Esimin sifreleri:(

2 haftaya kadar tüm şifrelerini biliyodum
hatta hep baa açtırıdı
facemi bi açsana yada msnyi açsana bildiri gelecekti diye
sonra bn face açtım şifremi söylemedim oda bana inat yeni şifre koydu
bnde sormadım bile
sen söyle bnde söylerim diyo
söylemeye hiç niyetim yok
hiç merakta etmiyorum gerekte yok
herkezin özeli olmalı bencede
ne işi var bnim arkadaşlarımla takıldığım sayfamda
facemi mrk ediyosa açar gösteririm bn
aynı şekilde nim içinde öyle
onun facesinden bananeki

insanın sevgilisi yada özellikle eşiyle arasında nasıl özel diye bişi olabilir??yani o kontrole girmezki..kocanız yada sevgiliniz oturup başınızda ne konuştuğunuza bakacak değil sonuçta yada sohbete katılacak onuda geçtim bu kız ne konuşmuş dicek değil..sadece bunun adına herşey ortak paylaşımdır..saklama özele alma gereği değildir die düşünüyorum.insanın kocası yada sevgilisiyle ortak karar alması,ortak arkadaşlaı olması bana göre saklamaktan çok daha iyi..yani ben şahsen aynı evi paylaştığım adamın bazı şeyleri özel görüp bana yasaklar koyar gibi yapmasını istemem..bu güvenle alakalıda değildir tek..sevdiğin kişiyle bi paylaşımdır..sevgili arasında 'özel' lafı berbat..(kendi adıma konuştum)

insanın sevgilisi yada özellikle eşinin arasında 'özel' nasıl olur?yani sonuçta kalkıpta bu kız ne demiş facede,ne konuşmuşlar acaba diyerek kontrol edecek değil yani..aynı evde yaşıyorsun ama 'özel' bişi kalsın bu saçma geliyor bana..şahsen ben sevgili yada özellikle aynı evde yaşaığım adamın benle ortak kararlarımız,ortak arkadaşlarımız olmasını isterim..mesela benim eski erkek arkadaşımla ortaktı arkadaşlarımı ve istediğimde facesinede msninede girebiliodum..sadece girerken haberimiz vardı birbirimizden ki hesap verme yada izin alma anlamında değil..kısacası msn bile tekti bizim gibi bişey..bence özel diye saklanması tuhaf..çünkü şifre saklıo diye başlık açan 'aman niye vermiyor bakamıom'anlamında kontrol amaçlı dememiştir..ben ona inanıyorum yani..benim gibi ortak isiyebilir..yada kaçamak gibi geliodur işte..ama bu güvensizlik deildir ille..
hele bi bana esin özel yada demeden yapsın;burnundan getiririm:)

bence tam anlamıyla bunları diyecek
farzedelim ki eşler biliyor kk niklerinizi,şifrelerinizi vs
içinizi döktüğünüz,akıl aldığınız hatta yeri gelince eşinizi anlattığınız bu portalı okumalarını ister miydiniz?
sonuçta eşi ya da eşinin ailesi ile sorun yaşayanlar' adı altında koskoca bir bölüm var bu sitede.

(lafım size değil yanlış anlamayın,genele soruyorum.cümlelerinizi işaretlemek için alıntıladım)

Son düzenleme:

yok böle şeyleri yanlı anlama huyum yoktur..bana deseniz bile kendi fikrinizi sölemekte tabiki haklısınız..aynı görüşte olacak değiliz illa..
yani ben face ve msni kastedmiştim..yoksa bu siteleri aklıma getirmedim..benim demek istediğim eşinizin bilip ama sizin saklayıp sölemediğinizdi yani sizin derken cümlem içindi:)yani bildiği bir şeyi inatla özele çekmekti..yoksa bilmediği bişey için lafım yok..
ama ben derdimi bile onla payşasırdım açıkcası..saklamam yani..sorunuma da ortak olmalı..aynı şekilde bende ona..

