

ortada bariz kültür farkı hatta uçurumu var.
rahatsız olmakta haklısın.
kimse evinde böyle birşey istemez.
yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama madem bu kadar oralı olunmuş,
o zaman bi zahmet evini de ayırsın oğlancık. benim bildiğim 25 yaşında ailesiyle yaşamıyor oralarda gençler.
ayrıca o yaşta işi gücü yok mu ne yapıyor bu çocuk.
eşin de rahatsız falan değil bence. olsaydı izin vermezdi.
diğer çocuklarda siznle mi. yakında onların sevgilileri de dökülmeye başlar ortaya.
seyreyle cümbüşü yani...
bence kıyameti koparsan yeridir.

çok rahatsız edici bir durum adamın yetişkin çocukları var üstelik bunlarda erkek
siz nasıl kabul ettiniz yetişkin oğullarıyla aynı evde yaşamayı
sonuçta sizde evlisiniz evde 3 yetişkin erkekle aynı evi paylaşmak zor kendinize ait bi ortam bile yok
rahat hareket edemezsiniz
diğer çocuklar bu durumdan rahatsız olmuyolar mı?
eşiniz anlaşılan çocuklarını iyi yetiştirememiş şayet bizim burda böyle birşeye hiç kimse cesaret dahi edemez
neden ayrı bi ev tutmuyolar ki...
işiniz gerçekten zor
ya sabredip bu gidişatın bigün son bulcağı günü bekleyeceksiniz
yada herşeyi göze alıp bu durumdan biran kurtulmak için her yolu deneyeceksiniz
Allah yardımcınız olsun...

Ben böyle bir seyi kesinlikle kabul etmedim, ben Almanya ya geldikten sonra biz kendi evimizi ayiracaktik herseyi bu sekilde konustuk, sonucta 3 ü de yetiskin erkekler ama 2 bucuk senedir degisen birsey olmadi maalesef..

Biz Berlin'de yasiyoruz, esimin gastronomi üzerine islettigi kendi yeri var, esimin oglu da orda calisiyor maasi da cok cok iyi ama 2 bucuk yildir eve gelirken 1 tane ekmek dahi alip geldigini görmedim.. Evde 3 yetiskin erkek var ama 3'ün bile sadece bir tane sorumlulugu yoktur evde..Ne kira, ne elektirik, ne de su herseyi esim karsilar, kullandiklari sampuandan sabuna kadar herseyi esim alir..Onlarda kazandiklarini arabalara ve kizlara harcarlar yine de ay sonunu zor getirirler..Gerci ben asla karismiyorum karismam da bu tür meselelere ama hic bir sorumluluk almamalarindan rahatsiz olmuyor da degilim elbette..

canım ya,eşini ayrı ev konusunda ikna et.gerçekten can sıkıcı bir durum

neden ayrı yaşamıyor oğlu. geliri de iyiymiş.
diğerleri belki küçüktür bilemiyorum ama senin deişin zor. evde 4 erkeğe bakmak düşünemiyorum bile.
üstelik senin beklentilerin kaale alınmazken.

okurken ben bile sinir oldum ya ne biçim insanlar al birini vur ötekine konuşmadan filan anlamazlar gibi geldi bana bu çocuk ve sevgilisi de inşallah kendiliklerinden kavga edip ayrılırlar

Allah sabır ve kolaylıklar versin

neden ayrı yaşamıyor oğlu. geliri de iyiymiş.
diğerleri belki küçüktür bilemiyorum ama senin deişin zor. evde 4 erkeğe bakmak düşünemiyorum bile.
üstelik senin beklentilerin kaale alınmazken.

Digerleri 21 yasindalar onlar ikiz zaten, daha önce de söyledigim gibi kira dertleri yok, elektrik, su, mutfak alisverisi dertleri yok neden baska eve ciksinlar ki..

Ayrica ben onlarin baska eve cikmalarini istemiyorum, esim ile ben birlikte ayri bir ev bulup cikmak istiyorum..

Mesela gecen pazar günü esim ile pazara gittik, dönüste de tesadüfen araba pazarinin önünden geciyorduk esim hadi bir bakalim dedi, bende kabul ettim, esim ordaki arabalardan bir tanesini inceledi ve almaya karar verdi. Bunu almasinda ki sebep de esimin oglunun altinda son model bir araba var kendisine ait fakat bu arabayi kis aylarinda kullanmiyor eskimesin diye, kis aylarinda da esimin aldigi arabayi kullanacak.. Benim rahatsiz oldugum durum ben her yere metro yada otobüs kullanarak gidiyorum bundan da asla gocunmam, sonucta benim evlenmeden önce de arabam yoktu ama beni rahatsiz eden ogluna kislik ayri yazlik ayri araba almasi.. Durum böyle olunca da bariz bir sekilde esimin haksizlik yaptigini düsünüyorum sonra da bunlari düsündügüm icin de kendime kiziyorum (

