- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Ben olsam iner binmem tekrar. gerçi sofor koltuguna sizin oturup onlatin yaya gelmesi de guzel fikir. Terbiyesiz insan . Ben de ön koltugu kv ye teklif ettim açıkçası birkac kez esimin aklina bile gelmez de benim kultürde adettir bu neyse kv ben ön sevmiyorum dedi artık kalkmiyorum o nedenle. Babama hep ön kapıyı açarım.mesela ben arkaya gecerim sormam bile. Nadir mesafe kisadır biz yoldan geçerken onu aliyoruzdur o zaman arkaya oturur. Büyüklerin gonlü hos tutulabilir ama esinizinki tam olarak size çöp kadar değer vermeme durumu hakaretMerhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
Okudum şimdi ama konu sahibi artık yazmıyor. Başka konusunda görüşürüz artıkCevap olarak benim de adam tamam da kadın ne alaka, kadının derdi ön koltukta oturamamak değil ki yazdığımı da gördün mü
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz cidden değişik ya..Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Hadi gel şimdi düşün dur hangi koltuğa oturayım diye sıkıntı buda.Bu işe yeni girdiğimde patronun eviyle benim ev çok yakındı. Gidip gelirken alayım seni dedi. Araç kendi özel aracı. Yaşlı da biri yani aşağı yukarı babamla yaşıt. Arkadaşlara sordum öne mi oturayım arkaya mı diye. Arkaya oturursam adamı özel şoförüm yerine koyarmışım gibi olurmuş, ayıp olurmuş. Yan koltuğa otursam kankası mıymışım ki oturacakmışım. Her kafadan ayrı ses çıktı.
Bi gün eşinin binme ihtimalini düşünerek arkada gitmeyi tercih ettim. Hem gidene kadar telefonla oynuyordum, o maillere bakıyorum sanıyordu. Çaktırmamam lazımdı hahaha.Hadi gel şimdi düşün dur hangi koltuğa oturayım diye sıkıntı buda.
Olaylara bak olaylara ? Ne olacak bizim buralardaki ön koltuk meselesiMerhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Onu kastetmiyor.hani arkada kadınlı erkekli oturulursa rahat olmayabilir.erkek varsa öne otursun.iki erkek rahat edilsin diye demiş arkadaş.ya da biz zaten karı, kocayız, onlar önde konuşsun gerekise diye.Erkekler rahat etmeli evet. Bir kadının asli görevi etrafında ne kadar erkek varsa (eş, enişte, kuzen, yeğen) onların rahatını düşünmesidir.
Benim için fark etmez arabanın hangi koltuğuna oturduğum ama bu erkek babam değilse çok da fifi.
En iyisini yapmışsın bence arkada gitmrk daha iyi olmuş.Bi gün eşinin binme ihtimalini düşünerek arkada gitmeyi tercih ettim. Hem gidene kadar telefonla oynuyordum, o maillere bakıyorum sanıyordu. Çaktırmamam lazımdı hahaha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?