- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi teyteyteyyy
-
Merak ediyirum senin annen annenin annesi de leş kargalik yaparak mi geçimlerini sağlıyorduEv hanimlari benim gozumde les kargasi.
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Ben boyle düşünüyorum ev hanimlari
Ister hosunuza gitsin ister gitmesin
Benim dusuncem bu
HErkes sizin gibi beles yasamak zorunda degil
Bana gore sırtını baskasina yaslayip
KOcam bakmak zorunda diyen insan onursuzdur
Ayric beni eski konularinla vurmaya çalışın
Cok komiksiniz
2012 konusunu kimse acmadi
Okumuyorum bile bu konuya yazilanlari
aslında böyle davranıyorlarsa sana çok bile sabretmişsin..şimdi bebek var ortada ayrılmak o kadar kolay değil..eşinle konuşmayı dene ...hani olmadı anlaşarak boşanmayı dene yani..sonuçta elinde mesleğin var iş bulup çalışıp paranı da kazanırsın ama ayrıldıktan sonra bu ailenin sana zarar vermesinden kaçın ...
teşekkürler arkadaşım ben de aynen senin gibiyim hep iş için uğraştım hamileliğimde de küçük bebeğim varken de olmadı yavruma bakmam gerekmiş diye düşünüyorum.bugun 1 yaşına girdi. sen eş yönünden şanslısın maşallah.ben de utandım herzaman ve fazladan bi para da istemedim şahsi.sanki onun parası benim param değilmiş gibi.zaten o da bu rahatlıkla ailesine arsa alıp yardım etti aylık 1.750 yollayarak.benim tek üzüntüm benim eşim böyle değildi çocuk olmadan önce.çocuğumun rızkını dağıtması beni çok üzdü ve ilgisiz bir baba.uzaktayken özlüyor ama yanındayken bakmıyor bile.benim eşim böyle değildi bana kıyamazdı evlenmeden önce de sen çalışmak isteyene kadar benim param senin paran yok derdi.inan ben bu 2 senedir yaşadıklarımla şoklardayım.
Ev hanimlari benim gozumde les kargasi.
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
Sanirim bu cekingenlik hali de iyi degil.Siz alttan aldikca bakin baskalari ne kadar guzel ustune konuyor.Bazen kibarlik,hanimefendilik ise yaramaz cunku muhattaplariniz sizin gibi degil.Esinizi alin karsiniza,bu evi cekip cevirmek,cocugumuzu buyutmek ve senin bir seyini eksik etmemek icin harcadigim cabanin tek karsiligi sahip oldugumuz her seyib ortak olmasi ve de senin ve benim huzurum diyin.Yine nazikce duygularinizi anlatin,hice sayilmayi hakedecem hicbir sey yapmadiginizk soyleyin.Siz onun cocugunun annesi,esi ve o evin de hanimisiniz.Her kurusta hakkiniz var ne icin bu hak?Ayakkabi icin mi?kuafor icin mi?Bunlar icin de olabilir ama siz sadece cocugunuzun rizki icin hak idda ediyorsunuz suan.Anlarsa anlar,anlamazsa koca evi cekip ceviren bir kadinin disarida yapamayacagi hic bir sey yok..Siz varken ne cocugunuz ne de aileniz kimseye muhtac olmaz.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
impossibl kullanıcısından alıntı
HAzir yiyici les kargasisin tekisin iste
MAALESEF hepte boyle rezil olmaya devam edeceksin bu dusuncelerin yüzünd3n
Cocugu yaparken iyiydi hersey oh ne guzel sonra istemeden oldu vah vah tuh tuh
Ee calismaya gelincede bi suru bahane bla bla bla
Halbuki isteyen gider kasiyerlikte olsa yapar
Ama alismissin yemeye (her anlamda)
Esinin ailesinden esinden para medet ummaya devam et
Dizlerinin uzerinde yasamaya devam et sen..
