- 12 Haziran 2019
- 106
- 195
- 103
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
dolmuşlarda da ön koltuga oturan kadın çok nadir gördüm he
Orayı da erkeklere ayırmışız ulan
HaramAyy bi koltuk için bile kaide usuller filan...
Ya toplu taşımada herkes tanimadigi kadin, erkekle oturmuyor mu? Arabada karşi cinsten kuzeniyle, yeğeniyle yan yana oturunca ne gibi bir problem doguyor yani?
arkaya da erkekler diziliyor yine oturamıyorduk memleketteAy yok ben hep ön koltuğa otururum minibüste. Çok rahat oluyor. Bir tarafını dayamıyor kimse sana ferah ferah ohh
koltugu monte ederim de içim rahatlasın n'olur.benim annem de olsa kayınvalidem de olsa ben önde oturuyorum, çünkü ikisi de benim eşimin yanında oturmam gerektiğini ve önde oturmanın saygısızlıkla alakası olmadığını düşünüyor. hele de eşim herhangi birinin yanında bana öne geçtim diye bağıracak...arkaya geç filan diyecek..sonrasını kendi düşünsün
arkaya da erkekler diziliyor yine oturamıyorduk memlekette
Ulan bir öne bir de arkaya oturamamısız yıllarca
camdan kolunu da çıkardın mı ?Ben o öne oturmayı 10 yıl önce keşfettim. Baktım hep erkekler oturuyor neden ben oturmuyorum kim ne diyecek ki? Geçtim öne oturdum ve bir daha arkalara oturmadım. Öyle zevkli yani
Erkekler böyle şeyleri kafaya takmıyor, ayılar takıyor.Ben de hiç takmam ön koltukta oturdu zaten kayınvalidem defalarca. Takmadım bile. Bazen o oturur bazen ben otururum ne var bunda yani. Bu şekilde bana bağırıp küçük düşürmesi hiç hoşuma gitmedi. Bi de erkelerin böyle şeylere kafa takması beni şaşirtıyor
koltuğu monte ederim.. hahah için rahatlasınkoltugu monte ederim de içim rahatlasın n'olur.
Panda slm.
Alıntıladığın kişi biraz eğitilmiş biri konu sahibine nazaran.
Belki de evlilik olarak daha fazla evli alıştı.Konuları hiç farklı değil.Ne diyor sonlara doğru.Ben arkaya geçmesem eniştesine ön koltuğa vermesem eşim de bana derdi arkaya geç diye ben de rahatsız olmazdım diyor.
Kocaların tipovsy aynı tek fark biri bağırıyor diğeri bağırmadan karısını arka koltuğa şutluyor.
Al birini vur ötekine
camdan kolunu da çıkardın mı ?
evet değmez o yüzden öne geçen eş adayına arkaya geç diye bağırılmaz..Bayramda 2 saatlik uzaklıkta eşimin teyzesine gittik kaynımlarla birlikte.Kayimvalidem kaynimin arabaya bindi kayinpeder bizimkine.Arkaya oturacaktı (76 yasinda kafa pek götürmüyor)Benim 2 cocuk yanyana gelince anlaşamıyor iteklesıyorlar bende baba sen öne gec şimdi durmazlar itekleşirler sen hakkından gelemezsin dedim onu öne şutladim ben arkada yavrelerime sarıla sarıla gittim bi arada birinin ayağını çektim bi öbürünün kolunu.Dönüste de aynı şekilde kayinpeder rahat ben onları yatistirdigim için rahat rahat geldik.Iki koltukta aynı yere aynı zamanda gidiyor geliyor(gerçi o arkaya geçecekti ama öne öne dedim)Ne fark ediyorki insanların bir koltuk için birbirini kırmaya degermi?
Araba bizim arabaysa ön safları kimseye teklif dahi etmem ( ofensif anlaşılmasın da bir defa arkadaş grubumuzla A noktasından B noktasına gitmek için kaçak göçmen gibi arabaya sığışmaya çalışıyorduk, obezimsi bir arkadaşımız var bir o gün önü ona verdim biz arkada kucak kucağa oturduk).Yalnız bu ön koltuk hakkında ne düşünceler varmış ben şok.
Ön koltuğa kimler oturabilir;
1. Kayınvalide
2. Kayınpeder
3. Erkekler küçük ya da büyük farketmez pipisi olması yeterli
4. kadından bir yaş büyük dahi olsa büyük kadınlar
alın bunu buradan.Tespih bile salladım
Babam ben ve eşim aynı arabada gideceğiz ve ben babamı arkaya bindirip kendim kasıla kasıla önde oturacağımSayın kavgacı ve depresif hanım efendi babamda geçse amcamda geçse abimde geçse teyzem veya halam evet arkaya geçerim benden yaşça büyük bir kadın veya bir kendimden büyük erkek her halükarda teklif ederim ön koltuğu biryerlerim eksilmez ama kendimden genç bir kadın veya erkekte bunu teklif etmem herşeyin bir uslu vardır siz yapışın ön koltuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?