- Konu Sahibi teyteyteyyy
-
Ben calismak zorunda oldugum icin çalışıyorum
Inanin bu sozler beni oyle yaraladi kki
Bir de demisler ise gidip gelmede ne var evde cocuk bakmak daha zor
Hem iste milletin kahrini cek hem eve gel evinin isini yap
Cocundan ayri gecen zamani telafi etmeye calis
Bayanlar da boyle cumleler kursun
Erkeklerin anlamamsina sasirmamak lazim demek ki
ne kadar doğru cümleler.
burası normalde bir derdim var bölümü ama insanlar dert sahibi olup geri gidiyor.konu açtığına açacağına pişman ediliyor.daha yakın zamanda şahit oldum böyle bi konuya ki konu taciz konusuydu üstelik.ayrıca eskiden gerçekten sahte görünen konulara bu sahte yazardık şimdi alakasızlara bile fake yazılıyo sanki moda gibi.bi üyenin saçmalamanın dibine vurması konuyu ne hale getirdi,millet ona tepki duymaktan konu sahibine yazamadık ki.
bazılar da işte evdeki stresi gelip bura atıyor nasılsa tanşımıyoruz ya kalp kırmanın önemi yok diye düşünüyolar.
O bir kelime, bir insanı derinden etkileyebilir. Bunu hesap edemiyorlar işte, geldi bir defa hakaret etti, onca tepki geldi; ama bu kadar kötü yorum bile kendine gelmesine, hatasını farketmesine yeterli olmadı. Kalp kırıyoe, ama umrunda değil.
Bu çok çok vicdansızca. Ha birini öldürmüşsün üzülmemişsin, ha kalbini kırmışsın üzülmemişsin. Arada bir fark yok. İnsan olmanın, ahlakın, etiğin gereğidir, nazikçe, incitmeden fikrini söylemek. Yakıp yıkarak bir yere varılsaydı, bilirdik herhalde.
Ha bu arada biri kapıyı açtı, sonrakilerde bu akıma uyum sağladı. Böyle yerli yersiz, rezalet çıkarma olayını kastediyorum.
Bugüne kadar okuduğum en utanç verici mesaj...
ben çok belaltı vurmuşumdur ama bu kadar çirkin bir üslubum asla olmamıştır.
Gerçi diğer hesabından konularına bakıyorum da sende haklısın...
biraz önce bahsettiğim taciz konusunda bi kaç yorumu okudum hele içlerinden biri bana pes dedirtti.hani erkeler acımasız diyoruz ya yok değiller biz kadınlar onlardan 10 kat daha acımasızız..
artık bdv ye konu açmak sağlam bi psikoloji istiyor.
Evet deşifre edilecek hesaplar demiştiniz böyle durumlarda?
Öyle bir durum söz konusu mu?
Edit şimdi gördüm hesaplar birleşmiş.
levanessa adlı üye de çikolatakızmış.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama zaten iyice dağıldı. levanessa çikolatakızdan önce başka bir üyelikle aynı diye de banlanmıştı. Etti mi sana 3 hesap
7 sayfa konu olmuş zaten.
Bir de burda çemkiriyor utanmaz
elenaaa da oymuş
Yok kadesa, ben acımasız değilim. Hakedene hakettiği gibi davranıyorum, burada bile masuma ilişmemeye çalışıyorum. Niye tüm hemcinsimizin hatasını sırtlayalım ki.
Ya hadi diyelim kadın çalışmak istemiyor, ama o çirkin kelimeyi kullanmak hakkın mı olur bu durumda? Di-ye-mez. Kimse kimsenin şahsına hakaret edemez.
Ya sen ne diyorsun bacım, üyenin biri başka bir üyeye o... demişti bir konuda. Bu bdv iyice coştu
elenaaa da oymuş
sağol arkadaşim zaten artık koca gibi görmüyorum bebeğim iki baba diyor onun için katlanıyorum.artık çocuğum için bile para istemiyorum o da bebeğin bir isteği var mı diye sormuyo.banka sınavlarına hazırlanıyorum insallah kazanırım..Allah izin verirse artık ona çocuğumu bile muhtaç etmeyecem.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
HAzir yiyici les kargasisin tekisin iste
MAALESEF hepte boyle rezil olmaya devam edeceksin bu dusuncelerin yüzünd3n
Cocugu yaparken iyiydi hersey oh ne guzel sonra istemeden oldu vah vah tuh tuh
Ee calismaya gelincede bi suru bahane bla bla bla
Halbuki isteyen gider kasiyerlikte olsa yapar
Ama alismissin yemeye (her anlamda)
Esinin ailesinden esinden para medet ummaya devam et
Dizlerinin uzerinde yasamaya devam et sen..
Hayatin boyunca birilerine muhtac olacaksin iste... para para diye aglayacaksin ..
PISKOPAT İGRENCSİN SENINLE HEMCINS OLDUGUM ICIN UTANIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?