- 21 Mart 2015
- 238
- 512
- 103
- 31
Yürü be, on kaplan gücündesin hey maşallahGaz mi veriyorlar nasıl oluyorki o ya .bir sorun olunca konusulurda gaz vermek nasıl oluyor
İşte yardım isteme mi yoksa özelimizi anlatma mı oluyor bu? Tam karar veremedim. Ben sinirlendim biraz ama emin de olamayınca sizlere sormak istedimİyi de cinsel isteksizlik kendisinde, belki abi ne yapabilirim demiştir, özelinizi anlatmamış ki yardım istemiş sanki.
Böyle düşünüyorsanız rahatlarım ben de biraz. Bana garip gelmişti biraz. BilmiyorumEsiniz laf olsun diye anlatmamis.En guvendigi insandan fikir almak istemis.Ayrica sizi degil kendi sorununu soylemis
Şöyle zaten. Keçi boynuzu pekmezi alıyoruz. Ginseng li ilaçlar falan. Tabi bunları yeni yakın aldık. Ama o çikolata resimleri biz evlendiğimiz ilk zamanlar gönderilmiş. Yani yeni evli birinde zaten böyle bi problem olmaz bence yani. Taa o zaman konuşmuş demek ki abisiyleDenize düşen yılana sarılır ama eşinizde cahil mi araştırsa zaten kendisi de alabilir onları. Yatağını insanların önüne dökmek nedir ya bu insanlar daha ne kadar saçmalayacak . Abim hisseder ne başka yalan mı kalmadı. Saçma sapan şeyler . Eşinize sinirli olmakta haklısınız.
Benimle ilgili bsey anlattığını zannetmiyorum. Ama bilmiyorum yani. Onun sorunu bizim özelimiz olduğu için sonuçta yani benim de özelim oluyor. BilmiyorumBana sizin değil de kendi özelini anlatmış gibi geldi. Gelen malzemeler erkek için sizin için bir şey yok. Kendinde bir durum fark etmiş ve abisiyle paylaşmış destek istemiş yardım istemiş. Tabi rahatsız edici bir durumdur anlıyorum sizi ama eşiniz tarafından da düşünün böyle bir durumda en yakın gördüğü kişiye danışması normal geldi bana. Eğer sizinle ilgili bir durum paylaşmışsa bu rahatsız edici işte.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinBence birazda iyi yönünden bakın olayın üstüne gitmese ve artık aynı yatakta yatan iki arkadaş gibi kalsanız o da sorun olcak. İyi düşünelim iyi olsun belki düzelecek bu sayede
Bu problemin evlilikle alakasi yok ki . Hic evlenmemis birinde bile olabilir neden olmasin piskolojik birsey nasil vajinusmus diye birsey varsa buda aynisi . Kendisini bildigi icin konusmus sonucta neyi nasil yaptiginizi degil kendi isteksizligini anlatmistir .Şöyle zaten. Keçi boynuzu pekmezi alıyoruz. Ginseng li ilaçlar falan. Tabi bunları yeni yakın aldık. Ama o çikolata resimleri biz evlendiğimiz ilk zamanlar gönderilmiş. Yani yeni evli birinde zaten böyle bi problem olmaz bence yani. Taa o zaman konuşmuş demek ki abisiyle
Yurt dışında yaşıyoruz. Dil bilmediğimiz için doktora gidemiyoruz orada. O yüzden şimdilik internette iyi geldiğini gördüğümüz şeylerle bseyler yapmaya çalışıyoruz. Bilmiyorum belki de o yüzden konuştuYani en azından bir sorun olduğunu kabullenmiş ve çözüm arama aşamasına gelebilmiş. Bu ülkemiz erkekleri için gelinmesi güç bir aşama yani. Çoğunluğu reddeder ve bir sorun olmadığını, karşı tarafın fazla istekli olduğunu öne sürer çünkü.
Eşiniz en azından bunu yapmamış. Bu da bir şeydir. Sizin isteklerinizi de hesaba katıyor, bencillik edip, sorun yok, ben ne kadar istersem o kadar olur deyip sıyrılmamış.
Ha abisine mi anlatması şart mıydı? Değildi tabi. Bir doktora gitse çok daha iyi olurdu. Belki sorununuz devam ederse düşünebilirsiniz. Abine danıştın olmadı, artık iş doktora bakıyor diyebilirsiniz.
İşte yardım isteme mi yoksa özelimizi anlatma mı oluyor bu? Tam karar veremedim. Ben sinirlendim biraz ama emin de olamayınca sizlere sormak istedim
Arkadaşina anlatmasinda sorun yok ama abisinde mi sorun var?seninle aynı şeyi duşunuyorum arkadaşına anlatsa problem yoktu ama aile içinden birine anlatması çok itici.
Zaten abisinin attığı çikolata resimleri kendi buzdolaplarının önünden çekilmiş. Onların kullandığı bsey yani. Onlarda da böyle bi problem varmış. O yüzden ona sordu belki. Onlarda da diyorum çünkü kadınlar için de bsey vardı. Şimdi benim eşim abisi ve karısının onları kullandığını biliyor ve bilmiyorum. Bana kötü geliyorŞöyle düşün evet internetten aratabilir ama internette yüzlerce cevapla karşılacak seçip doğruyu bulmak gerçekten çok zor, belki abisi ona daha önce farklı bi zamanda böyle bi durumdan bahsetti o da onun bilebileceğini düşündü ya da yakın gördü ona açabildi kendisini. Zaten zor bi durum yaşadığı, bi de böyle siz zorlaştırmayın adam zaten çare arıyor.
Eğer eşnzin abisi sır saklamayı bilen ağzı cıvık biri değilse bence bir sorun yok.3.kişilere anlatmayacak biri ise abisinden destek alması danışması normal.Eğer sıkıntı eşinizde değil sizde olsaydı o zaman anormal olurdu sçylemesi.Biz kadınlar da yeri geliyor bu tarz problemlerimizi sağlık sıkıntılarımızı ailemizden güvendiğimiz kişilere açıyor tavsiye alıyoruz.Eğer 3.kişiler duymayıp abi kardeş arasında kalıyorsa bence bu konularda birbirlerine sıkıntılarını açıp tavsiye vermeleri aralarında iyi bir kardeşlik ilşkisi olduğunu gösterir.Bu da güzel birşey.Kızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Bu yorumunuza takıldım, siz 3 senedir yurtdışında yaşıyorsunuz, eşiniz daha fazla muhtemelen, doktora gidecek kadar dil bilmemeniz çok vahim değil mi?Yurt dışında yaşıyoruz. Dil bilmediğimiz için doktora gidemiyoruz orada. O yüzden şimdilik internette iyi geldiğini gördüğümüz şeylerle bseyler yapmaya çalışıyoruz. Bilmiyorum belki de o yüzden konuştu
Zaten abisinin attığı çikolata resimleri kendi buzdolaplarının önünden çekilmiş. Onların kullandığı bsey yani. Onlarda da böyle bi problem varmış. O yüzden ona sordu belki. Onlarda da diyorum çünkü kadınlar için de bsey vardı. Şimdi benim eşim abisi ve karısının onları kullandığını biliyor ve bilmiyorum. Bana kötü geliyor
Bu yorumunuza takıldım, siz 3 senedir yurtdışında yaşıyorsunuz, eşiniz daha fazla muhtemelen, doktora gidecek kadar dil bilmemeniz çok vahim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?