Eşimin sakin olması beni deli ediyor

Bu şekilde bakakları
Ben doktor değilim fotoğraflara bir şey diyemem. Ama çocuğu böyle evirip çevirip fotoğraflarını çekmeniz iyi olmamış sanki. 11 yaşında, ciddi bir şey mi acaba annem hep resimler çekti diye korkmuş olabilir. Sağlık hakkında özellikle de çocuk sağlığı hakkında hiç şudur budur diyemem. Sadece şüphe varsa en kısa zamanda konunun uzmanı doktora götürülmesini tavsiye ederim.

Benim kızlar her ikisi de bebekliklerinden bu yana sadece 1'ez kez antibiyotik kullandılar, ağrı kesici ateş düşürücü mecbur kalırsam veririm - verdim. Şimdi boyum kadar oldular. Yani öyle doktor hastane meraklısı biri değilim. Sadece kitle ve morlukların aynı anda olması beni biraz endişelendirmişti. Yağ bezesi dediyse endişelenecek bir şey yok o halde.

Kan degerlerim kotuymus dahiliye sevk etmisti detayli incelemede b12 dusuklugunun kani dusurdugunu soylemisti

Bacak ağrısı ergenlikteki büyümeden olabilir. Ama onun dışında morluklar bazen vitamin eksikliğinden de oluyor. Bende de olmuştu b12 eksik çıkmıştı. Hic carpmayacagim kol içlerinde bacaklarin iç kısımlarında oluyordu. Korkmayın inşallah bir şey yoktur .ama anne yüreği işte. Sizi de anlamak lazım. Yine de bir süre bekleyin üzerinden zaman geçsin bu gerginliğin, iyi bir doktor için araştırma yapın, bir de son kez ona danışın. Ama o da bir şey yok derse bence artık daha da ustelememelisiniz.

ben kucukken hep her yerim.mor olurdu simdide oyleyim cocuklarimda oyle ayaklar kollar her yerimizde kucuk kucuk morlular oluyo cunki etim oyle hemen morariyo nereye degse korkma biseyde cikmamis cocuguda korkutma.

Ablacığım sen al çocuğu vakit kaybetmeden başka bir doktora götür. Yazdıkların hayra alamet gözükmüyor. İyicene bir bakılsın çocuk. Detaylıca kan tahlilleri yapılsın. Aklıma kötü hastalık geldi.

bazı hastalıklar hastanede yapılan rutin kan tahlillerinde çıkmaz,eğer iciniz rahat etmiyorsa siz oglunuzu götürüp detaylı bir tahlil isteyin,adlandırmak istemediğm bir hastalığın belirtisine benziyor ama tabi sadece bir kaç benzerlik hasta olduğu anlamına gelmez,erken teşhis hayat kurtarır,adına rahatlık deyip eşinizin yaptığını ben bir anne olarak doğru bulmadım,en ufak tuhaflıkta doktora gidilmeli ve erken önlem yada tedavi edilmeli,bu belirtileri bir doktora sıralarsanız emin olun detaylı bir tahlil ister o zaman sizde rahatlarsınız....

Benim oğlanda da çok oluyor o kadar hopluyor zıplıyor ki sürekli çarpıyo geçen bi hafta hasta yattı vücut kendine geldi resmen tabi benimki 5 yaşında. Sizn oğlunuz daha büyük ama top oynuyor dışarda vakit geçiriyorsa illaki çarpıyordur çocuk sonuçta. Iİla için rahat etsin istiyorsanız alın çocuğu siz götürün böylece aklınızdaki sorunları doktora sorarsınız oda sizi rahatlatır diye düşünüyorum

Ya birlikte gidin ya da kendiniz başka bir doktora gidin. Cocugunuz varsa benim icim kaldirmiyor deme lüksünüz yok. Kızım kan aldirirken ağlayınca ben de agliyorum. Ben kendim hala kan aldirirken bakamıyorum. Ama annesiyim mecbur kızımla olmak zorundayim. Gercekten sadece evham yapıyor olabilirsiniz insallah öyledir. Eğer içiniz rahat etmiyorsa cocugunuzun şikayetleri devam ediyorsa başka bir doktora mutlaka gidin. Birden fazla doktorun incelemesinde fayda var. Sonuçta her ne kadar doktor da olsalar her birinin bilgi ve tecrübesi farklı.

Ben götüremiyorum içim çok kötü oluyor götürünce çocuğa çok yansıyor
Bu senin buna ilişkin ilk konum değil diğer konuda da yazmıştın çocuğun psikolojisini bozmaya başladığını.
Senin gibilerle yaşamak çok zor keşke herkes anne olmasa yazık günah o çocuğa kaç aydır psikolojik işkence yapıyorsun

Konu s
Konu sahibi takıntılı bu ilk konusu değil çocuğun da psikolojisini bozmaya başladığını söylemişti hatta önceki konusunda. Sürekli durmadan çocuğu inceliyor aylardır. Çocuğun hiçbir şeyi de yok doktora da götürdüler

Ne bu kadar önyargılısın. Ben çok mu meraklıyım böyle olmaya. Bu şekilde değildim ben
Çok kesin konuşuyorsun, inşallah benim yaşadığım durumu yaşamazsın.

bu bir aklınızda olsun, sizinki tehlikesiz morluklara benziyor. tüm anneler baksın buna da her morlukta telaşlanmayın lütfen.

Çok mu komik
Ben uyku uyuyamıyorum evimde huzur kalmadı benim, sen gülüyorsun yazık ya
Hanımefendi her çocukta bu tür şeyler olabilir adam üstüne düşeni yapmış doktorlar sorun yok demiş ben çocuğunuzun sorununa gğlmedim siz eşinizden şikayetçi olmuşsunuz burada bende bunu saçma buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…