- 3 Ekim 2007
- 14.684
- 36.898
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ama siz karşılıklı yapıyormuşsunuz. Ve eşinizi de bilirsiniz zaten.Ben gerçekten anlayamadım.
Tamam çok edepli bir kişiliğim yok ama ne var ki bunda.
Bir de yerini yapıyor diyen olmuş
Yer yapma meselesiyse senelerdir siyahı ızbandut gibi bir şoförün yerini yapıyorum, yarın getireyim bari
Buna gülünür mü? Resmen yol yapıyor densiz. Siz büyütün bu olayı. Rezalet gibi rezalet. Aldatsam nasıl tepki verir diye mi ölçüyor yani karaktersiz.Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Ben olsam tatlı yapar içine musil atarım tuvalette uyusunUmarım bir de üstüne tatlı yapmazsınız bu adam için. Ben olsam bir süre konuşmam yaptığı terbiyesizliği anlaması için. Ne iğrenç bir eşiniz var
İşte siz şikayet etmeyip yüzüne vurmadıkça bunlar kendilerini mükemmel, hatasız bulunmaz insan sanıp havalanıyorlar. Hani kadınlar diyor ya bişeyini eksik etmedim, şikayet etmedim diye hayır yapılacak en büyük hata bu. Böyle böyle kendilerini hatasız görüp sizden üstün hissetmeye başlıyor. Bunu yapan da kadınlar çok tuhaf. Erkeklik gururu varmış, sizin gururunuz yok mu? Bilinçaltınıxfa bile ona öncelik veriyorsunuz. O sizin gururunuzu kırıyor siz kırmaktan çekiniyorsunuz, yapmayın. Erkekler şımartılmaya gelmiyor. Hemen üstünlük kompleksine çeviriyorlar. Ayarları yok resmen.Bizimki de o misal ben şikayet etmiyorum yetersizliğini hiç belli bile etmedim o ev işlerinden girdi abuk subuk konuştu
Hanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Şiddet nereden çıktı?Ama siz karşılıklı yapıyormuşsunuz. Ve eşinizi de bilirsiniz zaten.
Burda yapılan şakaya ciddi şekilde kırılan biri var. Demek ki onların evinde bu tarz şeylerin şakası yapılmıyor, ve kadın gayet farkında, aynı şeyi kendisi söylese büyük ihtimalle ağır şiddet görecek. Aklıma geldi söyleyemedim yazmış bir mesajında.
Dün gece o geldiğinden beri girememiştim hanımlar. Çay yapardım o gelmeden normalde, dün yapmadım evi bile toplamadım. çok uğraştı gönlümü yapmak için ama hiç oralı olmadım kavga ettik çok büyüdü. Ben de erkek yardımcı istiyorum benimle ilgilensin, sohbet etsin, beraber ev işlerini yapalım, bazen çocukları tutsun. Sen de devam edersin yatıp telefonla oynamaya dedim. Baya bi sinirlendi sen bana bu şakayı yapamazsın dedi. Benim bütün hayatım ev işleriyle çocuklarla uğraşmak la geçiyor yetersiz olduğumu şakayla bile söyleyemezsin ben senin yetersizliğini yüzüne vurdum mu dedim. Ben sana yetmiyor muyum dedi. Hangi konuda dedi. Aklına ne gelirse dedim. Sürekli özür diliyor akşamdan beri sabah ta aradı mesaj attı da daha cevap vermedim ben çok üzüldüm ya öyle gevşek gevşek saçma sapan şaka yapmasına
Oldu paşam kedi ten uyumuna kadar iğrenclessin, size gelince sen bana bu şakayı yapamazsın. Ne zannediyorsa kendini.Dün gece o geldiğinden beri girememiştim hanımlar. Çay yapardım o gelmeden normalde, dün yapmadım evi bile toplamadım. çok uğraştı gönlümü yapmak için ama hiç oralı olmadım kavga ettik çok büyüdü. Ben de erkek yardımcı istiyorum benimle ilgilensin, sohbet etsin, beraber ev işlerini yapalım, bazen çocukları tutsun. Sen de devam edersin yatıp telefonla oynamaya dedim. Baya bi sinirlendi sen bana bu şakayı yapamazsın dedi. Benim bütün hayatım ev işleriyle çocuklarla uğraşmak la geçiyor yetersiz olduğumu şakayla bile söyleyemezsin ben senin yetersizliğini yüzüne vurdum mu dedim. Ben sana yetmiyor muyum dedi. Hangi konuda dedi. Aklına ne gelirse dedim. Sürekli özür diliyor akşamdan beri sabah ta aradı mesaj attı da daha cevap vermedim ben çok üzüldüm ya öyle gevşek gevşek saçma sapan şaka yapmasına
Yaptım baya da üstüne gittim. hem canımı çok sıktığı için hem bi daha yapamasın diye. Aşırı sinirlendiAynı şakayı sen ona yaptığında gülüyorsa sende gül
Daha önceki konularında bahsedilmiş galiba birkaç mesajdan onu anladım tamamını okumadım konunun.Şiddet nereden çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?