- Konu Sahibi ndyatasayar
-
Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim
Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor
ay lav yu çamaşır suyu
bende aşırı titiz olmsından dertliyim of of yokmu bunnların ortası
bizimki de öyle...boşver canım pis olmasındansa titiz olması daha iyidir en azından gece sarılıp koklayacağımız mis gibi kocamız var.
Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim
Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor
ay lav yu çamaşır suyu
slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.Her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........
ay canım benım yaaa bende nefret ederım ayaklarını yıkamadan yatan erkege
benımde esımın pıs huyları var ama yıkanmama huyu yok her gun banyosunu yapar
ayaklarını yıkar
temızdır ama
dişlerini hiç fırcalamaz bundan nefret edıyorum
ya dıyorum fırcalaa öel gel yanıma yat agzın kokuyor dıyorum
hıc gururu yok yaa kokarsa kokar dıyo zorla tutup öpüşüyoo
tiksiniyorum resmen banyosunu yapar ama yaparkende fırcala su dıslerını dıyorum ama oda tam aksıne dıs fırcalamayı sevmıyor
sapsarı oldu dıslerı ıyıcee
slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.Her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........
İyi yönüne bak seni istesede aldatamaz o kokuyu duyan kaçarda ondan
bence kaçandan korkma kokandan kork bende tersinden korkarım
Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.
Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.
Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.
Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.
Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?