- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Bende hakkım yokmuş gibi hesap sormaya slipleri gördüm geçen de öyle 1000 falan yiyip içiyorlar sık olmuyor ama bana düzenli para da vermiyor dışarı çıkarsam ancaSen çalışıyosun da ben tatil mi yapıyorum . Öyle saçma şey mi olur. Çocuğa harçlık verir gibi. Sesini çıkarmak ne demek. Çeker ayırırım onu.
Evin etmiyor tabi benimkini ediyor her istediğimi almıyor bende çok şey istemem gerekli şey isterim tutumluyumEsnaf insanlar genelde böyledir. Bu bı yaşam tarzı meselesi. Maaşlı biri olsaydı beraber hesap yaparak geçinmek durumunda olacağınız için birlikte hareket edebilirdiniz. Evin ve sizin ihtiyaçlarınızı ihmal etmiyorsa keyfinize bakın.
ev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da Az yani hiç kenara at diye de vermez ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki ? Herkes bütçesine göre harçlık alır çalışmayanlar eşine karışıyor mu siz ne kadar alıyorsunuz ?
Çalışamam bebek var gelirini bende bilmiyorum değiştiği için söylemez hep saklarEğer, "ben çalışıyorum benim param" diyeceğini düşünüyorsanız hiç yüzgöz olmayın. Çünkü sonucu değiştiremezsiniz.
Eşinizin aylık geliri ne kadar? Bunu bilmeden bir gecede 700 harcamasına yorum yapmak doğru değil.
Ayda size bıraktığı para gerçekten çok az.
Ama çalışmayınca, verdiğine razı olacaksınız.
Siz de çalışın, kendi paranızı kazanın.
Kart asla vermedi vermez de ben bana düzenli para versin biriktiririm istiyorum bıktım para istemekten aaaa paran mı bitti diyor kendi 700leri yiyor 1 gündeKredi karti kullaniyormus ,sana ek kredi kartı çıkarsın...ev ile ilgili harcamalarını oradan yaparsın verdiği nakit parayı da kendi harçlığın yaparsın.
Sizde çalışmıyorsunuz dimi yani ev alışverişini beraber yapıyoruz sen parayı ne yapacaksın diyor bende bakımlı süslü biriyim ama yok söylemeden çıkarıp vermezNeğğğğ kendi işi ve size 100-200mü veriyor
Üstelik kendisi bir masada 700harcarken
Canım bizimde kendi işimiz
Şimdi infial olmasın diye rakam vermiyorum
Aylık hesabıma maaş zamanı herkesler bir
Hatrı sayılır bir maaş yatırır
Evin fatıraları halı perde vs...taksidi
Kişisel benzin kuaför günlerim birikim
Çocuk eğitim giderleri
Düğün Doğum için küçük altın
Sosyal aktivitelerim
Hepsini ben takip ederim hiç bilmez
İşin patronu ben evinki sensin der
Eşimde sosyalleşirken zamana zaman yüklü harcama yapar ama şartlarımız belli olduğu içim kafama takmam Bende aylık şirket gelirini çok bilmem çokta kurcalamam çünkü evin gideri maaşı bellidir ve beni hiç mağdur etmez .
Onu bilirim ona göre davranırım
Sskmı da öder saolsun
Seninki saçmalamış 100-200ne dir
Daha neler
Benim 10yaşındaki kızımın aylık oyuncak ve okul harçlığı istikakıdır o
Belli olmuyor diyorEşinizin aylık kazancını öğrenin daha sonra da biraz ağırlığınızı koyun.
Hesap soruyum mu bu ne böyle 700 harcamışsın diye ben utanıyorum çalışıyorum bi zevkim var harcarım der diyeEşinizin aylık kazancını öğrenin daha sonra da biraz ağırlığınızı koyun.
Evini ihmal ediyorsa bu bir sorundur tabiki. Düşüncelerinizi uygun şekilde ifade edinEvin etmiyor tabi benimkini ediyor her istediğimi almıyor bende çok şey istemem gerekli şey isterim tutumluyum
Yani söylesem mi o kadar para harcıyorsun bana verdiğine bak ben çalışıyorum kazanıyorum derseNeğğğğ kendi işi ve size 100-200mü veriyor
Üstelik kendisi bir masada 700harcarken
Canım bizimde kendi işimiz
Şimdi infial olmasın diye rakam vermiyorum
Aylık hesabıma maaş zamanı herkesler bir
Hatrı sayılır bir maaş yatırır
Evin fatıraları halı perde vs...taksidi
Kişisel benzin kuaför günlerim birikim
Çocuk eğitim giderleri
Düğün Doğum için küçük altın
Sosyal aktivitelerim
Hepsini ben takip ederim hiç bilmez
İşin patronu ben evinki sensin der
Eşimde sosyalleşirken zamana zaman yüklü harcama yapar ama şartlarımız belli olduğu içim kafama takmam Bende aylık şirket gelirini çok bilmem çokta kurcalamam çünkü evin gideri maaşı bellidir ve beni hiç mağdur etmez .
Onu bilirim ona göre davranırım
Sskmı da öder saolsun
Seninki saçmalamış 100-200ne dir
Daha neler
Benim 10yaşındaki kızımın aylık oyuncak ve okul harçlığı istikakıdır o
Tamam belli olmuyor olabilir ama kesinlikle bir ortalaması vardır kazancın onu öğrenin.Belli olmuyor diyor
Siz onun karısısınız her şeyi sorma hakkına sahipsinizHesap soruyum mu bu ne böyle 700 harcamışsın diye ben utanıyorum çalışıyorum bi zevkim var harcarım der diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?