- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Erkek neden rahat etmesi gerekiyor ? Ya siz?Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
götleri kıymetli.Erkek neden rahat etmesi gerekiyor ? Ya siz?
Arkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardıErkek neden rahat etmesi gerekiyor ? Ya siz?
Aa olur mu pasazade o. Errrkek. Saygı duymak lazım.Erkek neden rahat etmesi gerekiyor ? Ya siz?
Erkek neden rahat etmesi gerekiyor ? Ya siz?
Oturdugu kadınlar kim ki yahu ?Arkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardı
Yani arka koltukta kendi eşinin yanında oturmasında bir sakınca göremezdim şahsen ben:) sizin yaşam tarzlarınız bana uzak geldiArkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardı
Bu doğru eski kaynanamı pek sevmezdim ama bizde hep böyle olmuştu buyrun siz geçin diyordum o da sen otur arkada rahatım diyip arkaya geçiyordu.. eşte hiç iş yok karışmamalıSenin kayinvalidene, saygindan dolayi 'sen öne gec' demen lazim, onunda 'yok kizim sen otur' demesi. Bukadar basit.
Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?