Ben de şifresini ısrarla vermemesini düşündürücü buldum... Evet belki istemek de gereksiz yani güven olmalı ve mevzusu dahi olmamalı ama olduktan sonra şifreyi ısrarla, inatla vermemesinin altında bir şeyler aramanız çok doğal. Ve ben de eşlerin birbirlerinden ayrı "özel hayatları" olmasını asla kabul etmiyorum. Ayrı sosyal çevreleri olabilir, ayrı hobileri olabilir ama ayrı özel hayat ne demektir? Şahsına özel bir hayatın içinde kalmak istiyorsan o zaman evlenmeyeceksin.
Ben olsam ne yapardım, sanırım "peki canım tamam" der olayı kapatır sonra da o şifreyi kırdırıp o hesaba girer incelerdim bakalım ne saklıyor diye.
ben 1 senedir nişanlıyım,net şifrelerini filan hiç bilmiyordum soramıyorumda güvenmiyor demesin diye ama içim içimide yiyodu..
aramızda resmiyet olur olmaz sorsaydım ters teperdi beni avucunamı almaya çalışıyorsun diye tam 1 sene sormadım merakdan çatladığım halde,şimdi sordum tabii
misal bazende bazı konularda vesvese yapıyorum cvpları tatmin etmiyor,içim içimi yese o soruyu çok sonraları ancak birdaha tekrarlıyorum..yoksa saldırıya geçecek güvenmiyorsun diye..
arkadaşlarında dediği gibi ağzınızın tadını kaçırmayın,belkide inada bindirmiştir üzüldüğünüzü görünce verir ben öyle umuyorum..
ya ben de hoşlanmıyorum açıkçası öle maillerime filan bakılmasından
belki yakın bi kız arkadaşın kendisiyle ilgili bi mail attı. şimdi kocan diye onun okuması doğru mu.
aynı şey erkek için de geçerli onun her bi haltını bilmek zorunda diilim diye düşünüyorum...
örneğin geçen gün bi arkadaşıma msn de bişeyler anlattım böle uzun uzun yazdım filan cevap gelmedi meğer kocasıymış msnini açan okadar sinir oldm ki...
güven duygusu gelişmemiş insanların hareketleri bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?