eşimin parası benim param değilmiş!

şu çikilotakız mıdır ne psikodur beni gece gece sinir etti yahu. yok istemeden hamile kalmaya kızıyormuş sanane kızım sana mı soracak millet. kocanın parasına el koymaktan bahsediyor evlilikte neyin ne olduğunu o küçük beynin alşgılayamıyorsa lütfen yorum yazma. dengesiz insan.

evet maalesef evlilik sorumlulugunu alamadı daha aile olamayışımızda anne babasının rolu buyuk.hala eşime evlenmemiş gibi müdehale ediyolar ve eşimin babası karısına bakmıyor.k.validem de paraya düşkün bakıcı tutmuyor her hafta sonu gelelim onun işlerini yapalım istiyor sanki çok yakın oturuyoruz.ayrı sehirde 2 saat uzaklıkta özel aracla.k.validemde bu yuzden gece bile bizi arar ms hastası olduğu için önemli sanarız cok eften püften şeyler için arar yok ev telefonu bozuk gel yap.her hafta sonu yanında 2 gun kalmamızı pazar ihtiyacından tutun her işini görmemizi ister peki benim evim,ihtiyaçlarım?eşim bu hafta gelemiyoruz dese de bilerek persembeden başlar cumartesiye kadar sıkbogaz eder.her hafta gidemeyiz ki.o gelir o da 15-20 gun kalır tamam kalsın ama evin içinde bebeği düşünmüyo ben rahatsızım diyo sigara içiyo cami acsam usuyom yel geliyo diyo.cocuk gibi.aklına bir sey takılır gece arar bunlar bebek uyuyo mu önemli değil sadece o önemli.eşimi iş yerinde de çok rahatsız ediyomuş.birgün geldi eve gözleri doldu iş yaptırmıyomuş tyoplantıdayım sonra ara dese de bi daha bi daha arıyomuş.bu birkez olan bi durum değil.hatta ben arayım konusayım dedim önce ara dedi sonra hasta dedi kıyamadı.mesela bir gün aksam 10 da aradı gelin beni alın çok yalnızım halbuki kocası var yanında.

zaten kocam 100 tl veriyor aylık diyorsun
bebeğe ailen bakıyormuş
koca da şehir dışına çıkıyor
o zaman bu 100tl için kahır çekme
bence kaç canını kurtar

zaten kocam 100 tl veriyor aylık diyorsun
bebeğe ailen bakıyormuş
koca da şehir dışına çıkıyor
o zaman bu 100tl için kahır çekme
bence kaç canını kurtar

100 tl için hakır çekmiyorum aslında çocuk için çekiyorum yoksa ben o 100 tl yi özel dersle 1-2 saatte toplarım amaç niye bana para vermiyor da değil insan bi sorar çocuğun,senin eksiğin var mı diye.herzaman para yok der istemem de öyle para falan ama sorumluluk bilsin bu çocuk onun da.bana her seferinde ev alacaz dedi daha evleneli 2 yıl olmadı aldıgıumız eşyalarla toplam 35 milyar biriktirmiş gibi oldu + ev kirası.devlette mühendis kendisi aldıgı maaş belli bizden kısmasa bu kadar biriktiremez eve sadece ekmekle su getiriyo böyle bir şey var mı.kendi 3 alıyor bazen vergi dilimine girip düşüyor.her ay ailesine 1.750 yardım etmiş.şaka gibi.ev kirasını da toplasan bize ne kadar bakabildiği ortaya çıkar.artık zaten bitti mecburiyetten eline baktım bebek küçüktü bırakacak kimsem yoktu bundan sonra çocuğum için bile istemem çalışırım.ben ev alcaz çok üstüne gitmeyim dedim ben ev alcaz diye beklerken adam ailesini zengin ediyomuş.evlerine 3 maaş girdiği 4 tane ev kirası bi de dükkan kirası aldıkları halde.hayatımda bu kadar aç gözlü insanlar görmedim

yanlış anlaşılmasın ben 100 tl için durdun demiyorum
sana tek faydası +100 tl imiş gerisi hep eziyet demek istedim komik yani
madem ailen bebek masrafını karşılıyor
koca kocalığını yapmıyor, bir de parayı onlara veriyor üzerine çektiklerinde varmış yani ben burada ki kârı göremedim bi 100 tl veriyor o da dişe dokunmuyor zaten bak özel dersle de kazanım sağlayabilirmişsin
kaç git ya kendini ezdirme daha durduğun kabahat nasıl koca bu

