eşimin problemleri

E böyle laflardan sonra aman ağzımızın tadı kaçmasın deyip affederek ipin ucunu fena kaçırmışsınız zaten. Kocanız da manyak.

Merhaba tekrar kusura bakmayın biraz geç yazdım. Ama herkesin yazdığını tek tek okudum. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aradan bir haftadan uzun bir zaman geçti ve her şey çok güzel. Bazı bayanlar beni anlamamış sanırım. Biz güzel bir çiftiz aslında. Ama bir problem olduğunda böyle oluyor. Yani ona göre hiç problem olmasın, ben bir şeye kızmayım, sinirlenmeyim. Sonrasında bu konuyla ilgili pek konuşmadık. Sadece ben seninle tabi ki çok mutluyum. Ama orda evli bir çift vardı, ona bir şey anltıyorken böyle söylemem gerekiyordu dedi. Tabi biraz da alkolün etkisi. Şu anda her şey çok güzel. Ama biliyorum yine bir konuda sıkıntı yaşar ve konunla konuşmaya çalışırsam aynı şey olacak. Çünkü sınır bir kez aşıldı. Tekrarlandığında daha kötüsü olabilir. Bir arkadş huyunu biliyorsun ona göre davran demiş. Evet çok haklısınız. Ama onun huyuna göre davransam hiç sorun olmasın, hiç problem olmasın istiyor. Tabi ki bende istemiyorum problem olmasını. Ama insanlar bazen bazı şeylerden hoşnut olmayabiliyor. Boşanmak kolay olan. Ben çözüm bulmak istiyorum.

Sarhoş insan en masum en doğruyu söyleyen insandır bence bir kere daha düşün

Eşiniz sizinle bu şekilde konuşabiliyor ve karşılığında herhangi bir tepki görmüyorsa burada sizinde eleştirilmeniz gerekiyor.
Ama bunu yapıyor olmanızında mutlaka bir açıklaması vardır.
Diğer arkadaşlar gibi bende eşinizin psikolojik bir sorunu olabileceğini düşünüyorum.
Bence onu psikoloğa gitmeye ikna edin.
Durumu oda anlayacaktır.

Biliyor musunuz
ben bir kadin olarak esime boyle davraniyorum
hep bana derki kendini disardan bir gorebilsen keske
bende onun beni sevmedigini falan dusunurum oda hep derki bu evlilik icin asil cabalayan benim sen her olayda bosanmaktan bahsediyorsun
hic kendime disardan bakmamistim ama yazinizi okurken cok kotu oldum gercekten cok haklisiniz ama insan farkedemiyor sanirim ben hep bilirim cabuk yanar gemileri yakarim sonra sonunce cok pisman olurum ama yaziniz beni kendime getirdi
gercekten disardan bi gozle kendime baktim
belki sizde esinize bu yazdiklarinizi okutsaniz ise yarar cunku ben cok hata yapmisim cok igrenc bisey bu gercekten psikolojik siddet bu resmen

Psikolojik rahatsızlığı var sanki. Eğer değilse kendinize bu ızdırabı yaşatmayın.

Öncelikle alkollü biriyle konuşma talebiniz hiç mantıklı değil . Eşiniz zaten mantık dışı .eşinizin psikolojik tedaviye ya da gerçekten size olan ihtiyacını sevgisini anlamaya ihtiyacı var barismakla hata etmissiniz onun ders alması gerek .oh ben içimi dokeyim sonra zaten sarılır barisiriz diye bir şey olamaz

Aslinda size.cok mu saygi duyar? Burdan bakinca hic belli olmuyor.
Bu laflardan sonra nasil baristiginizi da aklim almiyor.

benim problemin bitmez. Hanımlar şimdi derdim daha büyük bana akıl verin lütfen. eşimin beni iki defa aldattığını öğrendim 2.5 sene önce. Önce söyleyim boşanmayı düşünmüyorum. 4 yaşında bir kız evladım var. İki gündür bunu hazmetmeye çalışırken, bana hala psikolojik baskı uyguluyor. Kendisiyle evlenmeden önceki hayatımı sorguluyor. bana her şeyi incik cincik anlattırdı. Hala bana anlatmadığın bir şeyler var. Varsa ben öleyim falan diyor. Arkadşım dedi ki bir kaç gün evden uzaklaş. Annene git. Bilmiyorum gitsem mi. Ya daha kötü olursa her şey

Öef ablacım boşanmayacaksan susup oturcaksın ne evden gitmesi. Bi de bana saygı duyar saygın biriyim demeleriniz yok mu. Belli saygı duyduğu maşallah. Boşanmak için ne bekliyosunuz peki adamın sizi tekrar aldatmasını falan mı

aldattı zaten onu da yaptı diyorum ya. Sürekli eskileri açıyor ban. Anlatmadığın ne var diye. Boşanmak öyle kolay değil. Benim bi kız evladım var. onu düşünmek zorundayım .Size şunu soruyorum acaba bir kaç gün anneme gitsem işe yarar mı kafasını biraz toplar mı =? yoksa iyice her ley berbat mı olur ?

dengesiz adamlada uğraşmak zor.Ne demek onurun varsa gidersin

Sizi aldatmış adama evlenmeden önceki hayatınızı mı sorgulatıyorsunuz? Tamam boşanmak istemiyorsunuz buda bir tercih ama kendinizi su duruma düşürmeyin bari. Adam hem suçlu hem
güçlü.

Valla gururlu bi kadına şu yaşadığınız hayatı yaşamak 10 kat zor gelir. Bi de her şeyi çocuğunuzun üstüne atmayın siz istemiyorsunuz siz boşanmıyosunuz. Çocuğu babasından boşatın demiyoruz. Bu sağlıklı iletişim kuran ebeveynleriyle yaşamak istiyor mu kızınız acaba soran yok. Boş boş vicdan rahatlatmaları. Yersen.

Gitmeyin oturun evinizde milletin huzurunu da bozmayın

Hayır, yaramaz. Adamın kaybetme korkusu yok ki, gidersen rahat edecek, geri gel demez muhtemelen.

Aldattığını nereden öğrendiniz? Kendi mi söyledi? Belli ki bu evliliği bitirmek istiyor, bu sorunu aşarsan başkasını uyduracak adam, sen bık git istiyor.

Aldatılan sizsiniz, takıntılı bir manyak gibi geçmiş hayatınızı sorgulayan eşiniz. Ruhsal sıkıntıları olduğu belli. Umarım günün birinde size bir şey yapmaz. Çocuğum var boşanamam diye düşünürken normal düşünce yapısında olmayan bir adamın bir gün tepesi attığında ve size bir şey olduğunda çocuğunuza ne olacağını da düşünün lütfen. Ben hiç normal görmedim eşinizi.
Bu arada aldatilmayi kabullendiginiz için artık aldatma konusu sıkıntısız bir konu olarak yer edecektir eşinizin zihninde, tekrar tekrar aldatilacaginizi bilin. Ve bu durumu kabullenip evliliğe devam edecekseniz konuyu hiç konusmamaniz gerekiyor.
Aldatildim, kocam kafasını toplasın diye evden uzaklassam mi sorusu zihnimde bir cevap bulmuyor malesef. Ne diyeyim ki, Allah çocuğunuzun yüzüne baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…