eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.Her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........

Allah yardımcınız olsun, en nefret ettiğim insan tipi. Pisliği ve tembelliği kanıksamış eşiniz. Ona kokmuyormuş bahaneye bak S:

canım nası haftada bir banyo yapıyo? ilişkiden sonra vs duş almıyo mu mesela :26:

kıyafetleri 3-4 gün giymesine izin vermemek senin elinde, al heme kirliye at, giyemesin..

Pek değişmez sanırım anasıda pistir onun

Kaynanam düzen ve temizlik hastası oğullarıda hepsi öyle

Cenabet gezmiyordur inşallah.

Hiç mi rüyasında bişiler görmüyor mesela?

Veya ilişkiye giriyorsun yıkanmıyor mu?

Off zor bir durum,Allah yardımcınız olsun:18:

Elbiselerini değiştirmesini beklemeyin,arkadaşlarında dediği gibi,yatarken atın sepete,sabahta tertemiz ütülenmiş mis gibi kokan kıyafetler verin..

Bu arada,bende merak ettim gusül meselesini:26: Umarım alıyordur:18:

Flört ile evlilik çok farklı işte. Flört ederken süslenip, kokular süürnüp yanına gelen adam, sonradan sifonu çekmeyi unutan, ayaklarını yıkamayan ve hatta bir de "bana kokmuyor" diyebilecek kadar da empatiden yoksun hale dönüşüveriyor. Hatta dönüşmüyor, zaten öyle oluyor başındna beri, ama aşkın gözü kör oluyor veya evlilikten sonra maskeler düşüveriyor.

Pis bir insanla aynı evi paylaşmak berbat bişeydir, bilirim..
Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum, çalıştığım şirkette çok sevdiğim bir bayan arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşıyorduk, birbirimizin evindne çıkmıyorduk. Ya o bende kalırdı, ya ben onda. Derken birgün "ya biz neden 2 ayrı eve kira ödüyoruz, aynı eve çıksakya" dedik.

Hay demez olaydık..

6 ay birlikte yaşadık, ama neler çektim. Eve leş gibi ter kokusuyla gelir, asla duş almazdı.
Haftada 1 yıkanırmış, ailesinde herkes öyleymiş. Direkt uyarmazdım, ama "ben yıkandım, iyi geldi valla hadi sende gir" falan derdim. Sevmiyordu banyo yapmayı. Ütü derdinden dolayı üstbaş da sık değiştirmezdi. Çok üşürdü ve kat kat giyinirdi, terlerdi de terlerdi.. Offf...

İşiniz zor gibi görünüyor ALLAH yardımcınız olsun diyeceğim. Pis bir erkek düşünüyorum zira katlanılması zor olurdu sizin açınızdan eminim..

Yapacağınız şey onu dini konularda uyarmak olsa belki değişebilir kanaatindeyim, googledan ya da ne bileyim dini kitaplardan edindiğiniz bilgileri okutun kendisine, eşlerin birbiri üzerinde hakkı vardır temizlik en büyük özelliktir biz bayanlar nasılki erkeklerimize temiz görünmek için avrat mahalli olan bölgelerimiz ile vucudumuzun bazı kısımlarını temiz tutmak adına eziyetlere katlanarak kıl tüy sorunundan arınıyorsak erkeklerinde eşlerine hem güzel kokmak hem de yanına temiz yatmak zorunluluğu vardır..

Üşengeç bir eşiniz var maalesef, bunu aşmak için epeyce çaba sarfetmeniz lazım ama yılmadan ve yılmayında ..

Arkadaşımın eşinin agzının soktuğundan şikayetçi idi ve inanır mısınız eşi tedavi olmayı reddettiği için beni öpmesine katlanmayı bırak konuşmasından bile artık nefret eder hale gelmiştim dedi ve eşini ciddi manada uyardı boşanma konusunu bile gündeme getirdi, haklıydı ve en sonunda ikna edebildi..

Çünkü tiksinmek insanda kalıcı hisler bırakabiliyor, zaman sonra eşinizle aranızda uçurumların açılabileceğini ona dikte etmekten korkmayın, güzelce konuşun.

Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim

Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor

ay lav yu çamaşır suyu

Son düzenleme:
Arkadaşlara katılıyorum at kirliye gece kıyafetlerini sabah mecburen temiz giyinir, sabahda at pijamalarını yada ne giyiyorsa kirliye akşam çıkar yenilerini oldu bitti ama yıkanma meselesi gerçekten ilginç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…