Aktarciya sorabilirdi.Kayninin ozel hayatinizi bilmesi cok kotu olmus.Bence cok haklisinKızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Kızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Ve sizce bu çok normal öyle mi? Kac yaşında bu adamlar, 15 mi?Erkekler bunu daha rahat konuşuyorlar bence. Benimkisi de arkadaşları ile konuşuyor, bir birlerine gaz verip duruyorlar. Çok okudum yazışmalarında.
Eşiniz sorunun farkında, eşiniz sizi düşünüyor, eşiniz totoyu devirip yatmıyor, eşiniz kendini normal görüp zeytinyağı gibi üste çıkmıyor. Ne kadar güzel. Keşke benimkine de zamanında çikolata atsalardı da bu kadar uğraşmasaydım.Kızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Bunun bir adım ötesi yatağa birini davet etmek benceKocamın arkadaşları benimle sevişmesi konusunda kocama gaz verirlerse artık eski kocam olur
Erkekler aralarinda konusuyor bende yakın kiz arkadaşımla konusurum ama kardeşlerimle öyle konulara hiç girmedim. Yardim istemiş olabilir ozeli oturupta anlatmamistir şöyle böyle diye detay verecek hali yok.Kızlar. Biz evleneli 3 sene oluyor. Son 1-1.5 senedir eşimin cinsek isteksizlik gibi bi sorunu var. Yani bu gerçekten bi problem mi yoksa değişen ruh hali mi onu da bilmiyorum. Neyse. Abisi eşime bseyler önermiş. Mesir macunlu şeker sucuğu falan almış. Ne alaka abin aldı, özelimizi mi konuştun diyorum. Ben bsey demedim. Abim hisseder bilmem ne diyor bana. Saçma sapan. Evlendiğimiz ilk zamanlarda da abisinin eşime gönderdiği bi resim vardı. Hem kadın hem erkek için istek arttırıcı çikolata resmî göndermiş eşime. Benim hiç haberim bile yok. O zaman bi sorunumuz da yoktu. Ben de bilmek istemiyorum onların özelini. Onlar da benim özelimi bilmesin. Çok sinirliyim eşime bu konuda. Haksız mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?
Gaz mi veriyorlar nasıl oluyorki o ya .bir sorun olunca konusulurda gaz vermek nasıl oluyorErkekler bunu daha rahat konuşuyorlar bence. Benimkisi de arkadaşları ile konuşuyor, bir birlerine gaz verip duruyorlar. Çok okudum yazışmalarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?