Canim benim :)) ben asla böyle bir beddua da bulunmadim, bulunmamda ama her zaman söyledigim baska bir sey vadir, kim benim hakkimda ne düsünüyorsa Yüce Rabbim ona milyon katini versin, iyiyse iyi, kötüyse kötü..

ne utanmaz kızmış pes doğrusu.evli olmadıkları halde sizde rahatça kalmalarını geçtim,nasıl yattıkları yeri toplamıyorlar,selamsız sabahsız otel gibi kullanıyorlar evi.bu kadar rahatlık olmaz.eşiniz oğluna nasıl söz geçiremez.bari kayınvaldenizle bi daha ciddi ciddi konuşun.kayınpederiniz yokmu

İçinize sabır kaçmış...
Eşinize neden bu denli gebesiniz... bu kendinizi mecbur hissetme durumunuz neden?
Cıngar çıkarılması gereken bir konu bu...
Pek bi sabırlı gördüm sizi...
Ben bişey söyleyemem, eşim bişey söyleyemez de ne demek?
Çok karışık çokkk...
Ne demek yaaa...
Allah'ım sen koru yarabbim Amin...

seni gayet iyi anlıyorum.
sana haksızlık başta yapılmış. ayrı ev sözü verip ikibuçuk senedir keleğe yatmak olmaz.
çok büyük bir yük var üstünde.
hepsini bi tarafa bırak,
insan evinde eşiyle başbaşa olmak ister.
üç tane yetişkin erkekle nasıl yaşanır.
onlarla aran nasıl. evde yardımcı varmı bütün iş sana mı bakıyor
eşinle ilişkiniz nasıl.
çok soru sordum ama senin sesin çıkmıyor diye bu kadar görmemezlikten gelmemeli halini.
görünmeyecek gibi değil çünkü.
araba konusunda bişey diyemiyorum.
sen çalışıyormusun. hergün işe metroyla gidiyorsan büyük haksızlık ve saçmalık.
ama çalışmıyorsan arabaya ihtiyacın olduğunu akıl edememiş olabilir. çok fazla dışarda vakit geçirmiyorsan yani.
maddi imkanı varsa arabayı senin istemen gerekiyor.
istemediğin sürece vermiyorlar malesef canım. ama içerlemekte çok çok haklısın.

Öncelikle ben esime gebe degilim, esimi cok seviyorum, hicbir seye de kendimi mecbur hissetmiyorum.. Ben herseyin güzellikle halledilmesi taraftariyim..

Bu arada icinize sabir tasi kacmi diye bir yorum yapmissiniz, beni güldürdünüz (kötü anlamda degil) Allah da sizi güldürsün cünkü esime sorsaniz tamamiyle tam tersini söyler :)) Ama öyle anlar geliyor ki evde ki koltuklari bile param parca edesim geliyor cünkü dediginiz gibi evet ben cok sabirliyim fakat patladigim zaman da cok kötü patliyorum.. Herseyi icime atiyorum ve sonunda da büyük bir hastalik gecirmekten korkuyorum maalesef..

Su son günlerde basim inanilmaz agriyor, agri kesicilerde tesir etmiyor artik, bu sebeple buraya yazip biraz da olsa icimi döküp rahatlamak istedim

Son düzenleme:

Bundan yaklasik 2 ay öncesine kadar evin bütün yükü benim üzerimeydi, 5 kisi yasiyoruz haliyle evimiz büyük ve 4 erkek birde ben, sizde tahmin edersiniz ki hic kolay degil.. Neyse ki 2 aydir cok sevdigim bir abla geliyor yardima hafta da 2 gün 3-4 saatligine buna da cok sükür diyorum :))

Araba konusuna gelince öncelikle benim ehliyetim yok, esime ehliyetimi almak icin cok israr ettim ama maalesef ehliyet iznim yok ( Calismiyorum ama insan en azindan alisverise giderken, özel islerini halletmek icin kullanabilecegi bir arac olsa elbette hic fena olmaz.. Aslina bakarsaniz arabam olup olmamasi hic de umurumda degil, benim icin asil önemlisi göz göre göre haksizlik yapilmasi ve bu haksizligin esim tarafindan idrak edilememesi, bana ehliyet almak icin bile izin yokken ogluna kisligi ayri yazligi ayri araba almasi.. Arabam olmayiversin esiminde arabasi var sonucta ehliyet almis olsam arada da olsa en azindan onu kullanirim..

Esimle aram ben alttan aldigim sürece iyi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…