eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Eşim iğrenç bi 'şaka' yaptı sözde şaka diyorum da ama ben öyle deyince yoo suriyeli olmasa da olur Türkçe bilsin ten uyumu gibi salak salak konuştu

Eşim iğrenç bi 'şaka' yaptı sözde şaka diyorum da ama ben öyle deyince yoo suriyeli olmasa da olur Türkçe bilsin ten uyumu gibi salak salak konuştu
ten uyumuymuş sanki doğru düzgün yapacakda....

Bu suriyeli mevzusu niye dönüyor türk erkekleri arasında ben anlamadım. Geçen gün kuzenim de aynı şeyden şikayet etti. Kocası "Suriyeli kadınlar kocalarına hiç ses çıkarmıyor yemek temizlik yapıyor dayak bile yese bi şey demiyorlar. Bir tane suriyeli kuma getiricem sana" şeklinde saçmalamış. Aşırı iğrenç.

Ben de yapıyorum. İtalya’ya gideyim de accuk fingirdeyim kaslı maslı yakışıklılarla diye

Bana kocam sevisecegim bir kadin alacagim eve dese , sizin gibi bunu saka kabul etmez al sana kapi gule güle der aninda evden kovardim
Yahu ne tuhaf insanlarsaniz , adam sevisecegim diyor otesi var mi??
Ben mi tuhafim yoksa , cok mu normal bir kocanin sevisecegim kadin getirecegim eve demesi ? Bir de bize marjinal derler gel de cildirma

İki küçük çocukla bütün gün uğraş dur, eş dediğin insan akşam gelip işe güce laf etsin yardımcı olmak yerine üzerine birde böyle çirkin bir muhabbete girsin.

Yazık onun eşliğine.

Kalkıp tatlı falan yapmayın Allah aşkına zıkkımın pekini yesin çok istiyorsa.

Yo bence tuhaf değiliz ben de öyle düşünüyorum da bana mesaj atıyor abartma şeyini çıkarma yazmış şimdi de. Şaka yaptık ne üsteliyorsun yazmış

Yo bence tuhaf değiliz ben de öyle düşünüyorum da bana mesaj atıyor abartma şeyini çıkarma yazmış şimdi de. Şaka yaptık ne üsteliyorsun yazmış
Yani kusura bakmayin ama boyle saka olmaz
Neresinden tutsam elimde kaliyor

Kadini mal olarak gormesine mi kiziyim
Acik acik eve kadin alip sevisecegim demesine mi kiziyim
Yani bilemedim , nasil bu cesareti buluyor esiniz , nasil bir zihne sahip de bunlari dusunebiliyor ? Üzüldüm sizin icin gercekten

Ne kadar rahat adam ama önceki konularınızdan hatırladığım kadar bu rahatlığı siz ona veriyorsunuz. Siz bebekle ev taşımış üstüne de hemen ailesini yemeğe almak zorunda kalmamış mıydınız ? Benim bildiğim normalde ev taşıyınca karşı taraf yoruldun diye ya yemeğe alır ya da eve yemek getirir.

Kayinvalideniz yakın mesafede oturmasına rağmen sürekli gelip sizde kalmıyor muydu ? Hatta daha yeni evliyken gelip sabah yanınıza yatmadı mı ?

Bu rahatlığı dediğim gibi siz veriyorsunuz, eşiniz ve ailesi sizden yüz bulup adam yerine koymuyor sizi.

Hepsi doğru ama ben nasıl veriyorum o rahatlığı anlamadım sürekli tepki gösteriyorum rahatsız olduğum şeyleri hiç içime atmadan hatta kızarak, kavga ederek söylüyorum ama demek ki kendimi ifade etme şeklim yanlış

aynen. Midem bulanıyor artık Suriyeli kadın espri!lerinden

Bir belgesel görmüstüm Internetde. Türkiyede ikinci esler hakkinda reportaj yapmislardi. Genc bir kadina (bir adama "2. Es" olmus) sordulsr "mutlumusun" diye. Kadin konusamadi, göz yaslarina boguldu sadece. Erkekler savas baslatsin, kadinlari yerinden yurdunden etsin, tecavüz etsin, mal gibi satsin. Bizim öküzler de espirisini yapiyor bunun. Sinir olmamak elde degil. Cok komik kadinlarin caresizligi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…