- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.041
- 88
- 30
- Konu Sahibi purpleflower35
-
Ürolog randevuları 40+ erkek kaynıyor, orta yaş bunalımı denen şey bu yaşlarda başlıyor zaten. Anne karnına düşer düşmez erkekliği ile övülen bir cins. Ağır geliyor çaptan düşmek, kaldırmakta güçlük çekiyorlar.40 yaşından itibaren başlar andropoz. Minik bir google araması.
İnsanın fikri neyse zikri de öyledir derler.
Seks hayatları sekteye uğrayınca çözümü genç kadın bulmakla arar bunlar. Suçu kendilerinde bulmazlar asla.
Bugunlerde zaten tahammulum iyice azaldi ama normal zamanda da olsa sahsi cevabim su olurdu kocama: ertesi gun bosanma dilekcesini verirdim. Kimseyi silah zoruyla tutmuyoruz. Dun bir fotograf gordum bir kardesimiz 3 cocuguyla hayatta kalmis sukur ama esini kaybetmis. O sartlarda bulmus bir gül birakmisti karisinin mezarina. Cocuklara baktim adama baktim mutlulugumdan kacinci kez utandim agladim bilmiyorum. Kusura bakmayin da kocaniz tam bir dangalak. Arpasi cok gelmis onun.Merhaba öncelikle böyle bi dönemde böyle bi konu açtığım için özür dilerim. Eşim beni dün sevgililer günü diye beni yemeğe çıkard kendi düşündü benim aklımda böyle bi düşünce yoktu böyle bi incelik yaptığı için sevinmiştim mutluydumda ama muhabbetimiz surasında genç karı alıcam dedi gırgır yaparak ama ben alındım yaşlı mıyım ben dedim ne yaşlısı gırgır yspıyorum dedim hem yaşlı demesede çirkin bi şaa karı slıcam demesi ayrıca ben yaşlıda değilim 35 yaşındayım yaşımı göstermiyorum bile eşim 40 yaşında. Böyle genç diye belirtmesi ayrıca dahada üzdü beni şakada olsa gerçekten böyle mi düşünüyo beni yaşlı mı buluyo bu erkeklerin gözü niye doymuyo ben onun yanında zaten genç duruyorum bence ama o genç kızlara mı bakıyo. Çok üzğldüm gönlümü almaya çok çalıştı ama ben yaşlıyom dedi ben sana yaşlı demedim seni çok seviyorum sevmesem okadar yol gelirmiydim dedi ( annemlere kslmaya gelmiştim omul tatil diye) yani yemek için 2 saat trafikte kaldı yanına geldi brn seni beğenmedem sevmesem okadar trafiği çekip gelmezdim buraya seni yemeğe çıkarmsk için dedi sizce ben abartıyor muyum? Uzatıyomuyum? Kendimi beşenilmiyo gibi hissettim
yahu diyelim ki yaşlısınız (35 yaşında ne yaşlısı!)Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diye
Paradan konuşuyoduk yeni bir ev almak istştırum evimiz küçük büyük ev istiyodu. Oda şakayla para bulunca ev almıcam araba alıcam bide genç karı alıcam dedi ben zaten gencim dedim daha gencini alırım dedi 20 lik 25 likBir söz var dı o geldi aklıma.. 40 dan sonra azani teneşir paklar diye ...kimi insanlar saçma şakalar yapıyor konun ne olduğu da önemli birden bire demediya bu adam o lafı
o zaman hiç takma erkek muhabbeti yapmış işte sosyal medya espirisi öyle çok video çıkıyorParadan konuşuyoduk yeni bir ev almak istştırum evimiz küçük büyük ev istiyodu. Oda şakayla para bulunca ev almıcam araba alıcam bide genç karı alıcam dedi ben zaten gencim dedim daha gencini alırım dedi 20 lik 25 lik
Oda pişman oldu dediğine artık normale dönmeli miyim sizce boşuna mı üzdüm kendimio zaman hiç takma erkek muhabbeti yapmış işte sosyal medya espirisi öyle çok video çıkıyor
Kendinizi hiç bir şey icin üzmeyin aradığında yada mesaj attığında benim için özel bir gündü(asla kutlamam saçma geliyor ) böyle saçma espiri yapıp neden bozdun dersin hiç de komik değil benden başkası katlanamaz sana deyip konuyu kapatın benceOda pişman oldu dediğine artık normale dönmeli miyim sizce boşuna mı üzdüm kendimi
Bu espri ne yazık ki hep kadınlara yapılır da kadınlar benzer espriyi erkeklere yapmazlar ve akıllarına da gelmez. Kötü ve lüzumsuz espri, karşılığını vermek lazım.Yavş..mış sanırsam yukardaki yoruma katılıyorum orta yaş erkeklerin başına vuruyor.
