- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
Yani eVlenecek yaşa gelmiş fakat evlilik olgunluğuna erişememiş bir eşin var sanırım sende o konuşların hiç birine tepki verme uyarmana ragmen devam ediyorsa hakaret ettiğinde cevabını ver fakat espirilerine tepki verme ne sinirlendiğini belli et nede gülümseİlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugün bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi güldü. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Çok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor gülüyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gülerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim üzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan söylüyor). Normal günlük konuşmamızda da dalga geçer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi söylemek yerine azarlar tarzda söyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez söylenir, bu böyle mi olur, ne biçim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der güler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman güzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.
Tabi tuhaf deyil diyorsanız deyildir.Kocanız liseye mi gidiyorBu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Lisede okurken evlilik yaşamaktan çok daha tuhaf olan bir şey varKocanız liseye mi gidiyorBu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Ne alaka Nihat kim ne anlatıyorsunuz..Anlayan?
Bahsettigi kisiyi izleye izleye boyle olmusAnlayan?
Kocanız liseye mi gidiyorBu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Ayna yapın kendisine bakalım yaptığının farkına varacak mı?İlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugün bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi güldü. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Çok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor gülüyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gülerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim üzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan söylüyor). Normal günlük konuşmamızda da dalga geçer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi söylemek yerine azarlar tarzda söyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez söylenir, bu böyle mi olur, ne biçim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der güler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman güzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.
Siz ne kullanıyorsunuz Allah aşkına? Kafein yüksek bitkisel çay falan mı içiyorsunuz?!Kocanız liseye mi gidiyorBu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Kim Evrim Akın ' mı yoksa Nihat mıBahsettigi kisiyi izleye izleye boyle olmus
İlkokul beş seviyesinde konuşma tarzı beni sinirlendiriyor. Misal bugün bir şey yerken sen niye yemiyorsun dedi canım istemiyor yedim biraz yeter dedim. Zıkkım ye dedi güldü. Annemi arayalım diye tutturdu. Başım ağrıyor sonra ararız dedim. Ara diye ısrar etti. Çok istiyorsan sen ara dedim. Aradı annemi.. diyor ki gezmeyentavuğa ara ara diyorum aramıyor seni diyor gülüyor. Annem de niye dedi. Bilmem dedi gülerek. Aklınca kendini beğendirecekte her zaman bunu beni şikayet ederek yapıyor benim üzerimden. Bak kızına anneni ara diyorum aramıyor ben arıyorum seni, bak kızın şunları şunları yapıyor (annemin benim sevmediği huylarımdan söylüyor). Normal günlük konuşmamızda da dalga geçer tarzda konuşur. Bir şeyi insan gibi söylemek yerine azarlar tarzda söyler. Kolay kolay bir şeyi beğenmez söylenir, bu böyle mi olur, ne biçim yemek bu bilmem ne... bana deli, manyak, tipsiz der güler. Bu nasıl bir iletişim tarzı ya sizce bu normal mi. Ne yapıyım ? Bak her zaman güzel konuşalım diyorum anlatıyorum ana yok. Sinir hastası olucam yakında.
Siz niye bu kadar alakasız yorumlar yapıyorsunuz? Her konunun altında böyle absürt yorumlarınızı görüyorum. Aynı zamanda insanların dini inançlarına saygısızlık yapıyorsunuz. Ben bu hesabın tamamen troll amaçlı olduğunu düşünüyorumKocanız liseye mi gidiyorBu arada şimdiden duyar kasacak olanlara söyleyeyim lisede evlilik yaşamak tuhaf deyil artık.Nihat diye din hocası var ya o 1955 doumlu 1975 de bitirmiş liseyi kaç oluyor 20! E o yaşta evlenen var çünkü reşit olmuş oluyor.Zaten devlet izin veriyor di mi evlenmeye o yaşta liseli olduğu halde!
Cıvık erkek çekilmez
Cıvık müdürüm afedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?