- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.064
- 33
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
afedersiniz ohaaaaaBana cok tehlikeli geldi, Kan kanseri olmadigi net mi tahlil yaptirildi mi? Bacaginda kolunda basit sekilde morluk olusan bir tanidigim kan kanseri cikmisti.
bu şekilde değildim diyorsunuz yardım alıyor musunuz pekiNe bu kadar önyargılısın. Ben çok mu meraklıyım böyle olmaya. Bu şekilde değildim ben
Çok kesin konuşuyorsun, inşallah benim yaşadığım durumu yaşamazsın.
2 çocuğum var dizlerinden aşağısı full morluk. Hopluyor zıplıyorlar düşüyorlar sürekli. Ben bunu yazarkende düştüÇocuğum 11 yaşında, bacağında morluklar oluşuyor. Eşim 1 ay önce doktora götürdü tahlil yaptırdı doktor herhangi bir sorun yok çocuğunuz sağlıklı demiş. Ben yinede aile hekimine göster demiş oda sorun yok demiş ama morluklar geçmiyor. Bacağında 3 tane vardı akşam baktım çoğalmış, hani sinek ısırır da koyulaşır ya öyle. Akşam eşime çok kızdım neden ciddiye almıyorsun korkmuyorsun dedim oda bana kızdı
Bazen bacağım ağrıyor diyor, bazen karnım ağrıyor diyor, boynunda yap bezesi gibi birşey çıktı. Kan değerlerine baktım demirle ilgili bir değeri biraz yüksek ama doktor önemli değil dedi. Eşim sen doktordan daha mı iyi biliyorsun diye kızdı bana bende o çok rahat diye ona kızdım. Benim bacaklarım morluk içindeydi annem beni hiç incelemezdi bu ne ya dedi
Bacaklarına bakmaktan inecelemktem çok yoruldum. Çocuk bana benzemeye başladı oda kendini inceliyor, birşey olur mu diye soruyor
Benim de bacağımda ve kollarımda olurdu morluklar. Bu morluklar acımazdı.Doktor yağ bezesi dedi bende de var küçüklüğümden beri çenemde büyümedi de küçülmedi de
Morluk geçiyor bir müddet olmuyor sonra tekrar oluyor kan tahlili normal değerleri diye söylendi o kadar
Kan kanseri olsa ilk alınan tahlilde bazı değerler anormal olurdu bilip bilmeden yorum yapıp kadını iyice evhamlandırmanız hiç hoş değil, biraz hekime güven..Bana cok tehlikeli geldi, Kan kanseri olmadigi net mi tahlil yaptirildi mi? Bacaginda kolunda basit sekilde morluk olusan bir tanidigim kan kanseri cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?