Eşimin para harcaması

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
ev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da ayda 100,200 ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki

Sen çalışıyosun da ben tatil mi yapıyorum . Öyle saçma şey mi olur. Çocuğa harçlık verir gibi. Sesini çıkarmak ne demek. Çeker ayırırım onu.
Bende hakkım yokmuş gibi hesap sormaya slipleri gördüm geçen de öyle 1000 falan yiyip içiyorlar sık olmuyor ama bana düzenli para da vermiyor dışarı çıkarsam anca

Bilip napacanki. Borç harç işte. Senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa keyfine bak. Hayat çok kısa

Evin etmiyor tabi benimkini ediyor her istediğimi almıyor bende çok şey istemem gerekli şey isterim tutumluyum

Eğer, "ben çalışıyorum benim param" diyeceğini düşünüyorsanız hiç yüzgöz olmayın. Çünkü sonucu değiştiremezsiniz.

Eşinizin aylık geliri ne kadar? Bunu bilmeden bir gecede 700 harcamasına yorum yapmak doğru değil.

Ayda size bıraktığı para gerçekten çok az.
Ama çalışmayınca, verdiğine razı olacaksınız.

Siz de çalışın, kendi paranızı kazanın.

Çalışamam bebek var gelirini bende bilmiyorum değiştiği için söylemez hep saklar

Neğğğğ kendi işi ve size 100-200mü veriyor

Üstelik kendisi bir masada 700harcarken

Canım bizimde kendi işimiz
Şimdi infial olmasın diye rakam vermiyorum
Aylık hesabıma maaş zamanı herkesler bir
Hatrı sayılır bir maaş yatırır
Evin fatıraları halı perde vs...taksidi
Kişisel benzin kuaför günlerim birikim
Çocuk eğitim giderleri
Düğün Doğum için küçük altın
Sosyal aktivitelerim

Hepsini ben takip ederim hiç bilmez
İşin patronu ben evinki sensin der
Eşimde sosyalleşirken zamana zaman yüklü harcama yapar ama şartlarımız belli olduğu içim kafama takmam Bende aylık şirket gelirini çok bilmem çokta kurcalamam çünkü evin gideri maaşı bellidir ve beni hiç mağdur etmez .
Onu bilirim ona göre davranırım
Sskmı da öder saolsun

Seninki saçmalamış 100-200ne dir
Daha neler
Benim 10yaşındaki kızımın aylık oyuncak ve okul harçlığı istikakıdır o

Kredi karti kullaniyormus ,sana ek kredi kartı çıkarsın...ev ile ilgili harcamalarını oradan yaparsın verdiği nakit parayı da kendi harçlığın yaparsın.
Kart asla vermedi vermez de ben bana düzenli para versin biriktiririm istiyorum bıktım para istemekten aaaa paran mı bitti diyor kendi 700leri yiyor 1 günde

Sizde çalışmıyorsunuz dimi yani ev alışverişini beraber yapıyoruz sen parayı ne yapacaksın diyor bende bakımlı süslü biriyim ama yok söylemeden çıkarıp vermez

Yani söylesem mi o kadar para harcıyorsun bana verdiğine bak ben çalışıyorum kazanıyorum derse

Çalışan koca olsun
İşveren olsun
Ben şuna ayar oluyorum
100ber kocacığım şunu bunu alıcam
50ver kocacığım anneme gidicem
Saçmalığın daniskası
Aylık bütçeden belli bir miktar evin hanımına verilir ama ek kart ama nakit
Al canım bu mutfak masrafımız ve kişisel ihtiyaçların için bununla gelecek maaşa kadar geçinmeye bak
O kadında kadınlığını bilir tasarruf maharetlerini gösterir ev geçindirmeyi bilir
Dilenci 50-100 istetmek nedir
Benim kızıma bile öğretiyorum aylık 200tl kumbarasına koyuyoruz
Ordan geçinmeyi bilir ...
30tl satranç kursu zarfı gelince bana haber vermek suretiyle ordan alır koyar
30tl drama kursunu oradan öder
Günlük 3-5tl olacak şekilde cüZdanına alır
5-10tl lik okul aktivitelerini ordan görür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…