Al gitsin ben de genç erkek bulurum sen iyice şişmanladın göebği saldın çirkinleştin ortalık da ne yakışıklılar var höh derdim:)
Özür dilerim eşinizdir ama söylemleri yılbaşı milli piyango çekilişi için bilet sırasında bekleyen bazı erkeklerin söylemi gibi, mikrofonu uzatan kişi büyük ikramiye çıksa ne yaparsınız diye sorunca bu tip erkekler önce evdeki kadını değiştiririm diyor, eşyayız ya eskidik değişime gönderiyorlar sanki, erkekleri de değiştirme hakkı tanınsın, eskisini getir yenisini al kampanyası olsun.Paradan konuşuyoduk yeni bir ev almak istştırum evimiz küçük büyük ev istiyodu. Oda şakayla para bulunca ev almıcam araba alıcam bide genç karı alıcam dedi ben zaten gencim dedim daha gencini alırım dedi 20 lik 25 lik
Oda zaten oarayı bulunca dedi pata muhabbeti yapıyorduk gırgır yaptı zaten şalanın altında gerçek düşüncenin olabileciği beni üzdü gözü dışarda mı acaba diye boş gelşyor herşey böyle olunca sevgi denen şey yalanmış gibi gösterideymiş görevmiş gibi geliyo yaşanmış gibi yaptıkları. Kutlama yapmayı ben istemedim beklemiyodumdaÇocuk kadin genç yaşlı vb.toprak altındayken sevgililer günü kutlaması yapmasaydınız keşke ben saçımı taramak istemiyorum yakınlarım oradaymış gibi sizin de burnunuzdan gelmiş gerçi.
Bu arada dil hep gerçeği dışa vurur gözü dışarıda belli insallah çok parası yoktur .
Bende bilmiyorum kendilerini ne zannediyolar. Bende isterdim basketbolcu gibi erkek kaslı uxun boylu ama kısmetime bu geldi kısa boylu ben onun gibi şeyler söylenedim hiç amaÖzür dilerim eşinizdir ama söylemleri yılbaşı milli piyango çekilişi için bilet sırasında bekleyen bazı erkeklerin söylemi gibi, mikrofonu uzatan kişi büyük ikramiye çıksa ne yaparsınız diye sorunca bu tip erkekler önce evdeki kadını değiştiririm diyor, eşyayız ya eskidik değişime gönderiyorlar sanki, erkekleri de değiştirme hakkı tanınsın, eskisini getir yenisini al kampanyası olsun.
Kadın yaş alıyor da sanki kendileri 25’lik filinta kalıyorlar.
Siz söylemezseniz o söyler böyle.Bende bilmiyorum kendilerini ne zannediyolar. Bende isterdim basketbolcu gibi erkek kaslı uxun boylu ama kısmetime bu geldi kısa boylu ben onun gibi şeyler söylenedim hiç ama
Ahahaha gelen en yaratıcı,en güzel yorum bu olmuş.kırışmaya başlayan yerlerini mandalla tuttursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?