- 28 Aralık 2016
- 1.861
- 4.712
- 133
- 40
- Konu Sahibi comeback06
-
10yaşında ablasıçok hoşuma gitti. kızınız kaç yaşında acaba?
ay duygulandım çok güzel valla ya. benim de bir kızım olacak nasipse. ben de biraz büyüsün sizin gibi yapacağım :) kızınızı öpün yerime.10yaşında ablası
Ordan birikim yapmayıda öğreniyor
Mesela bir senedir yaptığı birikimlerle
Ona bir kolye aldık
Daha önce de bir bileklik yaptı yine
Mesela eşim kızımın bir senelik birikimini araç alacağı zaman borç aldı 3aylığına üç ay bittiğinde getirdi teslim etti
Bende bileziklerimi vermiştim
onları bana geri yapıp yerine koydu
....
ileride oda bir evin hanımı bir meleğin annesi olucak
Gereksiz para harcamamıyı
Tasarruflarını altına çevirebilmeyi
Harcama sınırlarını bilmesini
Borç alıp vermeyi
Eşe kardeşe babaya gerektiğinde destek olabilmeyi
Sosyalleşirken zaman zaman ısmarlayabilmeyi
Bilmesini çok istiyorum ...
Mesela ayda birkez muhakkak annekız simitsarayında kahvaltı günü yaparız kızım ısmarlar bana ....
Peki ihtiyaçlarınız gercgerçe karşılanıyor mu . Açıkçası ben eşime maasini sormadim o kendi söyledi erkekler kontrol altinda olmayi sevmez ben de neticede birini kontrol etmek için evlebmedim. Eger esinizin dedigi gibi gerçekten tum ihtiyaçlarınız tamamsa cok da kontrol altına almaya çalışmayın derim. Toplum olarak erkeğe kontrol etme yönetme yetkisini vermisiz ben eşim kontrol ediyomus gibi yaparım ama aslında her sey kontrolum altindadir ama o onun kontrolünde sanır. Gerçi esimin o tip egolari yok . Ama en buyub hata asla sesinizi yukseltip tartismaya girmeyin eger esinizin ekonomik gücü varsa ona beni önemsemedigini düşünüyorum bu durum beni kırıyo diyin ama ses tonunuz şefkat isteyen bu ton olsun. Anlattiginiz erkek tipi bununla uysallastirilir ancak. Ben her zaman ılımlılıktan yanayımEvet zıtlaşırsam daha kötü olacak gibi bir de geri ihtiyacın karşılanıyor diyor hep sigortam yatıyor işte onu söyler hep mutfak tamam der bunları kullanır kavga edince
Ben dışarıda ekmek parası kazanmıyor Sen evde bütün gün onun hizmetçilerin yapıyorum kusura bakmasın Sevgi emek ister Birlik ister O dışarıda çalışıyorsa Ben de evde ikimiz için çabalıyorum ne kadar aldığını ne kadar kazandığını bana söylemek zorunda o yüzden maaşını borcunu harcamasını kenardaki parasını Her şeyini bilirim doğru olanı da budur zatenev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da Az yani hiç kenara at diye de vermez ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki ? Herkes bütçesine göre harçlık alır çalışmayanlar eşine karışıyor mu siz ne kadar alıyorsunuz ?
AllaH tamamına erdirsin canım benim hep güzel anılar biriktirin inşay duygulandım çok güzel valla ya. benim de bir kızım olacak nasipse. ben de biraz büyüsün sizin gibi yapacağım :) kızınızı öpün yerime.
Sen neden çalışmıyorsun eşin mi isyemiyor?ev hanımıyım kocamın kendine ait iş yeri var ne kadar geliri var hiç söylemez bile bana arada arkadaşlarıyla çıkar çıkınca 700 falan harcar 1 gümde bana verdiği para da Az yani hiç kenara at diye de vermez ses çıkarmalı mıyım 1 yıllık evliyiz bu ne harcamalarım desem ben çalışıyorum der sanki ? Herkes bütçesine göre harçlık alır çalışmayanlar eşine karışıyor mu siz ne kadar alıyorsunuz ?
Evet ediyorum her ay ona da güven olmazAyrıca sigortanın yatıp yatmadığını da e devletten kontrol et.Bazı erkekler eşleriyle para mevzularını konuşmayı sevmiyorlar kabul ancak size aylık geliri ölçüsünde para vermesi gerek bu da en doğal hakkınız
Evet bebeğimiz çok küçük ayrıcaSen neden çalışmıyorsun eşin mi isyemiyor?
konu bahane övünmek şahaneNeğğğğ kendi işi ve size 100-200mü veriyor
Üstelik kendisi bir masada 700harcarken
Canım bizimde kendi işimiz
Şimdi infial olmasın diye rakam vermiyorum
Aylık hesabıma maaş zamanı herkesler bir
Hatrı sayılır bir maaş yatırır
Evin fatıraları halı perde vs...taksidi
Kişisel benzin kuaför günlerim birikim
Çocuk eğitim giderleri
Düğün Doğum için küçük altın
Sosyal aktivitelerim
Hepsini ben takip ederim hiç bilmez
İşin patronu ben evinki sensin der
Eşimde sosyalleşirken zamana zaman yüklü harcama yapar ama şartlarımız belli olduğu içim kafama takmam Bende aylık şirket gelirini çok bilmem çokta kurcalamam çünkü evin gideri maaşı bellidir ve beni hiç mağdur etmez .
Onu bilirim ona göre davranırım
Sskmı da öder saolsun
Seninki saçmalamış 100-200ne dir
Daha neler
Benim 10yaşındaki kızımın aylık oyuncak ve okul harçlığı istikakıdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?