- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Evet bende öyle istiyorum sıkıldım artıkÇalışan koca olsun
İşveren olsun
Ben şuna ayar oluyorum
100ber kocacığım şunu bunu alıcam
50ver kocacığım anneme gidicem
Saçmalığın daniskası
Aylık bütçeden belli bir miktar evin hanımına verilir ama ek kart ama nakit
Al canım bu mutfak masrafımız ve kişisel ihtiyaçların için bununla gelecek maaşa kadar geçinmeye bak
O kadında kadınlığını bilir tasarruf maharetlerini gösterir ev geçindirmeyi bilir
Dilenci 50-100 istetmek nedir
Benim kızıma bile öğretiyorum aylık 200tl kumbarasına koyuyoruz
Ordan geçinmeyi bilir ...
30tl satranç kursu zarfı gelince bana haber vermek suretiyle ordan alır koyar
30tl drama kursunu oradan öder
Günlük 3-5tl olacak şekilde cüZdanına alır
5-10tl lik okul aktivitelerini ordan görür ...
Kendi arkadaşı o da onun hesabını ödüyor diye karışmak istemiyorum ama abarttı iyiceSiz onun karısısınız her şeyi sorma hakkına sahipsiniz
Parasını paylaşmak bir tarafına zor geliyorsa evlenmeyecekti paşamYani söylesem mi o kadar para harcıyorsun bana verdiğine bak ben çalışıyorum kazanıyorum derse
Mutfak faturalar hepsi onda oturup konuşmaz çünkü geliri ne söylemezParasını paylaşmak bir tarafına zor geliyorsa evlenmeyecekti paşam
...
Oturup belli bir bütçe hesaplaması yapılır mutfağa faturalara dair bunun biraz faZlasını kişisel ihtiyaçlarınızıda giderebilmeniz için size tahsis eder sizde aylık gelirinizi bilip ona göre yaparsınız bütçe planlamanızı
Öyle yapıyorum ama bezi mutfağı hep o alıyor ben ağdaya falan öyle söylerimMisal bebek bezine 120 veriyorsan 150 tuttu de.
Markette 200 harcadıysan 30ü harcadım de kalanları biriktir kendine.
Ben olsam sessiz kalmamÖyle yapıyorum ama bezi mutfağı hep o alıyor ben ağdaya falan öyle söylerim
ev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da Az yani hiç kenara at diye de vermez ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki ? Herkes bütçesine göre harçlık alır çalışmayanlar eşine karışıyor mu siz ne kadar alıyorsunuz ?
Ya gelirini söylemezse söylemesinMutfak faturalar hepsi onda oturup konuşmaz çünkü geliri ne söylemez
Merhaba ben de ev hanımıyım evlenmeden once çalışıyordum evlenince il drgistirdigim için ayrılmak durumunda kaldim. Eşim maaşını söyler en ufak harcamada bile neyi alip almayacagina birlikte karar veriyoruz. Ben zafza alışverişi çok seven bi insan değilim ama aramızda para mevzusu gecmez. Tum kişilerden bagimsiz olarak insana parası için deger verilmez eger esiniz ben kazaniyorum istedigim gibi harcarim derse bu size değer vermediği anlamina gelir bence.bende atm maas kartı var ordan tum ihtiyaçlarımızı gideriyorum. Ben zaten gerekli olan şeyler konusunda alisveris yapıyorum yatirim mevzusuna karismiyorum kismak gerekirse esim kendi ayarlamali . Yatırımlara da birlikte karar veriyoruz. Eşten para istemek zaten olmaz onun kendi düşünmesi gerekir ama eger sizin için ayırdığı para yeterli degilse isteyin arkadaşlarından daha önemli olmalisiniz yani disari bonkör aileye cimrilik olmaz . Asla tartismayın ihtiyaçlarınız icin yeterli olmadığından bahsedin vs. Ama arkadaslarina harcıyorsun onlara gelince var bize gelince yok diyosun tarzı cumleler sarf etmeyin erkeklerle zitlasilmaz gerci kimseyle zitlasilmaz tatli dil yılanı deliğinden çıkarır.ev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da Az yani hiç kenara at diye de vermez ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki ? Herkes bütçesine göre harçlık alır çalışmayanlar eşine karışıyor mu siz ne kadar alıyorsunuz ?
