Esimin ön koltuk sevdası

Ben olsam iner binmem tekrar. gerçi sofor koltuguna sizin oturup onlatin yaya gelmesi de guzel fikir. Terbiyesiz insan . Ben de ön koltugu kv ye teklif ettim açıkçası birkac kez esimin aklina bile gelmez de benim kultürde adettir bu neyse kv ben ön sevmiyorum dedi artık kalkmiyorum o nedenle. Babama hep ön kapıyı açarım.mesela ben arkaya gecerim sormam bile. Nadir mesafe kisadır biz yoldan geçerken onu aliyoruzdur o zaman arkaya oturur. Büyüklerin gonlü hos tutulabilir ama esinizinki tam olarak size çöp kadar değer vermeme durumu hakaret

Erkekler rahat etmeli evet. Bir kadının asli görevi etrafında ne kadar erkek varsa (eş, enişte, kuzen, yeğen) onların rahatını düşünmesidir.

Benim için fark etmez arabanın hangi koltuğuna oturduğum ama bu erkek babam değilse çok da fifi.

Ben normalde kv ile wcye bile gitmem.Aynı arabaya evliyken 1 kez bindik sadece. O da cenaze vardı.
Sizin yerinizde olsam böyle bagıran kocaya agzıma geleni söylerim. Arabadan inerim, birdaha onlarla da bir yere gitmem

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz cidden değişik ya..
Bizde ben direkt arka koltuğa geçerim kayinvaldem otur niye kalktin der,eşimin de sesi çıkmaz.tartismaya değecek bir konu değil.bu tür şeylerle hayatı kendinize zindan etmeyin.

Hadi gel şimdi düşün dur hangi koltuğa oturayım diye sıkıntı buda.

Olaylara bak olaylara ? Ne olacak bizim buralardaki ön koltuk meselesi. Sanki muhteşem yüzyıldayız.sünepe herifin teki icin resmen iktidar mücadeleleri falan veriliyor.ben olsan ben de kendimi saltanat sultanı sanırdim.

Onu kastetmiyor.hani arkada kadınlı erkekli oturulursa rahat olmayabilir.erkek varsa öne otursun.iki erkek rahat edilsin diye demiş arkadaş.ya da biz zaten karı, kocayız, onlar önde konuşsun gerekise diye.

Ön koltuk da arka koltuk da aynı yere gidiyor diyenlere hayret ediyorum valla ön koltuk gibisi var mı ne kadar zevkli her yeri full eyçdi görüyorsunYıllarca ön koltuğa geçmeyi bekledim ben

Ön koltukta oturunca daha saygıdeğer olup yüceliyor muymuş insan Ön koltuğa neden insanlar bu kadar anlam yüklüyor anlamıyorum. Saygı göstergesi, değer göstergesi değildir. Ama eşinizin size davranış şekli saygısızlık göstergesidir. Oğlu size bağırıyorken "oğlum hayırdır neden böyle saçma bir sebepten eşine bağırıyorsun" diye tepki göstermeyip oğlunun yaptığına susmakta saygısızlık ve değersizlik göstergesidir. Sorun ön koltuktan çok daha büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…