Esimin ön koltuk sevdası

Aa olur mu pasazade o. Errrkek. Saygı duymak lazım.
Sayın kavgacı ve depresif hanım efendi babamda geçse amcamda geçse abimde geçse teyzem veya halam evet arkaya geçerim benden yaşça büyük bir kadın veya bir kendimden büyük erkek her halükarda teklif ederim ön koltuğu biryerlerim eksilmez ama kendimden genç bir kadın veya erkekte bunu teklif etmem herşeyin bir uslu vardır siz yapışın ön koltuğa

Ya anasının adına doğan ikinci çocuguna koyan adamdan ben kibarlık felan beklemezdim zaten.

Boşanmak ister misiniz?

Bence siz önce kendinize acıyın. Üç tane yorumunuzu okuyunca es ailesi tarafından ezilen, adı bile olmayan bir kadın olduğunuz belli oluyor. On koltukta oturmak isteyen az yesin de kendine araba alsın. Bizde şoför koltuğunda ben, on koltukta eşim oturur, kimseye de benden önce doğdu diye hakkımı vermem.

Ay çok zorsunn verme hakkını kendini ön koltuğa çivile ve kalkma olur mu

Aman erkeklere hürmette kusur etmeyin aman sakın yüceltin onları.

Panda slm.
Alıntıladığın kişi biraz eğitilmiş biri konu sahibine nazaran.
Belki de evlilik olarak daha fazla evli alıştı.Konuları hiç farklı değil.Ne diyor sonlara doğru.Ben arkaya geçmesem eniştesine ön koltuğa vermesem eşim de bana derdi arkaya geç diye ben de rahatsız olmazdım diyor.
Kocaların tipovsy aynı tek fark biri bağırıyor diğeri bağırmadan karısını arka koltuğa şutluyor.
Al birini vur ötekine

Hakettiginiz hayatı yaşıyorsunuz. Böyle birisi ile evlenip şikayet etmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Eşim bana bağıracak ve koltuktan kaldıracak öyle mi arabayı başına geçiririm ikisinin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…