- 9 Mart 2011
- 12.403
- 10.944
- 498
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
artık bilememBenim teyzemin eşi sarhoşken hepimize çok iltifat ediyor, normal halinde ise çok fena. Hangisini baz alayım :))
Benim eşimde yapıyordu, rus vs... Erkek yardımcı mı, olur falan dedim. Bazen kadın olsun beni rahat bırakacaksan dedim. Artık yapmıyor. Kızarsanız hep yapar.Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Çok kötü bence düşüncesi bile kötü.Kötü bile az kalır .SeviyesizlikHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
İğrençHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Böyle muhabbetler bizim için büyük kavga sebebi, burdan başlayan kavga da boşanmaya bile gider. Saçmalamış kocan başka ne denir bilmiyorumHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Yeminler etti sadece şakaydı hayvanlık yaptım özür dilerim diye. Bi süredir çok ağrıları var dedi ki işe zor gidiyorum, isteksiz çalışıyorum ağrı beni mahvediyor, moralim çok bozuk bazen artık ne dediğimi bilmiyorum kusura bakma bi daha demem filan dedi. Seni kızdırmak kıskandırmak için yaptım altında gerçeklik filan yok dedi. Hala da canım sıkkın, zaten bi türlü düzene girmedi 2 gün iyiyse 3 gün kötü gidiyor bu evlilik, sanki bu kavga da evliliğimize vurulan bi balta gibi geliyorVar mı bir gelişmeYalnizbiranne
Gulup gecmem elbetteHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Bu dediklerinize benzer bir sürü şey söyledim ben de. O da beni kırdı ben de onu baya kavgalar ettik. 2 gün geçti kendini affettirmek için bir sürü şey söyledi hala içim buruk hazmedemiyorum ben 2 çocukla ev işiyle boğuşurken onun sözde şakasına bakGulup gecmem elbette
İki cocugumuz var,onlara bakici bile tutamayan bir kocam varken bile ben yeni koca aramiyorum da sana noluyor derim
Bir kadinla basa cikmis da,ikincisi kusur kalmis da derim hatta uzerine
Tepenize cikarmayin sakin. Otursun ev isi yapsin yeni hanim hayalleri kuracagina.Bu dediklerinize benzer bir sürü şey söyledim ben de. O da beni kırdı ben de onu baya kavgalar ettik. 2 gün geçti kendini affettirmek için bir sürü şey söyledi hala içim buruk hazmedemiyorum ben 2 çocukla ev işiyle boğuşurken onun sözde şakasına bak
Yeni bir konu açacağıma size sormak aklıma geldi şimdi. Size söylenen, haksız bulduğunuz sözleri hazmedemediğiniz oldu mu? Nasıl baş ederdiniz benim yerimde olsanız bunu bana nasıl söyler diye içinizden ona kızmak yerine kendinizi iyi hissetmek için ne düşünürsünüz?Tepenize cikarmayin sakin. Otursun ev isi yapsin yeni hanim hayalleri kuracagina.
Bende izledim o belgeseli, içler acısıBir belgesel görmüstüm Internetde. Türkiyede ikinci esler hakkinda reportaj yapmislardi. Genc bir kadina (bir adama "2. Es" olmus) sordulsr "mutlumusun" diye. Kadin konusamadi, göz yaslarina boguldu sadece. Erkekler savas baslatsin, kadinlari yerinden yurdunden etsin, tecavüz etsin, mal gibi satsin. Bizim öküzler de espirisini yapiyor bunun. Sinir olmamak elde degil. Cok komik kadinlarin caresizligi sanki
O olayi kendime saklarim. Unutmus gibi yaparim ama elbette asla unutmam. Zamani gelince tekrar ortaya cikarirdim.Yeni bir konu açacağıma size sormak aklıma geldi şimdi. Size söylenen, haksız bulduğunuz sözleri hazmedemediğiniz oldu mu? Nasıl baş ederdiniz benim yerimde olsanız bunu bana nasıl söyler diye içinizden ona kızmak yerine kendinizi iyi hissetmek için ne düşünürsünüz?
Eşim için yapabileceğim bir yöntem evet ama sabırlı olmam lazım o da bende yok hemen içimi rahatlatmak istiyorum,bekleyemiyorum.bir de hayatımdan çıkardığım bir kaç kişi var onlar da bana bazı sözler söylemişti, hak etmediğimi düşünüyorum, üstünden baya zaman geçti, o kişilerle de iletişimim yok ama nasıl bana o sözü söyledi diye hala aynı öfkeyi taşıyorum. Galiba baya kinciyim.O olayi kendime saklarim. Unutmus gibi yaparim ama elbette asla unutmam. Zamani gelince tekrar ortaya cikarirdim.
Ornek vereyim, bir arkadasim var cok samimi, esi onemli bir gunu unutmus,arkadasim hatirlatinca da “kutlamak zorunda degilim” demis. Arkadasim napay diye sordu. Bekle dedim. Ummadigi bir anda ummadigi bir sekilde ona “yapmak zorunda degildim o yuzden yapmadim” dersin diye akil verdim. Arkadasim erkek bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?