eşimin problemleri

aaayssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
17
-1
3
37
Merhaba;

Bayanlar çıkış yolu bulamadım. O yüzden size yazıyorum. 5 senelik bir evliliğim ve bir kız çocuğum var. Aslında bence güzel bir evliliğimiz var. İlgili ve ailesine düşkün bir eşim var. Ama ben hiç bir şeye kızmayacağım. hiç bir şeye trip atmayacağım. Hiç olumsuz bir şey söylemeyeceğim. Konu nasıl oluyorsa hep benim aleyhime dönüyor. ve hep bitti artık yarın avukata giidiyorum. Diyor biraz sonra sarılıyoruz barışıyoruz. Özür diliyor. aslında ben seni çok seviyorum diyor. Ama hiç dün akşam ki kadar ileriye gitmemişti. Dün akşam arkadaşlarla yemeğe gittik. Yemekte yeni evlenecek arkadaşlar var. Onlar aöğütler vs. veriyor. Bana çok mutlu mutlusunuz derseniz mutluyum işte evliliğimde makul ölçülerde dedi. Ben de dönerken araba neden böyle söyledin ben çok kırıldım seni mutsuz ettiğim bir konu mu var dedim. yok aslında öyle değil mutluyum vs. dedi. Alkolluydu birazda eve geldik. Ben balkona çıktım. Gel konuşalım dedim. Ne konuşucam senle dedi. Bıktım senin bu hallerinden senden de bıktım yeter artık istemiyorum dedi. S..r git evden dedi. Bardak kırdı. Çok korktum hiç onu böyle görmemiştim. Hiç bir şey demeden oturma odasınah gidip ağlamaya başladım. Bitti yarın avukat tutuyorum dedi. Bıktım artık bu hallerinden biraz gururun var asaletin varsa gidersin dedi. Lütfen bak konuşma böyle çok kırıyorsun, alkollusun dedim .Hayır çok ciddiyim bitti artık. Ne gurursuzsun, onursuzsun dedi. Tamam dedim. Kızımın yanına gittim yatmaya. Geldi kaldırdı beni. Sarıldı ben seni çok seviyorum. Nolur yapma böyle kırmayalım birbirimiz dedi. Yani anlayacağınız barıştık. Ama ben paramparçayım. Ne yediğim onca laf aklımdan çıkıyor. Ne yaptıkları. Bana çok saygı duyar aslında. Çalışan ayakları üzerinde duran saygınlığı olan bir insanım. ama dedim ya hiç tavuğuna kış demeyeceksin. Nasıl zor bir durumdayım, çıkmazdayım resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hiç kış demeyince hepsi iyi zaten.

Mühim olan kötü günümüzde bizi ne kadar idare edebiliyorlar?
Naz, kapris çekebiliyorlar mı?
Hakkımızı aradığımızda haklısın canım deyip gönül almayı biliyorlar mı?

Hayır mı?
O zaman totomun iyisi o afedersin..

Eşinizin psikolojik bir problemi mi var? Garip geldi bana davranışı.

Bu arada makul ölçülerle mutluyum ne demek ben de merak ettim açıkçası. İyi bir şey mi kötü mü anlayamadım.

Psikologa gidin sizi terapist çözemez.

Benimde esim neredeyse her kavgada bosaniyoz der. 4 senedir evliyim. Boyle seyler sinirle soylense bile buyuk yaralar aciyor insanda. Anliyorum sizi ama ben kendime care bulamadim daha malesef, sizede bi tavsiyede bulunamiycam ama konunuzu takip edecegim..Allah yardimcimiz olsun

Bence onun canini skan bir sey var . Sizi aldatmis olma ihtimali nedir? Bosanmak isterler once. Yaptiklarini bir nebze de olsa cezasiz birqkmamak icin. Sonra vazgecerler, cok sey kaybedeceklerini dusunerek vs. Bu pismanlik dda onlari iikili davranmaya surekler . Bu davranisinin altindaki yatan nedene odaklanin bence.

Bu kadar dengesizini hiç görmemiştim.

Yarın birgün öldürür sonra yanlışlıkla oldu aslında çok seviyorum der. Barışarak bu riski de aldığınızı unutmayın.

Mesela onca laftan sonra barışalım deyince nasil barisiyorsunuz, hic bişey olmamış gibi mi davranıyorsunuz aksi halde surat assanız konusmasaniz yine kovarda cok degisik bir durum.

Ya kendisiyle ilgili ya da size sevgisiyle ilgili problemi olabilir

Neden barıstınız onu anlamadım ben o her seferinde size böyle davranıyor sizde barısıyor musunuz birşey olmamış gibi? Kimse kimsenin şamar oğlanı değil yani, eşiniz oldukca dengesiz ama sizde bu sekilde davranmasina müsade etmissiniz anladığım kadarıyla

Eşiniz anormal ama sizde cok normal sayılmazsınız
Onca hakarete ragmen evden gitmemişsiniz öpüştük barıstık diyebiliyorsunuz

iyi de sorun ne
her seyimiz iyi diyorsunuz sonra bosanalim diyo falan
neden bosanmak istiyor olabilir sizce?

Bu huyunu keşfetmişsiniz, biliyorsunuz ya o zaman o damarına basmayın. Madem ilgili ailesine düşkün biri..iyi taraflarına odaklanın, kötü huylarını zamanla kendisi anlayıp ıslah eder inşaallah. Siz biliyorsunuz "o yolda köpekler kurtlar var illa o yoldan gidip kendinizi yem edip parçalatıyorsunuz" hem de alkollu yani..

Esiniz baya anormal o anlattiginiz Son olayda okadar buyuyecek bi sorun goremedim ben bide dengesiz yani bi öyle bi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…