Eşimin saçma sapan şakaları

Yani eVlenecek yaşa gelmiş fakat evlilik olgunluğuna erişememiş bir eşin var sanırım sende o konuşların hiç birine tepki verme uyarmana ragmen devam ediyorsa hakaret ettiğinde cevabını ver fakat espirilerine tepki verme ne sinirlendiğini belli et nede gülümse

bir insan kesin olarak 3 senede, hadi evlilik için kudurganlık ediyorsanız en az 1 senede tanınır

bir insanın mizacı en başından bellidir sizinkide belliudi yakınmanız doğru değil

arkadaş ortamında görseydiniz belli olurdu bu

en az 1 sene tanımadan acı tatlı paylaşmadan

kudurgan gibi sadece ev dekarosyonu çamaşır makinesi markasına bakarsanız beraber böyle olur

bir insanla taile gitmeden, onu en sinirli halini görmeden, sttesliyken görmeden, aile içindeki, arkadaş içindeki, iş ortamında gözlemlemeden evlenilmez

sizi suçlamıyorum ama bu mesajı okuyan evlilik için adamın tipi için, sırf kendine sırf evliyim demek için evlenen 1 sene tanımadan evlenecem diye yanan kim varsa ona gelsin

Çocuğunuz var mı varsa ona nasıl davranıyor?
Kendince sizi sinir etmeyi seviyor olabilir. Bence böyle davrandığında hiç umursamayın bazi yorumlardada tepkisiz kalın yazmışlar kesinlikle katılıyorum. Ama bastan susup sonra patlamayın. O zaman aynı hareketlere devam eder.

Tabi tuhaf deyil diyorsanız deyildir.

Lisede okurken evlilik yaşamaktan çok daha tuhaf olan bir şey var

Sizde bir gariplik var..
Daha geçen gün Evrim Akın’ın konu sahibiyle aynı yaştayken Bez Bebekte bişey rolü (şuan ne olduğunu unuttum) oynadığını yazmıştınız konuya. Kel alaka yere. Bu mesajınız da kel alaka.

Ayna yapın kendisine bakalım yaptığının farkına varacak mı?
Allah sabır versin bu arada

Bu boyle bi kerede degisecek bisey degil demekki onceden de boyleydi gozunuze batmiyordu.can cikar huy cikmaz sizde aynisini yapin zamanla vazgecer belki

benımkide bazen böyle yapar ve ben kötü bozarım

ortam hiç fark etmez yüzü bir anda düşer , bunu sen hak ettin derim çıkarım odadan

Siz ne kullanıyorsunuz Allah aşkına? Kafein yüksek bitkisel çay falan mı içiyorsunuz?!

Soğuk davranın, gerekmiyorsa hiç konusmayin eşinizle,aynı evin içinde buz etkisi görsün sizden.bunu hakediyor çünkü.bu yaptığı düpedüz saygısızlık.

Eğitim hayatına anaokulundan filan tekrar mi başlasa acaba?

Siz niye bu kadar alakasız yorumlar yapıyorsunuz? Her konunun altında böyle absürt yorumlarınızı görüyorum. Aynı zamanda insanların dini inançlarına saygısızlık yapıyorsunuz. Ben bu hesabın tamamen troll amaçlı olduğunu düşünüyorum Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…