Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

İnsanın fikri neyse zikri de öyledir derler.
Seks hayatları sekteye uğrayınca çözümü genç kadın bulmakla arar bunlar. Suçu kendilerinde bulmazlar asla.

40 yaşından itibaren başlar andropoz. Minik bir google araması.
Ürolog randevuları 40+ erkek kaynıyor, orta yaş bunalımı denen şey bu yaşlarda başlıyor zaten. Anne karnına düşer düşmez erkekliği ile övülen bir cins. Ağır geliyor çaptan düşmek, kaldırmakta güçlük çekiyorlar.

Gençler de kapıya dizilmiş seni bekliyordu diyeydiniz keşke. Hatta duruma göre daha can acıtıcı belden aşağı da vurabilirsiniz. Misilleme yapılmasındansa karşı tarafı yetersiz hissettirme hep daha çok işe yarıyor bu durumlarda

İnsanın fikri neyse zikri de öyledir derler.
Seks hayatları sekteye uğrayınca çözümü genç kadın bulmakla arar bunlar. Suçu kendilerinde bulmazlar asla.

Orta yaş erkeklerin başına vuruyor yazdım tekrar yazıyorum gerçekler 0 hormon, hayaller Brad Pitt olunca fsfsfsfsf dile vurması kaçınılmaz oluyor. Onu yapıcam, bunu yapıcam diye diline vurmuş erkeklerden bir halt çıkmıyor asıl yere bakan yürek yakan türden korkucaksın bunu bilirim söylerim.

Bugunlerde zaten tahammulum iyice azaldi ama normal zamanda da olsa sahsi cevabim su olurdu kocama: ertesi gun bosanma dilekcesini verirdim. Kimseyi silah zoruyla tutmuyoruz. Dun bir fotograf gordum bir kardesimiz 3 cocuguyla hayatta kalmis sukur ama esini kaybetmis. O sartlarda bulmus bir gül birakmisti karisinin mezarina. Cocuklara baktim adama baktim mutlulugumdan kacinci kez utandim agladim bilmiyorum. Kusura bakmayin da kocaniz tam bir dangalak. Arpasi cok gelmis onun.

Bazı erkeklerin şaka anlayışı beni benden alıyor, “genç karı” herhangi bir cümlenin içinde geçince bile çirkin karı ne demek çok ayıp.
Durduk yere siz böyle şakalar yapıyor musunuz eşinize? Genç “herif” alacağım diyor musunuz? Deseniz ve şaka yaptım deseniz eşiniz ay ne minnoş şakalar tepkisi verir mi?
Size böyle absürt çirkin şakalar yapmadan önce kırışmaya başlayan yerlerini mandalla tuttursun.

yahu diyelim ki yaşlısınız (35 yaşında ne yaşlısı!)
e o sizden daha yaşlı ki bir kere

geçtim genç görünmenizi minyon olmanızı vs vs
bir kere kafa kağıdınız bile ondan genç. takılmanız gereken bir şey yok aslında.

bana sevgilim öyle dese büyük olay çıkabilir
ama neden: benim sevgililerim genel olarak benden küçük oluyor (3 yaş filandı eskiden şimdi 5-6 yaş) ve benim ilişki başında bu yaş konusu kafamda hep kurduğum bir konu oluyor. o yüzden ben "çıtır sevgilim var ayol" geyiği yaparım ama karşımdaki kişi yaş konusu açmaz, konusu açılsa gençsin güzelsin lütfen bunu sorun etme der...dedi şimdiye kadar. başka sorunlar yaşarız, başka şeylerde bu kadar sorunsuz olmayabiliriz ama bu konu benim taktığım, mevzu ettiğim bir konu o yüzden saçma da olsa bir laf duysam üzülürüm içerlerim, biliyorum.

işte siz zaten geçsiniz, takılmanız gereken bir şey yok esasen, o yüzden belki eşiniz bu kadar özgüven meselesi edeceğinizi, sorgulama vs. yol açacağını hesap edememiştir.
densiz bir laf, hele sevgililer günü (madem kutluyorsunuz, hayatta kutladığım bir şey değildir) ne gerek var? evet ama ölçü bilememek olarak görün geçin bence.

ay çıtırlar da hep seni bekliyordu deyin geçin, boşverin.

Bir söz var dı o geldi aklıma.. 40 dan sonra azani teneşir paklar diye ...kimi insanlar saçma şakalar yapıyor konun ne olduğu da önemli birden bire demediya bu adam o lafı
Paradan konuşuyoduk yeni bir ev almak istştırum evimiz küçük büyük ev istiyodu. Oda şakayla para bulunca ev almıcam araba alıcam bide genç karı alıcam dedi ben zaten gencim dedim daha gencini alırım dedi 20 lik 25 lik

o zaman hiç takma erkek muhabbeti yapmış işte sosyal medya espirisi öyle çok video çıkıyor

Çocuk kadin genç yaşlı vb.toprak altındayken sevgililer günü kutlaması yapmasaydınız keşke ben saçımı taramak istemiyorum yakınlarım oradaymış gibi sizin de burnunuzdan gelmiş gerçi.
Bu arada dil hep gerçeği dışa vurur gözü dışarıda belli insallah çok parası yoktur .

Oda pişman oldu dediğine artık normale dönmeli miyim sizce boşuna mı üzdüm kendimi
Kendinizi hiç bir şey icin üzmeyin aradığında yada mesaj attığında benim için özel bir gündü(asla kutlamam saçma geliyor ) böyle saçma espiri yapıp neden bozdun dersin hiç de komik değil benden başkası katlanamaz sana deyip konuyu kapatın bence

Bu espri ne yazık ki hep kadınlara yapılır da kadınlar benzer espriyi erkeklere yapmazlar ve akıllarına da gelmez. Kötü ve lüzumsuz espri, karşılığını vermek lazım.
Erkeklerin bu esprisi çok saçma, hiç şaka kaldırır bir tarafı yok.

Özür dilerim eşinizdir ama söylemleri yılbaşı milli piyango çekilişi için bilet sırasında bekleyen bazı erkeklerin söylemi gibi, mikrofonu uzatan kişi büyük ikramiye çıksa ne yaparsınız diye sorunca bu tip erkekler önce evdeki kadını değiştiririm diyor, eşyayız ya eskidik değişime gönderiyorlar sanki, erkekleri de değiştirme hakkı tanınsın, eskisini getir yenisini al kampanyası olsun.
Kadın yaş alıyor da sanki kendileri 25’lik filinta kalıyorlar.

Oda zaten oarayı bulunca dedi pata muhabbeti yapıyorduk gırgır yaptı zaten şalanın altında gerçek düşüncenin olabileciği beni üzdü gözü dışarda mı acaba diye boş gelşyor herşey böyle olunca sevgi denen şey yalanmış gibi gösterideymiş görevmiş gibi geliyo yaşanmış gibi yaptıkları. Kutlama yapmayı ben istemedim beklemiyodumda

Bende bilmiyorum kendilerini ne zannediyolar. Bende isterdim basketbolcu gibi erkek kaslı uxun boylu ama kısmetime bu geldi kısa boylu ben onun gibi şeyler söylenedim hiç ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…