eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Ayrıca şunu da söylemek isterim, o ne hakla sizin yaptınız ev işine laf edebiliyor? Kolay mı iki bebek bakmak? Boş boş konuşacağına gelsin o da yardım etsin. Kendinizi hiç hırpalamayın. Bırakın bir günde ortalık dağınık kalsın, o vakti kendinize ayırın. Eşinize çok sinir oldum.

gercektende öyle oluyor biz her şey mükemmel olsun aman ev temiz aman yemek şöyle olsun ama söyle rahat etsinler diye diye binbir sekle giriyoruz. Değer mi? Bence zerre değmez insan tabiki evini yuvasını koruyup kollamalı çekip çevirmeli. Bunu erkek Te yapmak zorunda.evet kadınız evet anneyiz amabütün bunlardan önce bizde insanız. İhtiyaçlarınızı zevklerinizi göz ardı etmeyin.Bedeninizden ruhunuzdan vazgeçmeyin yeri geliyor her şeyi sunduğunuz o insan bi çırpıda sizi silebiliyor geride bi enkaz kalıyor. Yapmayın kendinize verdiğiniz değeri o da görsün ki nerde duracağını bilsin..

Kız kardeşine eniştesi böyle bir "şaka" yapsa acaba ona da uzatma, abartma diyebilir mi ?

Emin ol ki bu zihniyettekiler kız kardeşlerine boyle birsey yapilsa eniştelerine hak verirler. Sus otur derler

Direk boşanma sebebi. Eve hizmetçi getireyim gündüz sana gece bana demiş. Ama siz muhtemelen sineye çekeceksiniz.

Siz de düşündüm yardımcı mesrlesini hafif işlere yetişiyorum ağır işler zor oluyor erkek yardımcı alalım bana her şekilde yardım eder deyip şaka yapın bence

Siz de düşündüm yardımcı mesrlesini hafif işlere yetişiyorum ağır işler zor oluyor erkek yardımcı alalım bana her şekilde yardım eder deyip şaka yapın bence
Yaptım çok kızdı sen yapamazsın bana o şakayı dedi. Canım hala sıkkın ya ev işi çocuklar daha zor geliyor gözüme bugün o saçma sapan laflardan sonra

Yaptım çok kızdı sen yapamazsın bana o şakayı dedi. Canım hala sıkkın ya ev işi çocuklar daha zor geliyor gözüme bugün o saçma sapan laflardan sonra
Kendilerine gelince olmaz tabi. Benim eşim de ilk zamanlar bu tarz bir şaka denedi. Baktı aynen şaka geri dönüyor. Artık yapmıyor. Neymiş eşinin öyle konuşması hoşuna gitmiyormuş. Sanki biz bayılıyoruz Bu ara olmaz ama ara ara empati yoluyla farkettirmeye çalışın belki anlar.

Ben bu tür şakalara karşı "nezih" olamıyorum. Gayet çirkinleşiyorum. Ben olsam "haklısın bir de erkek yardımcı alalım. Çöpleri atar, gelirken ekmek falan alır. Sen de daha az yorulursun. Sen yokken de bana yardımcı olur. Türkçe bilmesine bile gerek yok. Kaslı olsun yeter" derdim.

Ki eşim bunu diyeceğimi bildiği için böyle zevzek şakalar yapmaz. Sonunda onun siniri bozulur çünkü.

Ne güzel yazmışsınız. Keşke benim de aklıma bire bir bu şekilde gelseydi. Ben onun eksik olduğu bazı konuları söyleyerek yani şu şekilde dedim, erkek yardımcı istiyorum ben de, ev işlerine yardım etsin benle sohbet etsin, bazen çocukları tutsun. Koluma yapışıyodu yüzümü filan sıktı çok sinirleniyordu

Sen dwgil miydin bosancam diye konu acan ama annem yaninda kalamam diye cop ev yapti evi diye.. boyle adamdan bu beklenir yani sasmamak lazim

Tokatı yapıştıraydın suratına ozamn anlardı şakayı ne iğrenç kocanız var. Ben burda sinir oldum.

Kuzum benim düzelmiyorlar maalesef

siz de ben de yardımcı istiyorum. aşçı lazım bana yemeklere yetişemiyorum biscolata erkeki gibi olsun şöyle kaslı maslı diyemediniz mi ozamanki yüz ifadesini görücektiniz

Bu salak şakayı (!) birçok erkek yapıyor beyinsizler.
Bir gün eşim ben ve çocuklari kast edip şaka olarak dedi ki hep üç kızı bir arada idare etmek istemiştim. Ben de ona dedim ki ooo ben de neler hayal etmiştim bir bilsen, baklava kaslı bir erkek falan...

dört insan doğru söyler
çocuklar
sarhoşlar
sinirlenenler
şaka yapanlar

ha bi de her şakanın altında bir ciddiyet payı vardır
Benim teyzemin eşi sarhoşken hepimize çok iltifat ediyor, normal halinde ise çok fena. Hangisini baz alayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…