- 12 Ağustos 2018
- 978
- 2.017
- 113
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
katılıyorum. Böyle "şaka" yapanlara çok sinir olurum. "Kadına gerek yok bana anlayışlı bir koca lazım, ben ikinci bir koca alayım, bana ev işlerinde yardım etsin, sen şimdiki gibi yan gel yat rahatın bozulmasın" derdim. Terbiyesiz herif.
Gerçekten biz boşuna hırpalıyoruz kendimizi. Boşverin biraz da dağınık kalsın, hırpalamayın kendinizi, kendinize zaman ayırın biraz. Erkeklere yaranılmaz, şunu söyleyeceğim erkekler için bakımlı, mutlu neşeli bir kadın bakımlı bir evden daha değerlidir. Çoğu görmüyorlar vallahi camdaki kiri, koltuğun altındaki tozu.
Kız kardeşine eniştesi böyle bir "şaka" yapsa acaba ona da uzatma, abartma diyebilir mi ?
Yaptım çok kızdı sen yapamazsın bana o şakayı dedi. Canım hala sıkkın ya ev işi çocuklar daha zor geliyor gözüme bugün o saçma sapan laflardan sonraSiz de düşündüm yardımcı mesrlesini hafif işlere yetişiyorum ağır işler zor oluyor erkek yardımcı alalım bana her şekilde yardım eder deyip şaka yapın bence
Kendilerine gelince olmaz tabi. Benim eşim de ilk zamanlar bu tarz bir şaka denedi. Baktı aynen şaka geri dönüyor. Artık yapmıyor. Neymiş eşinin öyle konuşması hoşuna gitmiyormuş. Sanki biz bayılıyoruzYaptım çok kızdı sen yapamazsın bana o şakayı dedi. Canım hala sıkkın ya ev işi çocuklar daha zor geliyor gözüme bugün o saçma sapan laflardan sonra
Ne güzel yazmışsınız. Keşke benim de aklıma bire bir bu şekilde gelseydi. Ben onun eksik olduğu bazı konuları söyleyerek yani şu şekilde dedim, erkek yardımcı istiyorum ben de, ev işlerine yardım etsin benle sohbet etsin, bazen çocukları tutsun. Koluma yapışıyodu yüzümü filan sıktı çok sinirleniyorduBen bu tür şakalara karşı "nezih" olamıyorum. Gayet çirkinleşiyorum. Ben olsam "haklısın bir de erkek yardımcı alalım. Çöpleri atar, gelirken ekmek falan alır. Sen de daha az yorulursun. Sen yokken de bana yardımcı olur. Türkçe bilmesine bile gerek yok. Kaslı olsun yeter" derdim.
Ki eşim bunu diyeceğimi bildiği için böyle zevzek şakalar yapmaz. Sonunda onun siniri bozulur çünkü.
Bende merak ettimkonu sahibi tatlı yapmış mı o öküze onu merak ettim
Kuzum benim düzelmiyorlar maalesefAşırı soğuyorum ondan artık ya ne olacak halim bilmiyorum iyi düşüncelerimi hep boşa çıkarıyor. Daha bi kaç gün önce kendi kendime karar aldım daha olumlu düşünüp olumlu şeyler konuşcam hep diye. Hayatım daha güzel olsun diye kararlar aldım. Ama dün yerle bir etti kafamdakileri.
Benim teyzemin eşi sarhoşken hepimize çok iltifat ediyor, normal halinde ise çok fena. Hangisini baz alayım :))dört insan doğru söyler
çocuklar
sarhoşlar
sinirlenenler
şaka yapanlar
ha bi de her şakanın altında bir ciddiyet payı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?