eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Ama siz karşılıklı yapıyormuşsunuz. Ve eşinizi de bilirsiniz zaten.
Burda yapılan şakaya ciddi şekilde kırılan biri var. Demek ki onların evinde bu tarz şeylerin şakası yapılmıyor, ve kadın gayet farkında, aynı şeyi kendisi söylese büyük ihtimalle ağır şiddet görecek. Aklıma geldi söyleyemedim yazmış bir mesajında.

Buna gülünür mü? Resmen yol yapıyor densiz. Siz büyütün bu olayı. Rezalet gibi rezalet. Aldatsam nasıl tepki verir diye mi ölçüyor yani karaktersiz.

Bizimki de o misal ben şikayet etmiyorum yetersizliğini hiç belli bile etmedim o ev işlerinden girdi abuk subuk konuştu
İşte siz şikayet etmeyip yüzüne vurmadıkça bunlar kendilerini mükemmel, hatasız bulunmaz insan sanıp havalanıyorlar. Hani kadınlar diyor ya bişeyini eksik etmedim, şikayet etmedim diye hayır yapılacak en büyük hata bu. Böyle böyle kendilerini hatasız görüp sizden üstün hissetmeye başlıyor. Bunu yapan da kadınlar çok tuhaf. Erkeklik gururu varmış, sizin gururunuz yok mu? Bilinçaltınıxfa bile ona öncelik veriyorsunuz. O sizin gururunuzu kırıyor siz kırmaktan çekiniyorsunuz, yapmayın. Erkekler şımartılmaya gelmiyor. Hemen üstünlük kompleksine çeviriyorlar. Ayarları yok resmen.

Ne gülücem. En nefret ettiğim şaka türüdür ki şahsen bana göre bu şaka değil; kişinin fantazisidir. Eşim bu şekilde densiz bir şaka yapsa "kendine geeel hooop, pis sapık" der, kendisinden de epeyce bir soğurdum. Herhangi bir konuda siz ona aynısını yapsanız, tepkisi ne olurdu acaba?

Vizontelede bir sahne vardı karpuzcu 2. Es alacaktı ev işlerinde yardımcı olsun diye
Bir arkadaşımın eside böyle bir şaka yaptı, arkadaşım direkt o filmdeki gibi hangi işlerde asıl o işte sana bir yardımcı bulmalıyız diye şoka sokmuştu adamı

Şiddet nereden çıktı?

Dün gece o geldiğinden beri girememiştim hanımlar. Çay yapardım o gelmeden normalde, dün yapmadım evi bile toplamadım. çok uğraştı gönlümü yapmak için ama hiç oralı olmadım kavga ettik çok büyüdü. Ben de erkek yardımcı istiyorum benimle ilgilensin, sohbet etsin, beraber ev işlerini yapalım, bazen çocukları tutsun. Sen de devam edersin yatıp telefonla oynamaya dedim. Baya bi sinirlendi sen bana bu şakayı yapamazsın dedi. Benim bütün hayatım ev işleriyle çocuklarla uğraşmak la geçiyor yetersiz olduğumu şakayla bile söyleyemezsin ben senin yetersizliğini yüzüne vurdum mu dedim. Ben sana yetmiyor muyum dedi. Hangi konuda dedi. Aklına ne gelirse dedim. Sürekli özür diliyor akşamdan beri sabah ta aradı mesaj attı da daha cevap vermedim ben çok üzüldüm ya öyle gevşek gevşek saçma sapan şaka yapmasına

Aşırı soğuyorum ondan artık ya ne olacak halim bilmiyorum iyi düşüncelerimi hep boşa çıkarıyor. Daha bi kaç gün önce kendi kendime karar aldım daha olumlu düşünüp olumlu şeyler konuşcam hep diye. Hayatım daha güzel olsun diye kararlar aldım. Ama dün yerle bir etti kafamdakileri.

Buyrun işte bi de ten uyumu önemli alacağımız yardımcıda deseniz neler olurdu!!

Üzülmeniz çok normal.

Oldu paşam kedi ten uyumuna kadar iğrenclessin, size gelince sen bana bu şakayı yapamazsın. Ne zannediyorsa kendini.

Şiddet nereden çıktı?
Daha önceki konularında bahsedilmiş galiba birkaç mesajdan onu anladım tamamını okumadım konunun.
Ayrıca aynı şakayı yapmak aklıma geldi ama söyleyemedim diyor, sonuç olarak söylemeye korkmuş. Fiziksel ya da psikolojik şiddet görecek bir şekilde, çok da fark etmez. Benzer bir üslup kullanamayacağı ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…