eşimin parası benim param değilmiş!

Yaralanmayin bence.Hemen hemen herkesin gipta ederek baktigi bir seyi yapiyorsunuz.:)) Sizin icin soylenmis olarak dusunmeyin bile.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

O bir kelime, bir insanı derinden etkileyebilir. Bunu hesap edemiyorlar işte, geldi bir defa hakaret etti, onca tepki geldi; ama bu kadar kötü yorum bile kendine gelmesine, hatasını farketmesine yeterli olmadı. Kalp kırıyor, ama umrunda değil.
Bu çok çok vicdansızca. Ha birini öldürmüşsün üzülmemişsin, ha kalbini kırmışsın üzülmemişsin. Arada bir fark yok. İnsan olmanın, ahlakın, etiğin gereğidir, nazikçe, incitmeden fikrini söylemek. Yakıp yıkarak bir yere varılsaydı, bilirdik herhalde.
Ha bu arada biri kapıyı açtı, sonrakilerde bu akıma uyum sağladı. Böyle yerli yersiz, rezalet çıkarma olayını kastediyorum.

Son düzenleme:

biraz önce bahsettiğim taciz konusunda bi kaç yorumu okudum hele içlerinden biri bana pes dedirtti.hani erkeler acımasız diyoruz ya yok değiller biz kadınlar onlardan 10 kat daha acımasızız..

artık bdv ye konu açmak sağlam bi psikoloji istiyor.

Bugüne kadar okuduğum en utanç verici mesaj...

ben çok belaltı vurmuşumdur ama bu kadar çirkin bir üslubum asla olmamıştır.

Gerçi diğer hesabından konularına bakıyorum da sende haklısın...

Evet deşifre edilecek hesaplar demiştiniz böyle durumlarda?
Öyle bir durum söz konusu mu?

Edit şimdi gördüm hesaplar birleşmiş.
levanessa adlı üye de çikolatakızmış.
elenaaa da oymuş

Son düzenleme:

Yok kadesa, ben acımasız değilim. Hakedene hakettiği gibi davranıyorum, burada bile masuma ilişmemeye çalışıyorum. Niye tüm hemcinsimizin hatasını sırtlayalım ki.
Ya hadi diyelim kadın çalışmak istemiyor, ama o çirkin kelimeyi kullanmak hakkın mı olur bu durumda? Di-ye-mez. Kimse kimsenin şahsına hakaret edemez.
Ya sen ne diyorsun bacım, üyenin biri başka bir üyeye o... demişti bir konuda. Bu bdv iyice coştu

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama zaten iyice dağıldı. levanessa çikolatakızdan önce başka bir üyelikle aynı diye de banlanmıştı. Etti mi sana 3 hesap

elenaaa da oymuş

kk nın yarısı çikolataymış da haberimi yokmuş ama beliiydi arkadaşın normal olmadığı

yuh onu hiç duymamıştım

elenaaa da oymuş

Sen deyince baktım ben de evet.
Konu sahibi sen çok kişiliklisin bence demiş bilmiş valla.

Kendisinin sorunları dağ gibi.
Bence ne dediğini bilmiyor yazık..

Ona daha çok üzüldüm şimdi konularına bakınca

Son düzenleme:
Yuh diyorum
Zaten o yeğen konusunu açan şahsın hiç normal biri olamayacağından emindim.
Yazık ya.
Problemli demekki bu çikolata.

Maddi yardimida gectim esinizin ailesinin size davranisi affedilir degil.
Aslinda her sey erkekte bitiyor aradaki dengeyi kurmasi gerekliydi.
Onlarin soyledikleri size batar sizin soyledikleriniz onlara.
Ilerde calissanizda esinizin ailesinin hakaretleri devam ettigi surece huzuru bulamazsiniz.
Anlattiklarinizdan sunu anliyorum ne esiniz degisir nede ailesi.
En iyisi kendi basinizin caresine bakmaniz zaten ailenizde yaninizda.

bence o evde durma ama sen bilirsin banka sınavına 1 ay var ona gireceksin dimi

Allah yardimciniz olsun.cok zor..bebeginizi dusunuyorsunuz babasindan ayri kalmasin istiyosunuz.ama asil kotulugu yapiyorsunuz.sadece biyolojik bir baba..onun disinda cocuguna bisey yapmamis dediginize gore. .o insanlari da cekmek zorunda degilsiniz..formasyonlu bir egitimiminiz var..is bulabilirsiniz..biraz cesaretinizi toplayin..kendi psikolojinizi de cocugunuzun psikolojisini de daha fazla bozmayin yaziktir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu tür mal karılar yüzünden bu duruma geldi bu erkek milleti..Bir erkek karısına çocuklarına bakmak zorunda .
Adamın kendi yuvası var yuvasına bakmak zorunda ..Ailesi ac gözlü yam yam insanlarmıs Ne hakla torunlarının gelinlerin rızkını yemeye çalışıyorlar? aclarmı?acıktılarmı ? yam yam aile..Dilerim çikolata sen bundan beter bır aileye düşersin hem çocuklarına bakarsın hem esıne hem aılesıne eşinde parasını aılesıne yedirsin..
Sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler sorumluklarını unuttu coluk çocuğuna bakmak yük geldi
Konu sahibi allah yardımcın olsun Ailesi aç köpeğin tekıymıs sen evlenmişşin başını yakmışsın inşallah esın gerceklerı görür cok cok zor..
Bende nişanlıydım nişanlımın aileside böyleydi oğlunun maaşına elin kızına yedırmemek ıcın 400 milyar borca soktular Allahtan gördüm ve attım yüzüğü cok cok zor . Bu yam yam insanlar senı 1 senede akıl hastesıne kapatır allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…