Eşimin özelimizi abisiyle konuşması

Tabii ki elimizin altında internet var oraya da sormuştur ama en yakını abisi ise sorununu anlatıp böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını sormuş olabilir. Çözüm arıyor olabilir böyle baksaniz olaya?

Bunda ne var anlamadım? Çözüm yoluna gidip en yakınında fikir almasında ne var ki? Sanki yataktaki pozisyonlarınızı mı anlatıyor da özelim de özelim diyorsunuz anlamadım. Adamcağız isteksizim ne yapayım diye danışmış belli ki. Kadınlar da yapıyor bunu.

Abisine anlatacağı kadar eşine anlatsaydıda el ele doktora gitseydiniz olmazmıydı? Ben özel hayatın arkadaş eş dost vs.anlatılmasını doğru bulmuyorum...

Anlatacagı ve destek görebılecegı tek merci karısıdır ...İkinizi alakadar eden bir durum ve ıkınız halledebılırdınız bence

Olan olmuş sizde belli ki rahatsızsınız bu durumdan.Büyük tepki vermek yerine her zaman her konuda yanında oldugunuzu ve özellıkle boylesıne özel konuları siz dısında bır baskasına anlatmayacagı konusunda söz alınız..İkna edin güzel konusarak ...Büyük tepki verirseniz onun beyni sizden yardım ya da anlayış konusunda yetersızlık hıssedecek ve vazgecmeyecektır..Bu benim görüşüm

Kocamın arkadaşları benimle sevişmesi konusunda kocama gaz verirlerse artık eski kocam olur
Ben yakın kadın arkadaşlarımla böyle konuları konuşmam ya da şakasına arada geçer yalan olmasın ama yererek değil. Neyse eşim gelse yakın arkadaşlarım ile konuşmami okusa eski kocam olur mu bilemem ama çok kızarım. Ne haddine? Çok merak ediyorsa aa kim diye başını okusun baktı arkadasim- ki isimlerini bilir- bıraksın yani kenara teli. Sanki roman okur gibi okumasına gerek yok. Çok okumak istiyorsa roman vs okusun eminim bizden çok daha iyi kurgu, üslup, ıçerik konusunda iyi yazan yazarlarimiz vardır

Abisi doktor değil herhalde ona soracagina sizinle birlikte oturup arastirsaydi ya da kendisi bir doktora vs gitseydi yani abisinin aldigi, onerdigi şeyler cok üstün, özel bilgi gerektiren seyler değil google yazsa cikar herhalde.

Ayrica saglik konusunda her buldugu seyi bitkisel bile olsa bir seylere iyi geliyor diye yemek ve onermek tehlikeli bir sey.

Ben rahatsiz olurdum.

Bana danışması normal geldi açıkçası. Mahrem bi konu abiye de açılamayacaksa kime açılsın bu adam. Hani yatak münasebetinizle alakalı detaylı bi şey anlatsa sorsa okey de bunda bi şey yok.

eğer yatak odanızı, yaptığınız şeyleri anlatmıyorsa sağlık sorunu hakkında danışmak bana çok abes gelmedi ya.
sonuçta bu sağlıkla ilgili ve önemli olansa ben böyleyim ne olacak diyip kenara çekilmek yerine, danışıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. elbette elimizin altında internet var ama biriyle birebir konuşup çözmeye çalışmak daha mantıklı gelmiş olabilir. rahatsız oluyorsanız anlatmamasını isteyin ama bu zamana kadar anlatmış ve danışmış olması da bu kadar sizi öfkelendirmesin, konuşur halledersiniz yani nedir.

Erkekler üroloğu öcü gibi gördükleri için bu tarz sorunlari çözümsüz birakiyorlar. Demek ki abisiyle çok yakın, bir baba gibi. Sorununu paylaşmış. Evet mesir macunu cok bilinen bir öneri, belki daha fazlasini duymayi umarak anlatmistir.

Kendi sorununu anlatmis, sizin yatakta nasil bir performans gösterdiğinizi degil.

Kiz kardesiniz olsa, vajinismus olsa, sizden yardim istese ozelini mi anlatmis oluyor?

Katılıyorum

Sizin özelinizi anlatması ne kadar sık sex yaptığınız, hangi pozisyonlarda yaptığınız, yaparken neler konuştuğunuz gibi..şeyler oluyor.
Cinsel performans kişinin kendi özeli. Sorun ettiği için abisine danışmış. Demek ki kendine en yakın abisini gördü. Artık bu kadarına da karışmayın.

Adam saglik sorundan süpheleniyorsa abisine danismis olabilir. Belki abisindede vardir veya bir önerisi olur diye. Sizin hakkinizda "yatakta söyle böyle" diye birsey anlatmiyorsa acikcasi sizlik bir durum yok. Diyeceksiniz ki "ama bizim özelimiz", evet sizin özeliniz, ama esinizin sagligi. Bir cok erkek doktora gitmeye cekiniyor böyle konularda. Bazen en yakinlarin bu konuda cesaretlendirmesi gerekiyor.

Başkasına anlatmadınsansa abısıne anlatması daha ıyıdır .Ama macun fln hıkaye modern tıpa yonelmelıdıjız

Haksızsınız. Eşiniz sizin özelinizi anlatmamış kendi yaşadığı sağlıksak bir sorunu paylaşmış en güvendiği insanlardan birine. Siz vajinismus olsaydınız size yardımcı olması adına ablanıza veya güvendiğiniz birine danışsaydınız bu özelinizi anlatmak mı olacaktı? Tepkiniz bana abartı geldi

Eşimin böyle bir sorunu abisine anlatmasını istemem ama çoktan anlattıysa da bir şey demem.
O, onun kardeşi. Bu düşünceyle derdini paylaşmıştır, kendi bileceği iş.
Şu pozisyonda şunu yaptık, sonra bunu yaptık diye anlatmamıştır zaten. Kendi problemini anlatmıştır.
Kavga edecek bir şey yok bence.

Cinsel manada bi sıkıntım olsa bende ablamla paylaşabilirim. Böyle durumlar laf olsun diye de konuşulmaz En yakının kimse fikir almak isteyebilirsin. Netice böyle olunca mahremlikten çıkıyor kulak, burun göz gibi organ olarak görüyorsun. Erkekler arasında da bu konularI konuşmak normaldir diye düşünüyorum. Neticede o da onun kardeşi. Yatak odasını anlatmak başka bi problemi anlatmak başka. Birbirine karıştırmışsınız.
Neticede cinselliği hepimiz yaşıyoruz bu bir sır değil ki. Sır olan ne şekilde yaşadığımız.

Sizin sorununuz olsa onu paylaşsa kabul edilemez. Ama kendi sorununu paylaşmış en yakiniyla bişey yok bunda. Hatta bir erkeğin kendini bilip böyle bir sorununu kabul edip çözüm bulmaya çalışması Çok güzel.
Yalnız sucukla olmaz o iş incir çekirdeği yağı iyi geliyor diyorlar onu denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…