- Konu Sahibi ndyatasayar
-
Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.
Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.
Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.
Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.
Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.
Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim
Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor
ay lav yu çamaşır suyu
Ya benim nisanlimin annesi kardeisde cok pis evleride pis nisanlim askere gitmeden once hep ben yanindaydim zorla yaptiriodum peelingler dus jelleri aliyordum surekli yeni ic camasirlari kalkti kaynanam sen niye benim ogluma surekli bunlari aliyorsun ne demek yani yokmu bizim evimizde demezmi, nasil diyim kadinin suratina pissiniz diye (daha sorun yoktu tabi aramizda) nese sora askere gitti arada izne geliyor direk dusa sokturuyorum zorla ama sanirim askerlikte adami pis yapiyo yayinemi duzeltcem ben onu offffff
temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde
temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?