Nasıl abartıyorsunuz ya?Erkekler bunu daha rahat konuşuyorlar bence. Benimkisi de arkadaşları ile konuşuyor, bir birlerine gaz verip duruyorlar. Çok okudum yazışmalarında.
Kocamın arkadaşları benimle sevişmesi konusunda kocama gaz verirlerse artık eski kocam olurNasıl abartıyorsunuz ya?
Ben yakın kadın arkadaşlarımla böyle konuları konuşmam ya da şakasına arada geçer yalan olmasın ama yererek değil. Neyse eşim gelse yakın arkadaşlarım ile konuşmami okusa eski kocam olur mu bilemem ama çok kızarım. Ne haddine? Çok merak ediyorsa aa kim diye başını okusun baktı arkadasim- ki isimlerini bilir- bıraksın yani kenara teli. Sanki roman okur gibi okumasına gerek yok. Çok okumak istiyorsa roman vs okusun eminim bizden çok daha iyi kurgu, üslup, ıçerik konusunda iyi yazan yazarlarimiz vardırKocamın arkadaşları benimle sevişmesi konusunda kocama gaz verirlerse artık eski kocam olur
Katılıyorumeğer yatak odanızı, yaptığınız şeyleri anlatmıyorsa sağlık sorunu hakkında danışmak bana çok abes gelmedi ya.
sonuçta bu sağlıkla ilgili ve önemli olansa ben böyleyim ne olacak diyip kenara çekilmek yerine, danışıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. elbette elimizin altında internet var ama biriyle birebir konuşup çözmeye çalışmak daha mantıklı gelmiş olabilir. rahatsız oluyorsanız anlatmamasını isteyin ama bu zamana kadar anlatmış ve danışmış olması da bu kadar sizi öfkelendirmesin, konuşur halledersiniz yani nedir.
Başkasına anlatmadınsansa abısıne anlatması daha ıyıdır .Ama macun fln hıkaye modern tıpa yonelmelıdıjızKızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Cinsel manada bi sıkıntım olsa bende ablamla paylaşabilirim. Böyle durumlar laf olsun diye de konuşulmaz En yakının kimse fikir almak isteyebilirsin. Netice böyle olunca mahremlikten çıkıyor kulak, burun göz gibi organ olarak görüyorsun. Erkekler arasında da bu konularI konuşmak normaldir diye düşünüyorum. Neticede o da onun kardeşi. Yatak odasını anlatmak başka bi problemi anlatmak başka. Birbirine karıştırmışsınız.Kızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?