- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi frzenur3456
-
Sizin oyunu silmeniz bir şey ifade etmez. Eşinizin mayası bozuk çünkü.2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
E oyunu silsen nolacak? Daha önce de yapmış affedip bir de doğurmuşsun. Adam neden tekrar yapmasın ki kadın evde affedip duruyor zaten? Adamın mayası bozuk2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Oyun sanal diyip kendini boşuna avutma oyun sanal ama kocanın hisleri sanal değil2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Yine affedip barışırsın bence çocuğum küçük dersin sözler verir yapmicam der seneye yine yapar.2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Yine affedip barışırsın bence çocuğum küçük dersin sözler verir yapmicam der seneye yine yapar.
Sanmıyorum affedeceğimiYine affedip barışırsın bence çocuğum küçük dersin sözler verir yapmicam der seneye yine yapar.
Affetme bence deSanmıyorum affedeceğimi
Aldatan yine aldatır. Eşiniz gibi aldatan erkekleri Allah bildiği yapsın diyorum. Madem gözü dışarıda niye evleniyor bu yaratıklar. Boşanma imkanınız var mı?2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
ılk evlendiğim gunden belli kaynanamlar cocuk cok istiyordu 11 ay ın sonunda oldu ve ozamana kadar sürekli darladılar uzuduler beni