guveniyorum ama vermemek en dogrusu demesi uzuoo beni nedense.. verse sorun yok ama ya guven konusu tam ama ne biliyim.. verse keske.
Demekki eşinizde benim gibi düşünüyor,o benim özelim vermem bende sevgilime istesede tamam o benim sevgilim herşeyim herşeyimi bilir ama sınırı vardır herşeyin o sınır içinede benim kendime saklamak istediğim şeyler vardır.Anlayış beklerim karşıdan bu konuda
AL ISTE yine sordum aardim simdi bu sekidle ii guvenmemek degil hayatim nasil herseyimiz ortak buda olsun ortak dedim bu sekilde ii dedi ya dedim olsun nasilsa benim kafama takilmio is ve okulun icin o emaillerini kullandigini biliyorum seninde takilmamali dio off ya vermio iste..
aynı pcden mi int.giriosnz?
karsı taraf gizliyosa sende bundan rahatsız oluysan ve takmıssan
ortada bişey yoksa bile aklına bişeyler gelebilir en önemliside bu konu
seni sürekli rahatsız eder..
herkesin özeli derken siz evlisiniz eşinizden baska ne özleliniz olabilirki
vermemesi cok saçma bn olsam bende isterdim şifresini
erkek arkdsm bana verir bende ona veririm şifremi
bence güven bu sekilde daha saglam olur
ama adam vermioo ne yapicam ? ki huyunu bilirim hayir derse ustelersem inadina vermez.. belkide Zamanla alisir tek cocuk benimkisi kimseye hesap vermemis herseyini kendisi yapmis belkide bundan offff
programlar var netten aslında ya gün içinde girilen sayıları harfleri kaydedio
sürekli tekrarlananlar şifredir
O senin şifrelerini biliyomu peki?
yok hic sormaz bile cebime bile bakmazz,.. sadece arada ksiaknclik yapip eve gelince emaillerine bakma telini birak bana vakit ayir derr.. oyle acip okumaz hatta ben gosteririm askim kirilma is icin email attim al oku diye bakmaz bile,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?