Son düzenleme:
Ayrılık çok zor bi karar ama o çocuk o insanların içinde ne kadar ugraşsanda sağlıklı birey olamaz ayrıl bence tabi senin hayatın amA iyi sabretmişin Allah sabır versin sana yarın bigün orda kalmaya karar verdiğinde çocuğunu sana karşı bile sogutur böle insanlar insan demeye dilim varmıyo şeytandan beş dakika önce doğmuşlar .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu öküzde konu sahibinin kocasımı yoksa o godoş kaynanasımı acaba bukadar kin kusuyor ???

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok terbiyesiz birisin, zaten açtığın diğer konulardanda psikolojinin durumu ortada oto çiçeğe konu aciyorsun dikkat çekmeye çalışıyorsun...haa ayrıca sende eşinden şiddet görüp "seviyorum" diye kalmadın mi...kafanı iyi heralde. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Konu sahibinin görümcesi kaynı falan herhalde bu...

Şok içindeyim.
İnsanların acılarına, üzüntülerine karşı ne kadar saygısızsın.
Sen okumuş olsan bu memlekete, insanlığa katkısı ne?
Para kazansan kime faydası ne?

Ev hanımlarına hazır yiyici leş kargası olarak bakan sana şurdan şöyle bir bakıyorum da.

Küfür, hakaret işitip şiddet gördüğün halde seviyorum diye kocana sarıldın sen değil mi?
O kazandığın para seni , eşinin ve ailesinin gözünde saygın biri yapamamış farkında mısın?

Ev hanimlari benim gozumde les kargasi.
Bu boyle doye bana etmeye calistiginiz hakaretlerin basini gorunce sinunu okumuyorum bile
Ben boyle düşünüyorum ev hanimlari
Ister hosunuza gitsin ister gitmesin
Benim dusuncem bu
HErkes sizin gibi beles yasamak zorunda degil
Bana gore sırtını baskasina yaslayip
KOcam bakmak zorunda diyen insan onursuzdur
Ayric beni eski konularinla vurmaya çalışın
Cok komiksiniz
2012 konusunu kimse acmadi

Okumuyorum bile bu konuya yazilanlari

Benim annem ev hanımı, babamdan çok katkısı, emeği var eve onurlu, gururlu kadındır babamı hiç zıvanadan çıkartıp kapıları yumruklattırmadı, babama keşke şunla şunla evlenseydim demedi böyle rezillik içine girmedi. Ama mesela böyle yapan çalışan kadınlar var Ama ben insan genellemiyorum. Konu sahibi arkadaşım sakın üzülme. lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye demişler.

arkadaşim sen beyin yoksunu musun illet gibi diğer konulara da girip herkese para yiyici yazmışsın.hastalık gibi bi durumun var galiba.iyi ki bi para kazanıyon bi hava bi hava.çocuk yap da o havanı burada okurum nasılsa nasıl sönüyo.senin de sorunlarını okuruz burada düşmez kalkmaz bir Allah.sen düşene bi tekme atmayı seviyon heralde.Rabbim merhamet edin ki ben de size merhamet edyim demiş.benim durumum seni çok mutlu etti galiba bi de kına yak

teşekkürler canım.o arkadaşın da sorunları olur elbet.

Neden ısrarla bunu yazıyorsun ? Ne kadar çirkin bir tabir.
Hem çok yanlış bir yerde kullanıyorsun,anlamına bile uymuyor.
Evhanımı olmak onursuz birşey değildir,aşağılanacak birşey hiç değildir.
İhtiyacı veya imkanı yoksa,bir kadın çalışmadan da gayet onurlu yaşayabilir.

Reactions: anu

tatlım keşke işten bir süre izin alıp, leş kargası olarak yaşasan da çalışmanın hıncını burada ki bayanlardan çıkartmasan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…