- 3 Nisan 2023
- 2.320
- 4.636
- 63
- 25
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Sayın kavgacı ve depresif hanım efendi babamda geçse amcamda geçse abimde geçse teyzem veya halam evet arkaya geçerim benden yaşça büyük bir kadın veya bir kendimden büyük erkek her halükarda teklif ederim ön koltuğu biryerlerim eksilmez ama kendimden genç bir kadın veya erkekte bunu teklif etmem herşeyin bir uslu vardır siz yapışın ön koltuğaAa olur mu pasazade o. Errrkek. Saygı duymak lazım.
Ya anasının adına doğan ikinci çocuguna koyan adamdan ben kibarlık felan beklemezdim zaten.Ben de hiç takmam ön koltukta oturdu zaten kayınvalidem defalarca. Takmadım bile. Bazen o oturur bazen ben otururum ne var bunda yani. Bu şekilde bana bağırıp küçük düşürmesi hiç hoşuma gitmedi. Bi de erkelerin böyle şeylere kafa takması beni şaşirtıyor
HayırOturdugu kadınlar kim ki yahu ?
Karısı değil mi ?
Ama senin durum farklı.Hayırbayram ziyaretine gidiyorduk ve amca kizlari vardi
Boşanmak ister misiniz?Ben de hiç takmam ön koltukta oturdu zaten kayınvalidem defalarca. Takmadım bile. Bazen o oturur bazen ben otururum ne var bunda yani. Bu şekilde bana bağırıp küçük düşürmesi hiç hoşuma gitmedi. Bi de erkelerin böyle şeylere kafa takması beni şaşirtıyor
Ama annesi de olsa geçerdim ya eşim demeden en azından teklif ederdimAma senin durum farklı.
Bu düşünmekle alakalı bir şey diyemem ben de yaparım ama kadın öne oturmuş zaten salak kocası anırmış arkaya geç diye.Ama annesi de olsa geçerdim ya eşim demeden en azından teklif ederdim
Bence siz önce kendinize acıyın. Üç tane yorumunuzu okuyunca es ailesi tarafından ezilen, adı bile olmayan bir kadın olduğunuz belli oluyor. On koltukta oturmak isteyen az yesin de kendine araba alsın. Bizde şoför koltuğunda ben, on koltukta eşim oturur, kimseye de benden önce doğdu diye hakkımı vermem.Sayın kavgacı ve depresif hanım efendi babamda geçse amcamda geçse abimde geçse teyzem veya halam evet arkaya geçerim benden yaşça büyük bir kadın veya bir kendimden büyük erkek her halükarda teklif ederim ön koltuğu biryerlerim eksilmez ama kendimden genç bir kadın veya erkekte bunu teklif etmem herşeyin bir uslu vardır siz yapışın ön koltuğa
Yine cok sakinsin..Şoför koltuguna geçer onu da bagaja teperim arka koltukta bile oturamaz öyle bagırdıysa o koca kişisi
Ay çok zorsunn verme hakkını kendini ön koltuğa çivile ve kalkma olur muBence siz önce kendinize acıyın. Üç tane yorumunuzu okuyunca es ailesi tarafından ezilen, adı bile olmayan bir kadın olduğunuz belli oluyor. On koltukta oturmak isteyen az yesin de kendine araba alsın. Bizde şoför koltuğunda ben, on koltukta eşim oturur, kimseye de benden önce doğdu diye hakkımı vermem.
Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
Panda slm.Bu konuda ön koltuga oturan erkek yok, sen arkaya otur diyen de yok. Annem öne oturacak, arkaya gec diye bagiran bir koca var. Bahsettiginiz gibi bir konu açılırsa o zaman o durumu konusun bence. Bu konuyla sizin verdiginiz örnek farkli
Hakettiginiz hayatı yaşıyorsunuz. Böyle birisi ile evlenip şikayet etmeye hakkınız olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?