- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi frzenur3456
-
Hayır bildiğimiz pubg degıl sehır felan kuruyorsun savaş oynu mesajlaşma sadece kızımı uyutuyordu telfonu acık bırakmıs ordan gordum telfon karıstıran bırı degılımBildiğim kadarıyla o oyunlar sesli oynanıyor genelde. Sizin yanınızda da oynuyor mu bu oyunları ?
Tepkiniz ne oldu peki? Eşinizle konustunuz mu bunu tekrardan ?Hayır bildiğimiz pubg degıl sehır felan kuruyorsun savaş oynu mesajlaşma sadece kızımı uyutuyordu telfonu acık bırakmıs ordan gordum telfon karıstıran bırı degılım
Tabiki kendını savunup manipüle etmeye çalıştı şuan konuşmuyorumTepkiniz ne oldu peki? Eşinizle konustunuz mu bunu tekrardan ?
Değişmez maalesef. Çocuğunuz olmasaydı boşan demek de kolaydı ama bu adamı boşamazsanız bir daha içinizde hep şüphe olacak. Hiç tam anlamıyla guvenemeyeceksiniz. Şu an ya bu adamı bosayacaksınız ya da her seye katlanan asla değer gormeyen fedakar annelerden olacaksınız.Tabiki kendını savunup manipüle etmeye çalıştı şuan konuşmuyorum
Benimde bir hayatım var sosyal hayatım çevrem kendi değerimi biliyorum zaman gosterecek herşeyi tek ona bağımlı değilimDeğişmez maalesef. Çocuğunuz olmasaydı boşan demek de kolaydı ama bu adamı boşamazsanız bir daha içinizde hep şüphe olacak. Hiç tam anlamıyla guvenemeyeceksiniz. Şu an ya bu adamı bosayacaksınız ya da her seye katlanan asla değer gormeyen fedakar annelerden olacaksınız.
o yapmaya devam eder , engel olamazsın2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
İŞte kadının yaşı büyük hasta bılmem ne işte ona moral amaçlı yazdım dedi pek inandırıcı gelmedi ustune birton açıklama kabul etmedim onu gectım bana birkere meleğim iltifatı adam başkasına ediyo zoruma gitti.açıkcası eskiden saatlerce beni izleyen ben uyurken sacımı okşayan beni izleyen şükür eden benimle evlendiği için adamdan geriye ne kaldı gercekten yazık lohusalık ve ondan sonrasında baya değişti bambaşka birine donustu ben doguma gıderken bana bişey olacak korkusuyla ağlamış bir adamdan bu durumlara gelmesi acı vericiydiDeğişmez maalesef. Çocuğunuz olmasaydı boşan demek de kolaydı ama bu adamı boşamazsanız bir daha içinizde hep şüphe olacak. Hiç tam anlamıyla guvenemeyeceksiniz. Şu an ya bu adamı bosayacaksınız ya da her seye katlanan asla değer gormeyen fedakar annelerden olacaksınız.
Benzer bir seyi esimin kuzeni yapti ve karisi tabikide affetmedi bosandilar. Onlarin cocuklari yoktu2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Yaşlılara moral vermek istiyorsa Darülaceze ziyareti yapsın. Yalanın da böylesi .İŞte kadının yaşı büyük hasta bılmem ne işte ona moral amaçlı yazdım dedi pek inandırıcı gelmedi ustune birton açıklama kabul etmedim onu gectım bana birkere meleğim iltifatı adam başkasına ediyo zoruma gitti.açıkcası eskiden saatlerce beni izleyen ben uyurken sacımı okşayan beni izleyen şükür eden benimle evlendiği için adamdan geriye ne kaldı gercekten yazık lohusalık ve ondan sonrasında baya değişti bambaşka birine donustu ben doguma gıderken bana bişey olacak korkusuyla ağlamış bir adamdan bu durumlara gelmesi acı vericiydi
Ah olan 4 aylık bebeğe olacak. Kötü bir ortam oluşacak şimdi evde. Ama tabi bunun sorumlusu siz değilsiniz. 1 yıl önce yakaladım demişsiniz. Muhtemelen o sıralarda yeni hamileydiniz ve oyunu silince düzelecek zannettiniz. Kusura bakmayın ama iğrenç bir kocanız var. Peki ne yapmayı planlıyorsun?2 Yıllık evliyim 4 aylık kızım var eşimin bir kadına meleğim bebeğim opucuklu mesajlaşmalrını yakaladım oyun sohbetinde kadın yabqncı başka ulkeden yaklaşık 1 yıl oncede farklı bir kadına farklı oyunda mesajlarını yakalamıştım p oyunu sılıp bidaha yapmayacwğını soylemışti ne yapacağımı bilmiuorum
Kesinlikle yalan söylüyor. Hasta yaşlı bir kadına iltifat edip de moral olmak evli barklı çocuklu adama mı kaldı? Bu ne aşağılık bir adam ki eşine bir kere etmediği iltifatları başkasına edebiliyor? Boşanma ağırlıklı davalara bakan bir avukat olduğum halde bana bile boşan demek zor gelse de bu adamın düzelmeyeceğini bilin. Düzelenine daha hiç denk gelmedim. Bir de şunu merak ettim oyunda profili vs var mı ? Tabi ki bu sonucu değiştirmez ama bazı erkekler biraz gerizekalı olabildiği için kendi küçük aklınca fake hesap gibi görüp aldatma sayılmaz diye düşşnüyor olabilir. Sosyal medyadan eklemiş mi numarasınj almış mı bir bakın belki mesaj falan bulup boşanma davası açmayı düşünürseniz kvkkyı da değerlendirip kanıt olarak sunabilirsiniz.İŞte kadının yaşı büyük hasta bılmem ne işte ona moral amaçlı yazdım dedi pek inandırıcı gelmedi ustune birton açıklama kabul etmedim onu gectım bana birkere meleğim iltifatı adam başkasına ediyo zoruma gitti.açıkcası eskiden saatlerce beni izleyen ben uyurken sacımı okşayan beni izleyen şükür eden benimle evlendiği için adamdan geriye ne kaldı gercekten yazık lohusalık ve ondan sonrasında baya değişti bambaşka birine donustu ben doguma gıderken bana bişey olacak korkusuyla ağlamış bir adamdan bu durumlara gelmesi acı vericiydi
Benim arkadaşım tam olarak bu şekilde bir oyundan tanıştığı adamla evlendiHayır bildiğimiz pubg degıl sehır felan kuruyorsun savaş oynu mesajlaşma sadece kızımı uyutuyordu telfonu acık bırakmıs ordan gordum telfon karıstıran bırı degılım
Başka uygulamalardan tanışıp evlenen var. Bir arkadaşım internetten tanışıp evlendi. Ama oyunda tanışıp evleneni ilk kez duydum.Benim arkadaşım tam olarak bu şekilde bir oyundan tanıştığı adamla evlendiBaya klanları mı ne varmış. Klan olarak da buluşuyorlardı.
Sizinki ne aşamadadır bilmiyorum ama benim için böyle şeylerin izahı yok. Yakalarsam bitiririm.
Ama yine de dipnot düşmek istiyorum. Ben bu tarz şeylerin çok yaygın olduğunu düşünüyorum toplumda. Yani ben Allah kahretsin ki otobüste yandakinin ekranına bakan biriyim ve cidden neler neler gördüm
Valla bizde ilk kez duydukBaşka uygulamalardan tanışıp evlenen var. Bir arkadaşım internetten tanışıp evlendi. Ama oyunda tanışıp evleneni ilk kez duydum.