kendi itiraf etti bu yükü taşıyamıyormuş. Günlerdir özür diliyor yalvarıyor. Ama bugün seninde benden gizledğin şeyler var unutma diye saçmalamaya başladıHayır, yaramaz. Adamın kaybetme korkusu yok ki, gidersen rahat edecek, geri gel demez muhtemelen.
Aldattığını nereden öğrendiniz? Kendi mi söyledi? Belli ki bu evliliği bitirmek istiyor, bu sorunu aşarsan başkasını uyduracak adam, sen bık git istiyor.
Adam hasta. Anlayın artık.kendi itiraf etti bu yükü taşıyamıyormuş. Günlerdir özür diliyor yalvarıyor. Ama bugün seninde benden gizledğin şeyler var unutma diye saçmalamaya başladı
kendi söylediAldattığını nerden öğrendiniz ?
Öğrendiğinizi nasıl söylediniz ? Ve ne cevap verdi ?
Merhaba;
Bayanlar çıkış yolu bulamadım. O yüzden size yazıyorum. 5 senelik bir evliliğim ve bir kız çocuğum var. Aslında bence güzel bir evliliğimiz var. İlgili ve ailesine düşkün bir eşim var. Ama ben hiç bir şeye kızmayacağım. hiç bir şeye trip atmayacağım. Hiç olumsuz bir şey söylemeyeceğim. Konu nasıl oluyorsa hep benim aleyhime dönüyor. ve hep bitti artık yarın avukata giidiyorum. Diyor biraz sonra sarılıyoruz barışıyoruz. Özür diliyor. aslında ben seni çok seviyorum diyor. Ama hiç dün akşam ki kadar ileriye gitmemişti. Dün akşam arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte yeni evlenecek arkadaşlar var. Onlar aöğütler vs. veriyor. Bana çok mutlu mutlusunuz derseniz mutluyum işte evliliğimde makul ölçülerde dedi. Ben de dönerken araba neden böyle söyledin ben çok kırıldım seni mutsuz ettiğim bir konu mu var dedim. yok aslında öyle değil mutluyum vs. dedi. Alkolluydu birazda eve geldik. Ben balkona çıktım. Gel konuşalım dedim. Ne konuşucam senle dedi. Bıktım senin bu hallerinden senden de bıktım yeter artık istemiyorum dedi. S..r git evden dedi. Bardak kırdı. Çok korktum hiç onu böyle görmemiştim. Hiç bir şey demeden oturma odasınah gidip ağlamaya başladım. Bitti yarın avukat tutuyorum dedi. Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lütfen bak konuşma böyle çok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır çok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi. Tamam dedim. Kızımın yanına gittim yatmaya. Geldi kaldırdı beni. Sarıldı ben seni çok seviyorum. Nolur yapma böyle kırmayalım birbirimiz dedi. Yani anlayacağınız barıştık. Ama ben paramparçayım. Ne yediğim onca laf aklımdan çıkıyor. Ne yaptıkları. Bana çok saygı duyar aslında. Çalışan ayakları üzerinde duran saygınlığı olan bir insanım. ama dedim ya hiç tavuğuna kış demeyeceksin. Nasıl zor bir durumdayım, çıkmazdayım resmen.
etti gidecekmiş doktoraYanlış anlamayın dakikasına değişmesi alkolden mi normalde de böyle mi? her defasında böyle konuşmasından bu dengesizliklerinden bıkmadınız mı ? Sizi sürekli boşanmakla tehdit etmesi kimbilir ne kadar yormuştur siziöfke kontrolü hiç YOk kesinlikle tedavi olması lazım ama erkeklerin çoğu bunu istemez kabul etmez
Problemli biriyle yaşayan bir insandan normal olmasını bekleyemeyiz zaten, psikolojisi ister istemez bozulur insanın ve doğru düşünemez. Gel konuşalım deyince sinir harbi yaşayıp bardak kıran bi insandan bahsediliyor, konu sahibi için endişeleniyorum açıkçası. Bir başka sinir harbinde kırdığı bardağı boğazına da dayayabilir.Eşinizin psikolojik sorunları var orası kesin ama bence sen de hiç normal değilsin.
Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lütfen bak konuşma böyle çok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır çok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi.
Neden desıyokı?Amac ne?Eşinin problemlerı var bencebenim problemin bitmez. Hanımlar şimdi derdim daha büyük bana akıl verin lütfen. eşimin beni iki defa aldattığını öğrendim 2.5 sene önce. Önce söyleyim boşanmayı düşünmüyorum. 4 yaşında bir kız evladım var. İki gündür bunu hazmetmeye çalışırken, bana hala psikolojik baskı uyguluyor. Kendisiyle evlenmeden önceki hayatımı sorguluyor. bana her şeyi incik cincik anlattırdı. Hala bana anlatmadığın bir şeyler var. Varsa ben öleyim falan diyor. Arkadşım dedi ki bir kaç gün evden uzaklaş. Annene git. Bilmiyorum gitsem mi. Ya daha kötü olursa her şey
etti gidecekmiş doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?