eşimin parası benim param değilmiş!

Şu hayatta kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin. Bende bunu tecrübe ettim ama 40 yaşımda.. zor olsada kurtulmamız lazım. Ben çocuk istemiştim o da olmadı.. Evladınla Yeniden başla hayata. Bendede var Bi koca bizi aile olarak görmedi. Tartışmalarımızda hep ailem diye kendi anası babası kardeşlerini hatta kuzenlerini akrabalarını işaret etti.

Her şeyi geçtim o bebek için boşanın. Bezini bile almayan babası var. Sizce yarım kalır mı o çocuk? Aylık 100 lira neye yeter. Yazık ya çok üzüldüm

Üzüldüm gerçekten eşini ve ailesini nişanlıyken tanımadın mı? Birde evlenir evlenmez hemen çocuk yapmışsın. Ben eşimi 10 yıldır tanıyorum evlenelim 10 ay oldu daha yeni çocuk düşünmeye başladım. Buraya yazılanlar genç kızlara örnek olsun. Eşinizle evliliğinizi oturtmadan çocuk yapmayın. Böyle bir eşle yaşamak zor hayat enerjini emer bu insanlar. Çocuğunla yoluna git arkana bakma

Aaah aaah bacım sen nerden düştün bunlara yaaa...Ama çoğu böyle erkek ailelerinin gözü doymaz.

Ya neden hemen çocuk bunu anlamıyorum. Ayrıl bence o adamdan da ailesinden de dertten başka bişey gelmemiş.

çalışıp kendi parasını kazanıyor olsaydi onun parasını da yiyecekleri acik net

2014ün konusu hortlamis. Konu sahibi bosandin mi ? Nasil simdi hayatin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…