eşimin parası benim param değilmiş!

Evet sen ne kadar onurlusun kac yıldır üyeyim şuraya bir insandan bu kadar midem bulanmadi..
Sen çok onurlusun dayak yiyip oturuyorsun...Allah seni bildiği gibi yapsın. .kadının konusunu mahvettin...

Son düzenleme:

Ayy ne kadar ayıp, geçenlerde kocanla aran bozukken çoğunluğu senin beğenmediğin ev hanımları sana yol göstermeye çalışıp, aman boşanma öfke yapma diyorduk.. Sen çok güçlüsün ya.. Senin kocan sana bakmak zorunda değilse eh çocuğunada bakmak zorunda olmaz,hatta seni sevmek zorundada olmaz, senin kocan yarın ölse eminim ilk mal mülk konusunda etrafındakileri sen satarsın..

sağol arkadaşim zaten artık koca gibi görmüyorum bebeğim iki baba diyor onun için katlanıyorum.artık çocuğum için bile para istemiyorum o da bebeğin bir isteği var mı diye sormuyo.banka sınavlarına hazırlanıyorum insallah kazanırım..Allah izin verirse artık ona çocuğumu bile muhtaç etmeyecem.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

en kadar iğrenç yakıştırmalarınız var sizin böyle.keşke o leş kargası dediğiniz ev hanımlarının tırnağı olabilseniz!

ev hanımı ya da çalışan kadın olmak değil doğru düzgün gibi davranıp konuşmak en önemlisi bence.

Evet sen kadar onurlusun kac yıldır üyeyim şuraya bir insandan bu kadar midem bulanmadi..
Sen çok onurlusun dayak yiyio oturuyorsun...Allah seni bildiği gibi yapsın. .kadının konusunu mahvettin...

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir demiş ya atalarımız çevresindeki insanlar da o yüzden ona öyle davranıyor. Bu insan çalışsa ne çalışmasa ne fuzuli işte

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kötektir demiş ya atalarımız çevresindeki insanlar da o yüzden ona öyle davranıyor. Bu insan çalışsa ne çalışmasa ne fuzuli işte

hayır yani gören de çalıştığı için etrafı tarafından el üzerinde tutuluyor falan sanır.. kendisiyle "eşşek gibi geleceksin" diye muhatap olan bir kayınvalidesi var arkadaşın..

hayır yani gören de çalıştığı için etrafı tarafından el üzerinde tutuluyor falan sanır.. kendisiyle "eşşek gibi geleceksin" diye muhatap olan bir kayınvalidesi var arkadaşın..

bazıları eşine,kaynanasına,patronuna,kocasına yapamadığı atarları gelip burada üyelere yapmaya çalışıyor galiba.

Sen bu kafayla gidersen askere, çabuk alırsın teskere..

Les kargalari?

Yillarca yonetici pozisyonunda calistim.Evlendigimde isten ayrilmamin tek sebebi esimin sirketinin calistigim sirketle ortak is yapmasiydi.Etik olmadigini dusunerek ayrilmam gerektigini uygun bulmustuk.

Evlendikten sonra is aramaya basladim.Esimden para almak,kredi kartlarini kullanmaktan bile utanirdim.Bir gun is ararken internetten,sinirim bozuldu aglamaya basladim ve hicbir is yapmiyorum,utaniyorum bu bos halimden dedim.Esimin birkac cumlesiyle toparlandim.

"Benim icin isini biraktin,butun gun derdin hayatimizi nasil guzellestiririz ve organize ederizden ibaret..Ve de tum bu cabaya ragmen yorgun gelip de senin yuzune bile bakacak halim olmadiginda beni nasil dinlendirecegini bulmak icin kendini hirpaliyorsun..Hayatim ben utaniyorum senin utanman cok komik oluyor.."

Les kargalari diyen hanimefendi sanirim ilgisiz,sevgisiz ve de kimsenin minnet duymadigi bir hanimefendi.Kizmayin ona,uzulun...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Belli okumadığın banın acısı geçince soluğu burada almışsın

Onurdan bahsetmeden önce insan olmayı başarmalısın...

Son düzenleme:

Biz ev hanımı olalım sen sokakların :) sana açıklama yapma gereği duymayacağım nasılsa kafan algılamaz ha bu arada anan sana hamile kalırken nerde kalmış iş yerinde mi ordamı doğurmuş yoksa doğurur doğurmaz iş başına dönmüş heralde ondan böyle olmuşun sen (ilk 6 anne sütü diye boşa demiyolar yoksa çıcunuz böle olur ) [emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşim bi yazında eşim bana hergün güzel söz söylüyo demişsin birinde beni sevmiyo benim çenemi sıktı demişsin birinde evden kaçtim demişsin.birinde bebek istiyorum birinde k.validem düşürtturdu demişsin.bence senin açtığın konular sahte çünkü biri birini tutmuyor.sadece konuşmak için yazıyosun ve çok kişilikli olduğunu düşünüyorum.

allah kimseyi senin kadar ezik hale düşürmesin seninle muhattap olmak zorunda kalan insanlara acıdım

Son düzenleme:

Unutma ki hayat daha bitmedi bu cümlelerin biliyorsun ki karsiligini alacaksin hayattan...

Calisamayacak duruma düşüp o bogazina sarilan kocanin parasina bakabilirsiniz ya da kizin asla calismamayi tercih edip tabir ettiğin gibi leş kargasi olur ya da oglun bir leş kargasiyla evlenir?????

İstediğini de ancak calisiyor olduğun halde deger gormedigin, mutsuz depresif bir insan olduğun kotu bir es ve evliliğe sahip olduğunun gerçeğini degistiremeyeceksin..

Umarim buradaki insanlardan cikartmaya calistigin mutsuzluklarin son bulur birgun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında böyle davranıyorlarsa sana çok bile sabretmişsin..şimdi bebek var ortada ayrılmak o kadar kolay değil..eşinle konuşmayı dene ...hani olmadı anlaşarak boşanmayı dene yani..sonuçta elinde mesleğin var iş bulup çalışıp paranı da kazanırsın ama ayrıldıktan sonra bu ailenin sana zarar vermesinden kaçın ...

Çok çok çok çirkin bir üslup!

teşekkürler arkadaşım ben de aynen senin gibiyim hep iş için uğraştım hamileliğimde de küçük bebeğim varken de olmadı yavruma bakmam gerekmiş diye düşünüyorum.bugun 1 yaşına girdi. sen eş yönünden şanslısın maşallah.ben de utandım herzaman ve fazladan bi para da istemedim şahsi.sanki onun parası benim param değilmiş gibi.zaten o da bu rahatlıkla ailesine arsa alıp yardım etti aylık 1.750 yollayarak.benim tek üzüntüm benim eşim böyle değildi çocuk olmadan önce.çocuğumun rızkını dağıtması beni çok üzdü ve ilgisiz bir baba.uzaktayken özlüyor ama yanındayken bakmıyor bile.benim eşim böyle değildi bana kıyamazdı evlenmeden önce de sen çalışmak isteyene kadar benim param senin paran yok derdi.inan ben bu 2 senedir yaşadıklarımla şoklardayım.

bırak depresifim ya eşiyle k.validesine hırslanıp gelip burada kusuyo hırsını zavallı kadıncağız yazık ona da.

Onlara hırslanıp gelmiş burada hakaret yağdırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…