Evet sustukça yüz buluyor bende para konusunda utanırım çalışmayınca da insan diyemiyor ve o çok çalışıyor tek zevkim bi dışarı çıkmak stres atmak diyecek gibime geliyorBen olsam sessiz kalmam
Çalışıyorsa kazanıyorsa da keyfine göre harcayamaz evli ve sorumlulukları var eşi var çocuğu var
Misal bi ay 3bin kazanıyorsa bi ay 2bin kazanır sana 2bin 3bin arası hayatım diyebilir
Resmen senden saklıyor sakınıyor parasını
Bence sesini çıkarmalısın artık
Yahu bu karışmak değil en azından genel gelirinizi öğrenin. Evlilikte eşler birdir her konuda.Kendi arkadaşı o da onun hesabını ödüyor diye karışmak istemiyorum ama abarttı iyice
Evin bütün ihtiyaçlarını da o alıyorsa siz gün içinde ne yapıyorsunuz? Ne bileyim öğleden sonra çıkarsın iki market manav gezersin. Vitrinlere bakar, birşeyler beğenirsin. Bebeğin de varmış dışarı çıkmanız hava almanız iyi olur ikiniz için de.Öyle yapıyorum ama bezi mutfağı hep o alıyor ben ağdaya falan öyle söylerim
çok hoşuma gitti. kızınız kaç yaşında acaba?Çalışan koca olsun
İşveren olsun
Ben şuna ayar oluyorum
100ber kocacığım şunu bunu alıcam
50ver kocacığım anneme gidicem
Saçmalığın daniskası
Aylık bütçeden belli bir miktar evin hanımına verilir ama ek kart ama nakit
Al canım bu mutfak masrafımız ve kişisel ihtiyaçların için bununla gelecek maaşa kadar geçinmeye bak
O kadında kadınlığını bilir tasarruf maharetlerini gösterir ev geçindirmeyi bilir
Dilenci 50-100 istetmek nedir
Benim kızıma bile öğretiyorum aylık 200tl kumbarasına koyuyoruz
Ordan geçinmeyi bilir ...
30tl satranç kursu zarfı gelince bana haber vermek suretiyle ordan alır koyar
30tl drama kursunu oradan öder
Günlük 3-5tl olacak şekilde cüZdanına alır
5-10tl lik okul aktivitelerini ordan görür ...
Evet zıtlaşırsam daha kötü olacak gibi bir de geri ihtiyacın karşılanıyor diyor hep sigortam yatıyor işte onu söyler hep mutfak tamam der bunları kullanır kavga edinceMerhaba ben de ev hanımıyım evlenmeden once çalışıyordum evlenince il drgistirdigim için ayrılmak durumunda kaldim. Eşim maaşını söyler en ufak harcamada bile neyi alip almayacagina birlikte karar veriyoruz. Ben zafza alışverişi çok seven bi insan değilim ama aramızda para mevzusu gecmez. Tum kişilerden bagimsiz olarak insana parası için deger verilmez eger esiniz ben kazaniyorum istedigim gibi harcarim derse bu size değer vermediği anlamina gelir bence.bende atm maas kartı var ordan tum ihtiyaçlarımızı gideriyorum. Ben zaten gerekli olan şeyler konusunda alisveris yapıyorum yatirim mevzusuna karismiyorum kismak gerekirse esim kendi ayarlamali . Yatırımlara da birlikte karar veriyoruz. Eşten para istemek zaten olmaz onun kendi düşünmesi gerekir ama eger sizin için ayırdığı para yeterli degilse isteyin arkadaşlarından daha önemli olmalisiniz yani disari bonkör aileye cimrilik olmaz . Asla tartismayın ihtiyaçlarınız icin yeterli olmadığından bahsedin vs. Ama arkadaslarina harcıyorsun onlara gelince var bize gelince yok diyosun tarzı cumleler sarf etmeyin erkeklerle zitlasilmaz gerci kimseyle zitlasilmaz tatli dil yılanı deliğinden çıkarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?