Eşimin özelimizi abisiyle konuşması

Aktarciya sorabilirdi.Kayninin ozel hayatinizi bilmesi cok kotu olmus.Bence cok haklisin
 
Yani isteksizlik bir sorun ve yardım almış en yakınından ben sorun göremedim bunda. Erkekler daha ketum bu konuda alabileceği en yakın kişiden almış
 

seninle aynı şeyi duşunuyorum arkadaşına anlatsa problem yoktu ama aile içinden birine anlatması çok itici.
 
Eşinizin abisi doktor felan mi cikolatayla olacak ismi bu oldu geri aynı olacak tedavi lazım abiye cinsel isteksizliğin anlatması değil
Çok saçma
 
Belki sizin bilmediginiz basindan beri olan bir olaydi bu ilk zamanlarda bile gonderilen cikolata resmi bunu anlatiyor. Belki ailede genetik piskolojik bir durum bunun oncesi var birini sevmek ayri cinsel durtu ayridir cunku . Bir uzmana gitmeye cekinmis abisine sormus hatasi bunu size yansitmis olmasi .
 
İsteksizliğini sormuş ki o da bazı şeyler önermiş macun gibi en yakınanı danışmış ne var ki bunda sen de kardeşinle sorunlarını konuşmuyor musun ben bi sakınca göremedim
 
Yeri gelince kadınlarda da şamata içinde en özel konular anlatılıyor.
Bence erkeklerden daha çok kadınlar yapıyor bunu hatta. Gerçekten çok çok özel şeyleri anlatıyorlar bence bu daha büyük sorun. Burada bile bunlara şahit olup bazen yuh ya bunu da anlatmazsın dediğim oluyor.

Sizi rahatsız etmesi normal beni de eder ama direkt gidip bütün ayrıntılarıyla anlattığı yok belli ki sadece sorundan bahsetmiş.
 
Konu sahibi sizin yukselmenizi gerektirecek bir şey yok burda, kendi sağlık problemini paylaşmış. Bu da onun tercihi. Kimi insan daha ketumdur bu konularda kimi değil.
 
Cinsel yaşamınızı anlatmamıştır belki de. Sadece isteksizlik yaşadığını söylemiştir, abi de yardım etmek istemiştir. Bu özelini anlatmak değil bence.
 
Eşiniz sorunun farkında, eşiniz sizi düşünüyor, eşiniz totoyu devirip yatmıyor, eşiniz kendini normal görüp zeytinyağı gibi üste çıkmıyor. Ne kadar güzel. Keşke benimkine de zamanında çikolata atsalardı da bu kadar uğraşmasaydım.
 
Sizinle ilgili bir sorun olsaydı da abisiyle bunu paylaşmış olsaydı tepkinizde son derece haklı olurdunuz ama eşinizin kendisiyle ilgili bir problemi abisiyle paylaşmasında birşey yok bence.

Doktora gitmek daha sağlıklı bir adım olurmuş ama kulak arkası etmemiş kendince çözüm bulmaya çalışmis eşiniz.
 
Erkekler aralarinda konusuyor bende yakın kiz arkadaşımla konusurum ama kardeşlerimle öyle konulara hiç girmedim. Yardim istemiş olabilir ozeli oturupta anlatmamistir şöyle böyle diye detay verecek hali yok.
 
Sizin özelinizi anlatmamış kendi sorunu hakkında fikir danışmış. Normalde insanlara özelini anlatan insanlardan nefret ederim ama burada öyle bir durum yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…