Eşimin sakin olması beni deli ediyor

Ben götüremiyorum içim çok kötü oluyor götürünce çocuğa çok yansıyor
Ama bu bir kusur değil eşinizi bekleyene kadar kendinizin götürün ki ne var ne yok önceden bir önlemini alın alerjik bir durum mu yoksa kan değerlerinde mi bir sorun var peşine düşün evde bütün gün vücudunu incelemek onu iyileştirmeyecek

Yani bunu demek de ilk yazdığınız konuyu silip atıyor. Başkasının yaptığı işi beğenmiyorsanız hoşunuza gitse de gitmese de kendiniz yapacaksınız. Beraber gidin eşinizle doktora sorularınızı kendiniz sorar cevaplarını kendi kulaklarınızla duyarsınız.

Ama zaten doktora götürmüş doktor kötü bişey söylememiş. Cildi hassas olabilir mi kasıyor ya da bı yerlere carpiyordur belki. Cidden bişey yoksa çocuğu hastalık hastası yaparsınız yaşı küçük şimdiden bişey olur mu diye telaslanmaya başlamış en azından ona belli etmeyin psikolojisi olumsuz etkileniyor belli ki.

Çocuğunu doktora götürenler dans ederek, kahkaha atarak mı götürüyor? İllaki içiniz kötü olacak ama çocuğunuz için katlanacaksınız. Ha katlanamıyorsanız da adama laf etmeyin bi zahmet içi kötü olsa da götürüyor malum

Babamin hastaligina 6 ay boyunca her turlu tahlil tetkike rağmen teşhis konulamadi en son gastroentrolojide kolonoskopi ve endoskopi yapilacagi gun dr.'un yaninda öksürüp, kan tukurdukten sonra pet cekimine yönlendirilince, pet cekiminde cikti ve beyin dışında bütün vucuda metastaz yapmış, omuriligi erimiş ve felc riskide vardi. Teşhisten 20 gun sonra kaybettik.
Yani oyle herşey kan tahlilinde cikmiyor.

Ne demek götüremiyorum?
Bu dediğinizde sizinde bazı şeyleri abarttiginizi düşündüm.
Eşinizden bunu bildiği için her söylediğinizi bir sorun olarak görmüyordur. Ki götürmüş adama çocuğunuzu doktora.
Çocuğu hastaneye götürmeyip sürekli incelemekten de vazgeçin. Onunda psikolojisini bozacaksiniz.
İçinize sinmeyen şeyler varsa alıp doktora götüreceksiniz çocuğu evde sürekli bu gündemde tutmanın hiçbir anlamı yok.

Son düzenleme:
INR bakildi mi kan tahli diye tam kan sayimi biyokimya yaptilarsa yetersiz, kanama pihtilasma bakilmasi gerek , Wbc falan farkli cikardi kotu bir sey olsa

Bunun ustesinden gelmeniz lazim. Cocuk icin yapamayacagimiz seyleri yapiyoruz. Annemin vefat ettigi haberini aldigimda cocugum sesime uyandi, korktu, uzuldu. Sirf o etkilenmesin diye icime aglamak zorunda kaldim. Hic bu kadar guclu olabilecegimi dusunmezdim. Ama evlat soz konusu olunca insana guc geliyor. Siz de kendinizi yonetmeyi ogrenin. Esiniz olmasa cocuk hic doktora gitmeyecek mi? Komsuyla mi gondereceksiniz doktora?

Doktor bir şey yok demiş.

Okulda sıradan girip çıkarken bile çarpmış olabilir.

Bacaklarım mosmor annem siz yaşlarınızdayken hastalık mı diye tahlil yaptırmıştı. O zaman niye morardığını anlamamıştım. Şimdi büyüdüm hala mor şimdi de öğretmen masasından çıkarken çarpıyorum. Öyle olunca kafam bastı nerde morardığını

Dert edip çocuğu da üzmeyin. Bugün morluk olur yarın başka bir şey. Ergenlik süreci zaten her şeyi kafaya takmaya çok müsait. Ortam açmayın bu anlamda çocuğunuza.

Bana cok tehlikeli geldi, Kan kanseri olmadigi net mi tahlil yaptirildi mi? Bacaginda kolunda basit sekilde morluk olusan bir tanidigim kan kanseri cikmisti.
Korktum şimdi bende. Çocuğumda da moruklar oluyor bacağında böyle evham yapıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum. Hangi bölüm anlar detaylı acaba. Baktırmakta fayda var

Benim evladım var ve ben de aynı şeyi yazdım. Sanıyorum sanmıyorumla olmaz. Morluk yanında boynunda kitle de varmış. Bunun en sık nedeni lenf nodlarının büyümesi. Sabit mi duruyor, büyüyüp küçülüyor mu diye takip bile edilmiyor. Mesela iki hafta geçtiği halde küçülüp yok olmuyorsa mutlaka takip edilmesi belki örnek alınması gerekir. Doktor her gün kitleyi kontrol edin bir değişme olmazsa tekrar getirin diye nasıl söylemez ki? Belki de söyledi hatta konunun uzmanına götürün dedi de babası yaa bişey olmaz dedi? Enfeksiyon sonucu oluşmuşsa ve tedavi edilmezse kötüye gidebilir.

Hiç kimse bir çocuğun başına bunlar gelsin istemez ama en küçük ihtimali bile şansa bırakmamak lazım. Durduk yere bacakta morluklar oluşması da incelenmeli. Morluk oluştu yazmamış oluşuyor yazmış. Her gün 3-4 ayrı yerini mi çarpıyor çocuk?
Belki de sadece yağ bezesidir ve çocuk da her gün her yerini çarpıyordur ama ya değilse?

K vitamini ve C vitamini eksikliğinden de oluyor hemen en kötüyü düşünmeyin vitamin değerlerine bakıldı mı?

Bacaklarında ise çarpıyordur bi yerlere. Birde büyüme zamanı bacaklarda falan ağrı olur yoğurt yedirin bol bol.
Kardeşimde de ağrı oluyordu, 5. sınıfa gidiyordu sanırım. Doktor süt ürünlerini kısıtlamıştı. Fazla içerdi. Geliştiği için ağrırmış. Sonra da geçti zaten.

B12 ile morluğun ilişkisi neymiş acaba? Bende de var. Tınlamıyor hekimler. Canım daha da gitmek istemiyorum. Kendime teşhisi koyup hocalarla görüşeceğim anca

Doktor yağ bezesi dedi bende de var küçüklüğümden beri çenemde büyümedi de küçülmedi de
Morluk geçiyor bir müddet olmuyor sonra tekrar oluyor kan tahlili normal değerleri diye söylendi o kadar

Bu şekilde bakakları

Eklentiler

• IMG_20230610_130904.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20230610_130853.webp
    11 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_20230610_130841.webp
    13 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20230610_130831.webp
    12 KB · Görüntüleme: 144
Bu şekilde bakakları
Bunlar Allah korusun kötü hastalık morluğuna benzemiyor. Bi yerlere çarpıyordur. Doktor görmüş gerekli tahlili yaptıysa rahat olun. Yine de emin değilseniz başka Bi doktordan randevu alıp Bi de siz götürün. Ya da randevu aldım götürelim diyin eşinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…