eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Benim eşimde yapıyordu, rus vs... Erkek yardımcı mı, olur falan dedim. Bazen kadın olsun beni rahat bırakacaksan dedim. Artık yapmıyor. Kızarsanız hep yapar.

Çok kötü bence düşüncesi bile kötü.Kötü bile az kalır .Seviyesizlik

Bende siyahi şoför istiyorum senin kısa ve az geldiğin konularda o bana destek olacakmış nabeeer de bak bi daha ağzını açabiliyo mu cücükkafalıı

İğrenç
Eşiniz ve arkadaşının zihniyetinden midem bulandı.
Çok düşünmüş heralde kuma almayıda bu sözcükler ağzından dökülüvermiş

Böyle muhabbetler bizim için büyük kavga sebebi, burdan başlayan kavga da boşanmaya bile gider. Saçmalamış kocan başka ne denir bilmiyorum

Böyle bi durumda sende ona ‘bende bi italyan erkegi bulsam hem cocuklarıma babalık hemde senin yapamadığın kocalığı yapardı deseydin.’Ben böyle durumlarda kısasa kısas yapmaktan hiç çekinmem.Erkekler empati kurmayı beceremiyor cnkü direk gözüne sokcaksın.

Aşırı bayağı bir saka ev işlerine yetişmediğini düşünüyorsa yardim etsin böyle saçma şaka yerine
Ayrıca da gerçekten her şeye yetişmeye çalışmayın biz robot değiliz insaniz sonuçta
Ben kızım ilk doğduğunda her şeye yetişmeye çalıştım mümkün değil baktım ev toplu olsa ben yorgunum ben dinlensem ev dağınık baktım ben de keyfim nasıl isterse canım ne zaman isterse

Aynı şakayı siz yapsanız ortalığı ayağa kaldıracak tipler ağzını yaya yaya yardımcı şakası yapıyor. Leş tipler

Yeminler etti sadece şakaydı hayvanlık yaptım özür dilerim diye. Bi süredir çok ağrıları var dedi ki işe zor gidiyorum, isteksiz çalışıyorum ağrı beni mahvediyor, moralim çok bozuk bazen artık ne dediğimi bilmiyorum kusura bakma bi daha demem filan dedi. Seni kızdırmak kıskandırmak için yaptım altında gerçeklik filan yok dedi. Hala da canım sıkkın, zaten bi türlü düzene girmedi 2 gün iyiyse 3 gün kötü gidiyor bu evlilik, sanki bu kavga da evliliğimize vurulan bi balta gibi geliyor

Selam duyar kasmaya geldim :) yahu şu suriyelileri bi rahat mı bıraksanız artık :) ne kadar ayıp, onur kırıcı bir şey bu.
Keşke açık açık suriyeli diye yazmasaydınız. Aramızda belki de suriyeli kız kardeşlerimiz vardır.
Eşinizin yaptığı espri... erkek aklı işte. Erkeklerin kafası bu tarz esprilere çalışıyor. Siz de keşke eşinize onun anlayacağı şekilde bi karşılık verseydiniz. Çok takmayın, canınızı sıkmayın

Gulup gecmem elbette
İki cocugumuz var,onlara bakici bile tutamayan bir kocam varken bile ben yeni koca aramiyorum da sana noluyor derim
Bir kadinla basa cikmis da,ikincisi kusur kalmis da derim hatta uzerine

Gulup gecmem elbette
İki cocugumuz var,onlara bakici bile tutamayan bir kocam varken bile ben yeni koca aramiyorum da sana noluyor derim
Bir kadinla basa cikmis da,ikincisi kusur kalmis da derim hatta uzerine
Bu dediklerinize benzer bir sürü şey söyledim ben de. O da beni kırdı ben de onu baya kavgalar ettik. 2 gün geçti kendini affettirmek için bir sürü şey söyledi hala içim buruk hazmedemiyorum ben 2 çocukla ev işiyle boğuşurken onun sözde şakasına bak

Tepenize cikarmayin sakin. Otursun ev isi yapsin yeni hanim hayalleri kuracagina.

Tepenize cikarmayin sakin. Otursun ev isi yapsin yeni hanim hayalleri kuracagina.
Yeni bir konu açacağıma size sormak aklıma geldi şimdi. Size söylenen, haksız bulduğunuz sözleri hazmedemediğiniz oldu mu? Nasıl baş ederdiniz benim yerimde olsanız bunu bana nasıl söyler diye içinizden ona kızmak yerine kendinizi iyi hissetmek için ne düşünürsünüz?

Bende izledim o belgeseli, içler acısı

O olayi kendime saklarim. Unutmus gibi yaparim ama elbette asla unutmam. Zamani gelince tekrar ortaya cikarirdim.
Ornek vereyim, bir arkadasim var cok samimi, esi onemli bir gunu unutmus,arkadasim hatirlatinca da “kutlamak zorunda degilim” demis. Arkadasim napay diye sordu. Bekle dedim. Ummadigi bir anda ummadigi bir sekilde ona “yapmak zorunda degildim o yuzden yapmadim” dersin diye akil verdim. Arkadasim erkek bu arada.

Eşim için yapabileceğim bir yöntem evet ama sabırlı olmam lazım o da bende yok hemen içimi rahatlatmak istiyorum,bekleyemiyorum.bir de hayatımdan çıkardığım bir kaç kişi var onlar da bana bazı sözler söylemişti, hak etmediğimi düşünüyorum, üstünden baya zaman geçti, o kişilerle de iletişimim yok ama nasıl bana o sözü söyledi diye hala aynı öfkeyi taşıyorum. Galiba baya kinciyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…