yeşilli cümlelerinizi anlamadım ne yazık ki :26:
diğer işaretlediğim yer içinse; tabiki de doğrusu o zaten,ama şahsen ben minik kuruntularımdan bu site sayesinde kurtulup sevgilime arıza çıkarmıyorum bazı konularda
haliyle benim o içsel paranoyak hallerimi gelsin okusun bilsin istemem.

mesela bu başlığı açan kocası facesi olduğunu saklamıyor ama şifre özel olmuş..ama bu gibi siteleri sölemek zorunda değil oda..burada fark var işte..kocası bilse burda olduğunu ama o şifresini vermese kocasıda onn gibi aynı şeyi hissedecekti onunla..burada özel olmasından bahsttim..yani ddiğim gibi face ve msn için konuşmuştum ben..yoksa bilmeden yapılan bişeyin aralarında özel olduğundan ruhu duymazki..ve bu özel dışında başka anlamda kazanır..kocası sanki burda olduğunu biliormu..özelim diye saklamak zorunda değil..yani özel diyeceğine sölememek en iyisi..nerde olduğunu söleyip şifreyi saklamak v özelimiz olmalı demek bana saçma gelmişti..yoksa onun bilmesi gerekmio özelim o bnm deyip naparsa yapsın der gibiyede karşıyım biraz..ya herşeyini anlatmıcaksın gizli kutu misali ya herşeyini paylaşacaksın özel diyede kırılmıcak kimse..yani bnm düşüncem böle..

eşten saklanılan her şey özele giriyor bence.
bir face şifresi ile kk üyeliği aynı.
tabiki bu da benim düşüncem,saygı duyuyorum

ben dogru bulmuyorum acikcasi sifreyi bilmeniz gerekmiyor
ayni sekilde onunda sizin sifrenizi bilmesi sart degil
takmayin kafaniza

artik takmiyorum cunku kendisi dedi o gun arabada ben konuyu sorunca belki bukadar cok kurcalamasaydin bilridin herseyi bildigin gibi yani inada bindirdi bisiler yaptigindan degil .. gorucez zamanla vericek eli mahkum :)

haha benimkiside ayni o yuzden biraktim sormayi haha kacgun oldu ya biraktim neyse vericek umuyorum zamanla.. zaten kendi biel bakmioo garibim..

üniversitede bir hocam sınıfta çoğumuz bayan olduğumuz için bize nasihatlar verirdi eşlerinizin herşeyini bilmeyin aranızda bir çizgi bir saygı olsun herkesi ayrı bir dünyası vardır birbirinizin dünyasını ihlal etmeyin derdi..tabi ben bunu eski erkek arkadaşımda ihlal etmiştim nitekim aldatıldığımı öğrendim ve 8 yıllık ilişkim bitti..iyi kide bitti şimdi çok mutluyum nişanlıyım dünya iyisi muhteşem bir adamla beraberim...onun şifrelerini istemiyorum gerek duymuyorum çok güveniyorum çünkü...sanırım kadın bir erkekten şifre istiyorsa kafasını birşeyler kurcalamaya başlamış demektir..bence hiç girme böyle şeylere

Özeli olabilir insanın.. Mesela KK üyeliğin.. Burada erkek arkadaşlarımız, sevgililerimiz hakkında paylaşımda bulunduğumuz oluyor. Sen de bu parola meselesini paylaşmışsın. İstese verirmiydin eşine KK üye adını ve parolanı?
Ben aldatmadım sevgilimi ama mail parolalarımı vermek istemezdim. Kimseye vermek istemem.. Altında bişey aramaya gerek yok. Bazı insanlar böyle..

Birşeylerden şüpheleniyorsan key logger kur bilgisayara. Ama sonuçlarını iyice düşün.. Mesela yanlış anladığın bir mesele oldu diyelim. Bunu eşine nasıl açacaksın? Anladığı zaman kendisini takip ettiğini, sorun kocaman olmayacak mı?..Bunun gibi şeyler işte..

İyice düşün, adımlarını hesapla, öyle harekete geç derim ben :) tehlikeli sularda boğulmayasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…