insanın sevgilisi yada özellikle eşiyle arasında nasıl özel diye bişi olabilir??yani o kontrole girmezki..kocanız yada sevgiliniz oturup başınızda ne konuştuğunuza bakacak değil sonuçta yada sohbete katılacak onuda geçtim bu kız ne konuşmuş dicek değil..sadece bunun adına herşey ortak paylaşımdır..saklama özele alma gereği değildir die düşünüyorum.insanın kocası yada sevgilisiyle ortak karar alması,ortak arkadaşlaı olması bana göre saklamaktan çok daha iyi..yani ben şahsen aynı evi paylaştığım adamın bazı şeyleri özel görüp bana yasaklar koyar gibi yapmasını istemem..bu güvenle alakalıda değildir tek..sevdiğin kişiyle bi paylaşımdır..sevgili arasında 'özel' lafı berbat..(kendi adıma konuştum)
bence tam anlamıyla bunları diyecek
farzedelim ki eşler biliyor kk niklerinizi,şifrelerinizi vs
içinizi döktüğünüz,akıl aldığınız hatta yeri gelince eşinizi anlattığınız bu portalı okumalarını ister miydiniz?
sonuçta eşi ya da eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar' adı altında koskoca bir bölüm var bu sitede.
(lafım size değil yanlış anlamayın,genele soruyorum.cümlelerinizi işaretlemek için alıntıladım)
yok böle şeyleri yanlı anlama huyum yoktur..bana deseniz bile kendi fikrinizi sölemekte tabiki haklısınız..aynı görüşte olacak değiliz illa..
yani ben face ve msni kastedmiştim..yoksa bu siteleri aklıma getirmedim..benim demek istediğim eşinizin bilip ama sizin saklayıp sölemediğinizdi yani sizin derken cümlem içindi:)yani bildiği bir şeyi inatla özele çekmekti..yoksa bilmediği bişey için lafım yok..
ama ben derdimi bile onla payşasırdım açıkcası..saklamam yani..sorunuma da ortak olmalı..aynı şekilde bende ona..
yeşilli cümlelerinizi anlamadım ne yazık ki :26:
diğer işaretlediğim yer içinse; tabiki de doğrusu o zaten,ama şahsen ben minik kuruntularımdan bu site sayesinde kurtulup sevgilime arıza çıkarmıyorum bazı konularda
haliyle benim o içsel paranoyak hallerimi gelsin okusun bilsin istemem.
eşten saklanılan her şey özele giriyor bence.mesela bu başlığı açan kocası facesi olduğunu saklamıyor ama şifre özel olmuş..ama bu gibi siteleri sölemek zorunda değil oda..burada fark var işte..kocası bilse burda olduğunu ama o şifresini vermese kocasıda onn gibi aynı şeyi hissedecekti onunla..burada özel olmasından bahsttim..yani ddiğim gibi face ve msn için konuşmuştum ben..yoksa bilmeden yapılan bişeyin aralarında özel olduğundan ruhu duymazki..ve bu özel dışında başka anlamda kazanır..kocası sanki burda olduğunu biliormu..özelim diye saklamak zorunda değil..yani özel diyeceğine sölememek en iyisi..nerde olduğunu söleyip şifreyi saklamak v özelimiz olmalı demek bana saçma gelmişti..yoksa onun bilmesi gerekmio özelim o bnm deyip naparsa yapsın der gibiyede karşıyım biraz..ya herşeyini anlatmıcaksın gizli kutu misali ya herşeyini paylaşacaksın özel diyede kırılmıcak kimse..yani bnm düşüncem böle..
bende erkek arkadaşımdan face şifresini istedim vermedi,ısrar edince vermiycem dedi. ben de üstüne gitmedim inada binmemesi için ama bişey varki orda vermiyosun şifreyi dedim, ben sana kendi şifremi vermişim daha ne dedi eşşekistemiyorum daha da ne yapim ama neden vermedi var bişey kesin saklanan ondan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?