Hayatin boyunca birilerine muhtac olacaksin iste... para para diye aglayacaksin ..
senin çocuğun olsa kim bakcak bakıcımı tutacaksın ? hadi bakıcı tuttun nerede senin anneliğin ? kimseyi böyle yargılamak sana düşmez herkesin hayatı ve yaşam koşulları farklı ama senin gibi zihniyeti bozuk ucubeler bu tip meselelerden anlamaz anlayamaz öyle bi beyin yok çünkü sen iş hayatında kaybolmaya devam et bayanlar çalışacak diye bir kaide yok şekerim bunu beynine kazı o adamda s..e s..e bakacak herşey karşılıklı işliyo kocan varmı bilmiyorum ama umarım ailesine parasını yedirip yedirip duran biri çıkar karşına hayatı çok kolay sanıyosun heralde kendi paranlada ev geçindirirsin artık
Benim dusuncem bu
Cok komiksiniz
bana evlendikten sonra akrabaları anlattı hepsi düşmanlarmış eşimin ailesine nerden evlendin dediler ama evlendikten sonra maalesef.ben inanın evlenmeden önce çok şık bi bayandım ve alımlıyım da ama çocuktan aldığım kilolarla eski kıyafetlerim olmadığı için şimdi paspalım ve mutlu olmadığım için bakımsız ama önemli değil benim için artık yavrum ve geleceği önemli.ben kocama çok güzel bi kız çocuğu armağan ettim ama o değerimizi bilemedi.ailem bu ikidir ayrılırsan seni kabul ederiz bebege de bakarız ama biraz bekle belki değisir sen bilirsin diyorlar.onlarda anladı
şimdi bi daha yapmıcam senden gizli ve yedirmeyecem rızkımı çocuğun diyor ama güvenmiyorum artık çünkü bu ikinci kez aynı lafları söyleyişi ve ikinci kez aynı yanlışı yapışı.ben gerekirse kuru ekmek yerim ama çok şükür işe girmem için bi diplomam var.bütün parayı ailesine yedirmek yerine bebeğime hesap açıp ona yatırsın.onun parasında gözüm yok.dinimize göre olması lazım ama benim yok ben de bundan sonra kocam olarak görmüyorum zaten.5 kuruş verse de almam.benim ona onun bana sorumluluğumuz bitti[/QU
yani sen kocanı daha iyi tanırsın neler yapacağını bilirsin daha önce de dediğim gibi anlaşarak boşanmaya yanaşıyorsa başına bela olmayacaksa alsınlar kocanı ailesi turşusunu kursun yani.. anladığım kadarıyla senin ailen de seni kabul edecektir yani?
ben bu insanla bi de konusarak evlendim.ikimizde üniversite okuyorduk.o zaman parası yoktu anlayamadım.suan bebegime bakınca o kadar uzuluyorum ki yavrumun ne gunahı vardı dıyorum
Masallah bazi arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan cilotakiz midir nedir ona giydiricem diye calisan bayanlari da ezmis durmus
Biz evimizin hanimi olalim sen sokaklarin
Bakici tutacaksan nerde senin anneligin daha neler neler
Ne diyeyim Allah herkese bu laflari yutturur nasilsa
Hem cikolatakiz hem de diger yorumcuların
Bu ara forumda ne çok sivri arkadaş türedi bilmem farkında mısınız?
Herkes bir yöne düşünür ama bir kişi farklı düşünür. Düşünmekle kalmaz, hakaret eder. Son zamanlarda hep bu var. Sadece bu üye değil, var 1-2 tane daha.
Bu kadar kadın düşmanı üyeyi nereden buluyoruz Kadınlar Kulubü olarak? Hiç tanımadığı birine bir insan neden düşmanıymış gibi davranır ki?
Yapmayın lütfen ya, yazık yani o kadın üzülse, ağlasa; gözünden akan bir damla yaşın hesabını veremezsiniz.
Her konunun altına "günah,sevap" yazmayı bilirsiniz, gerek olmasa bile, din iman dendiği zaman mangalda kül bırakmazsınız. Bir bunu mu hesap edemiyorsunuz?
Size hak veriyorum o tip yorumlar da cok cirkin.Calisan da calismayan da buyuk bir yuk omuzluyor.Calisan kadinlari ayrica taktir etmek lazim.Hem evin yuku hem de isin yuku,cok zor seyler bunlar.
Hanimefendinin korkunc yorumu karsisinda insanlar ne diyeceklerini sasirdilar sanirim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Masallah bazi arkadaslar sacma sapan yorumlar yapan cilotakiz midir nedir ona giydiricem diye calisan bayanlari da ezmis durmus
Biz evimizin hanimi olalim sen sokaklarin
Tabii bakiciya birakip gitmek kolay baba gibi aksamdan aksama
Bakici tutacaksan nerde senin anneligin daha neler neler
Ne diyeyim Allah herkese bu laflari yutturur nasilsa
Hem cikolatakiz hem de diger yorumcuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?