- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
çok ayıp siz evle mücadelede o da işin gırgırında.Bizimki de o misal ben şikayet etmiyorum yetersizliğini hiç belli bile etmedim o ev işlerinden girdi abuk subuk konuştu
Profil fotoğrafını görünce istemsiz kahkaha attım
Eşim iğrenç bi 'şaka' yaptı sözde şaka diyorum da ama ben öyle deyince yoo suriyeli olmasa da olur Türkçe bilsin ten uyumu gibi salak salak konuştuBana çok hayrın oldu da başka kadınlara mı açılcaksın, satın almasan düzgün bir kadın da bakmadı zaten derdim
Şaka bir yana eşinizin yeni kadın fikrinde direkt köle ticaretine yönelmesi iğrenç. O zavallı kadınlar savaştan kaçarken şerefsizlerin eline düşüp satılıyor işte. Bu adamın insan ticaretine sıcak bakması mı, yüzünüze baka baka saygısızlık etmesi mi... hangisi daha iğrenç bilmiyorum. Eşiniz iğre bir herif
ten uyumuymuş sanki doğru düzgün yapacakda....Eşim iğrenç bi 'şaka' yaptı sözde şaka diyorum da ama ben öyle deyince yoo suriyeli olmasa da olur Türkçe bilsin ten uyumu gibi salak salak konuştu
Ben de yapıyorum. İtalya’ya gideyim de accuk fingirdeyim kaslı maslı yakışıklılarla diyeYorumlara baktim. Biz baya seviyesizmişik daha ne hakaretler olacak acaba eyvahhhBu tarz sacma sapan şakalar bizim de aramizda geçmişti bir defa, ben de yapmiştim hatta hiç takilmak aklima gelmemişti.
Bu şakanin altinda ufak bir gercek mi goruyorsunuz siz acaba?
Sana dediği daha mı az ağır?İçimden geçti evet yetersiz olduğu bi konu da var gerçekten ama diyemedim hadi incinmesin diye çünkü ağır olurdu
Ben de yapıyorum. İtalya’ya gideyim de accuk fingirdeyim kaslı maslı yakışıklılarla diye
aynen. Midem bulanıyor artık Suriyeli kadın espri!lerindenSanki suriyeli kadinlar 2. Es olmaktan cok mutlu. Ben kendimden önce o kadinlari saka malzemesi yapmalarina kizardim.
Yo bence tuhaf değiliz ben de öyle düşünüyorum da bana mesaj atıyor abartma şeyini çıkarma yazmış şimdi de. Şaka yaptık ne üsteliyorsun yazmışBana kocam sevisecegim bir kadin alacagim eve dese , sizin gibi bunu saka kabul etmez al sana kapi gule güle der aninda evden kovardim
Yahu ne tuhaf insanlarsaniz , adam sevisecegim diyor otesi var mi??
Ben mi tuhafim yoksa , cok mu normal bir kocanin sevisecegim kadin getirecegim eve demesi ? Bir de bize marjinal derler gel de cildirma
Yani kusura bakmayin ama boyle saka olmazYo bence tuhaf değiliz ben de öyle düşünüyorum da bana mesaj atıyor abartma şeyini çıkarma yazmış şimdi de. Şaka yaptık ne üsteliyorsun yazmış
Ne kadar rahat adam ama önceki konularınızdan hatırladığım kadar bu rahatlığı siz ona veriyorsunuz. Siz bebekle ev taşımış üstüne de hemen ailesini yemeğe almak zorunda kalmamış mıydınız ? Benim bildiğim normalde ev taşıyınca karşı taraf yoruldun diye ya yemeğe alır ya da eve yemek getirir.Yo bence tuhaf değiliz ben de öyle düşünüyorum da bana mesaj atıyor abartma şeyini çıkarma yazmış şimdi de. Şaka yaptık ne üsteliyorsun yazmış
Hepsi doğru ama ben nasıl veriyorum o rahatlığı anlamadım sürekli tepki gösteriyorum rahatsız olduğum şeyleri hiç içime atmadan hatta kızarak, kavga ederek söylüyorum ama demek ki kendimi ifade etme şeklim yanlışNe kadar rahat adam ama önceki konularınızdan hatırladığım kadar bu rahatlığı siz ona veriyorsunuz. Siz bebekle ev taşımış üstüne de hemen ailesini yemeğe almak zorunda kalmamış mıydınız ? Benim bildiğim normalde ev taşıyınca karşı taraf yoruldun diye ya yemeğe alır ya da eve yemek getirir.
Kayinvalideniz yakın mesafede oturmasına rağmen sürekli gelip sizde kalmıyor muydu ? Hatta daha yeni evliyken gelip sabah yanınıza yatmadı mı ?
Bu rahatlığı dediğim gibi siz veriyorsunuz, eşiniz ve ailesi sizden yüz bulup adam yerine koymuyor sizi.
aynen. Midem bulanıyor artık Suriyeli kadın espri!lerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?