Esimin sifreleri:(

ezgiezgi

Huzurlu...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
546
95
98
arkadaslar ben esimin ne face ne gmail ne skype ne msn hicbir sifresini bilmem banka sifreleri haric bi nasil bidurum ya bilmem mi lazim degilmi .. esim onemsiz diye gecistirir esime guvenim sonsuz ama yinede iste ne bilyiim aman offf,, ozel olan seyelrde vardir der saygi cercevesi bozulmamali der ne kadar dogurki arada boyle olanlar varmi ben eski sevgilin herseyini bilirdim ki beni aldattiginida ordan ogrendim yani ne biliyim bunu bilmemem daha mi ii yoksa kotu mu bilemiyorum off .. yardim edin!!!

ayy yok mu yardim edecek herkes mi bilio kocasinin sevgilisnin sifrelerini ??

Çok önemli olduğunu düşünmüyorum evli olsanızda herkesin kendine bir özeli vardır açıkcası.Evli değilim ama sevgilim istesem şimdi verir tüm şifrelerini fakat istemem o onun özelidir karışmam ve güvenirimde.Sizde çok kafanıza takıp kendinizi üzmeyin güveniyorsunuzda eşinize problem yok bence.

Son düzenleme:
guveniyorum ama vermemek en dogrusu demesi uzuoo beni nedense.. verse sorun yok ama ya guven konusu tam ama ne biliyim.. verse keske.

ben bütün şifrelerini bilirim o da benimkileri bilir. saygı çerçevesini falan da hiç etkilemez.güveniyorsak zaten de gizleyecek bişeyi yoksa saygı sınırı aşılmaz. ayrıca evli çiftlerin özel hayatı da olmaz bence. sorun edilecek bi durum değil ama rahatsız olduğunu belirt bence.

Kafana takıldıysa güvenmiyosun demektir bu. Eşin senden neden şifrelerini saklıyo anlamış değilim. Onun özeli senin özelin sonuçta. Bence isteyin versin eşler arasında bu tür şeyler saklanmamalı hatta sevgililer arasındada. Saçma geldi bana kafana takıldıysa öğren rahatla canım :)

Son düzenleme:
AL ISTE yine sordum aardim simdi bu sekidle ii guvenmemek degil hayatim nasil herseyimiz ortak buda olsun ortak dedim bu sekilde ii dedi ya dedim olsun nasilsa benim kafama takilmio is ve okulun icin o emaillerini kullandigini biliyorum seninde takilmamali dio off ya vermio iste..

bende katılıyorum arkadaşlara
eşler arasında gizlilik olmamalıı, bende eşimde bılırız şifrelerımızı ama hıç bu ne işler karıştırmış diye baktıgımı hatırlamam... gizlenmesı insanın güvenini kırıyo bence

guveniyorum ama vermemek en dogrusu demesi uzuoo beni nedense.. verse sorun yok ama ya guven konusu tam ama ne biliyim.. verse keske.

Demekki eşinizde benim gibi düşünüyor,o benim özelim vermem bende sevgilime istesede tamam o benim sevgilim herşeyim herşeyimi bilir ama sınırı vardır herşeyin o sınır içinede benim kendime saklamak istediğim şeyler vardır.Anlayış beklerim karşıdan bu konuda

yani dogal mi vermemesi ya dedigim gibi aklima gelmez esimin bana kotu birsey yaapcagi beni aldatacagi zaten ben cok acik bi insanim bilirde eger baskasina kayarsa gonlun ilk ben biliyim yeter derim bence dogal yani asla boyle bisi olmaz olene dek der ama verse guvenim kirilmaz tamam ama off ne biliyim ozel der yani saygi sevgi mesela tuvalete banyoya girince kapisini kitler icine kapanik yani benim esim herseyini siniri var diyenlerdenn

Demekki senin görmeni istemediği bişeyler var ne demek vermiyorum? Bide sen sürekli istediğin halde inatla vermiyo. Ben olsam üstüne düşerdim bunun. Sen ne güzel eşine güveniyosun resmen eşin seni şüpheye itiyo kim olsa şüphelenir bu durumda çok haklısın canım eşinin yaptığı yanlış

karsı taraf gizliyosa sende bundan rahatsız oluysan ve takmıssan
ortada bişey yoksa bile aklına bişeyler gelebilir en önemliside bu konu
seni sürekli rahatsız eder..
herkesin özeli derken siz evlisiniz eşinizden baska ne özleliniz olabilirki
vermemesi cok saçma bn olsam bende isterdim şifresini
erkek arkdsm bana verir bende ona veririm şifremi
bence güven bu sekilde daha saglam olur

ama adam vermioo ne yapicam ? ki huyunu bilirim hayir derse ustelersem inadina vermez.. belkide Zamanla alisir tek cocuk benimkisi kimseye hesap vermemis herseyini kendisi yapmis belkide bundan offff

programlar var netten aslında ya gün içinde girilen sayıları harfleri kaydedio
sürekli tekrarlananlar şifredir

ama adam vermioo ne yapicam ? ki huyunu bilirim hayir derse ustelersem inadina vermez.. belkide Zamanla alisir tek cocuk benimkisi kimseye hesap vermemis herseyini kendisi yapmis belkide bundan offff

O senin şifrelerini biliyomu peki?

programlar var netten aslında ya gün içinde girilen sayıları harfleri kaydedio
sürekli tekrarlananlar şifredir

bizimkisi Apple Imac tatlim olmuo sifrelerini farkli ayarlamis bense windows kullaniyorum cok ii mac pek bilmiyorum bi arkadasimin kocasi cok ii bu tarz email sifresi konusunda falan baktirsammi aacaba cok mu manyaklastim?

O senin şifrelerini biliyomu peki?

yok hic sormaz bile cebime bile bakmazz,.. sadece arada ksiaknclik yapip eve gelince emaillerine bakma telini birak bana vakit ayir derr.. oyle acip okumaz hatta ben gosteririm askim kirilma is icin email attim al oku diye bakmaz bile,.

yok hic sormaz bile cebime bile bakmazz,.. sadece arada ksiaknclik yapip eve gelince emaillerine bakma telini birak bana vakit ayir derr.. oyle acip okumaz hatta ben gosteririm askim kirilma is icin email attim al oku diye bakmaz bile,.

Çok ilginç.. Tamam yani güven ayrı bişeydir benim sevgilim bana sonsuz güvenir ama şifrelerimide bilir. Bunun güvenle ne alakası varki? Benim şifrelerimi istemese mesajlarımı okumasa beni önemsemiyo hissine kapılırım ben. ''Naparsan yap banane'' dermişcesine. Çok tuhaf. Ben olsam napar eder alırdım şifrelerini sen onun eşisin en büyük hakkın bu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…