eşimin problemleri

kendi itiraf etti bu yükü taşıyamıyormuş. Günlerdir özür diliyor yalvarıyor. Ama bugün seninde benden gizledğin şeyler var unutma diye saçmalamaya başladı

Aldattığını nerden öğrendiniz ?
Öğrendiğinizi nasıl söylediniz ? Ve ne cevap verdi ?

Gurur herkesin harci degil iste. Adam resmen aldatmis elin eskortlariyla. Daha da gideyim kafasini dinlesin diyorsunuz.
Daha neler okuyacagiz acaba burada?? Bazi konulari okurken boyle kaliyorum.

Yanlış anlamayın dakikasına değişmesi alkolden mi normalde de böyle mi? her defasında böyle konuşmasından bu dengesizliklerinden bıkmadınız mı ? Sizi sürekli boşanmakla tehdit etmesi kimbilir ne kadar yormuştur sizi öfke kontrolü hiç YOk kesinlikle tedavi olması lazım ama erkeklerin çoğu bunu istemez kabul etmez

etti gidecekmiş doktora

Eşinizin psikolojik sorunları var orası kesin ama bence sen de hiç normal değilsin.
Problemli biriyle yaşayan bir insandan normal olmasını bekleyemeyiz zaten, psikolojisi ister istemez bozulur insanın ve doğru düşünemez. Gel konuşalım deyince sinir harbi yaşayıp bardak kıran bi insandan bahsediliyor, konu sahibi için endişeleniyorum açıkçası. Bir başka sinir harbinde kırdığı bardağı boğazına da dayayabilir.

Güzel arkadaşım, hikaye bu ağlamalar. Bak ağzıyla söylemiş aldattım seni diye, belki de uydurdu. Adam sen ayrılmak iste, ama o da çok kötü görünmesin ki bu evlilik anlaşmalı bitsin istiyor.

Bak Ocak da şöyle yazmışsın:

Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lütfen bak konuşma böyle çok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır çok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi.

Aldattım demiş yine boşamayınca, bu sefer sen ahlaksızsın diye darlamaya başlamış adam. İşin gücün de varmış, niye çekiyorsun? Ya da hayatta boşanmam diyorsan, keşke buraya yazmasaydın; duyacakların hoşuna gitmeyecek.

Tek sorun annemin evine gideyim mi ise, tekrarlıyorum gitme, adam dön demeyecek çünkü

Bu adam bi naneler yemis benden demesi.
Aldatmış olabilir.

Neden desıyokı?Amac ne?Eşinin problemlerı var bence

Bi daha boşancam dediği zaman al dilekçeyi imzala koy önüne 1 ayda dönme lafından bak bakalım Bi daha boşanma lafını alabiliyor mu ağzına

Boşanmayacaksın ailene gitmenin mantığı nedir. Annenize gidince oda kapida köle mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…