Esimin sifreleri:(

vermioki nasil alicam tatlim?? cok hizli yazar teldede keyboard tada yani okumam imkansiz..

al iste sordum yabiraz once demiski seni cok seviyorum delicesine aramizda kimse olamaz yavrum sen ve ben ikimiz o kadar sen benim herseyimsin ama esler arasinda ozelde olmalidir ki insanin kendine sakladigi iki kisinin bildigi sey sir degildir.. seviyorum seni canim esim
diye yazmis..
bende aramzida mesafe olmasina bana seffaf olmamana dayanamiyorum yazdim o kadar yazdim bakalim ne diycek..

al iste kisa ve oz aramizda mesafe yok birtanem yazmis.. off ya off vermio iste,. zaten dhaada cok uzun sure sormak beni gurursuz kendinden eminsiz yapar dimi ya hep derki esim ki benim ailemdedeoyledir annem babamin cebine elini atmaz cuzdanini karistirmaz babam banyodayken cagirmadigi surece gitmez eskiler boyleymis simdi farkli ama ne biliym ben laubali olmak istemem der esim aramzida mesafe olsunki saygi kaybolmasin der.

vermioki nasil alicam tatlim?? cok hizli yazar teldede keyboard tada yani okumam imkansiz..

Surat yap kalbinin kırıldığını hissettir. Şifrelerini bilmenin en büyük hakkın olduğunu söyle. Bu yüzden kavga ederseniz saçma olur ama ben ederdim. 'Eğer aramızda böyle bi mesafe varsa, benim senin şifrelerini bilmeye hakkım olmadığını düşünüyosan bende koyucam mesafe bundan sonra' de ve koy. Gör bak nasıl veriyo şifreleri :)

özelmi..ne özeliymiş o öyle..

yeri gelince sen demek ben demek diye iltifat etmeyi biliyorlar o halde özel diye bişey yoktur tek vücut olduğum kişiyle..

bence çok üstelemeyin misal bi kere sorduysanız birdahaki sorunuzun üzerinden epey bi geçmeliki güvenmiyor durumları oluşmasın..ama sizde gücendiğinizi bu durumu hoş bulmadığınızı iletin..

Bana doğal geliyor çünkü eşin gibi düşüüyorum ikili ilişkilerde önemli birşeyde değilki zaten altı üstü facesinin msn sinin şifresi oda ona kalsın kredi karı şifresi değilki hani kart şifresi saklasa haklısınız.Yinede kafaya takılacak üzülecek bişey yok

anam benimkisi inattir zaten buara derdimiz cok dugun dernek o busu derken iice psikolojim boZuldu zaten aglayasim var boyle bi havam bozuk.. surat yaparsam hepten kotu olur hersey.. de yapmasamda ben kotuyum dimi off nasil istiycem ya hos bugune dek ne bi yalan ne bi eksigini yakaladim ama yinede bilsem ii olur diyyorum icimden.

eşinizin yapısı böyledir belki ama...
insan karısını üzmemek için vermezmi yaa:S
en azından gönlü olsun diye verir
nasıl iş anlamadım:93:

haklisin canim biraz sure gecsin dimi ya eskiden olsa alttan alirdim tatlim canim ama artik hemen kiziyorum yuzumun rengi atioo nedense..

Bir kere değil birkaç kere hayır dediyse üstelemeyin. İş inada biner,tadınız kaçar. Herkes farklıdır. Demek ki o gerek duymuyor şifreleri paylaşmaya. Bunu paronaya haline getirmeyin. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz? Rahat bırakın. Vereceği varsa verir.

eşinizin yapısı böyledir belki ama...
insan karısını üzmemek için vermezmi yaa:S
en azından gönlü olsun diye verir
nasıl iş anlamadım:93:

evet gonlum olsun diye herseyi yaapr mesela hic gerek olmadigi halde cok ebegndigim bi yakut yuzuk oldu pazar gunu gerek bile yoktu sadece cok icten bakmisim yani beni asla kiramaz ama iste bu konuda kirabilio sanirim.. ama ben inaniyorum ki zamaanla vericek.. dedim ya hayatinda biri olmasina aliskin degilk ya ondan sanirm..

haklisin canim ya inada binerse inattir benimkisi hic vermez bide surat yaparki aman lazim degil yani...

yoktur dimi birsey yani sadece kendime saygim sana saygimdan bu sekilde olursa emin ol goruceksin iliskimizin guzelligini dioobask abisi demio.. kartlari para problememiz yok yani yedigim onumde yemedigim arkamda yani bana karsi hicbir sorunumuz yok tek de sifreler:)

Buda nazarlığınız olsun o zaman ne diyeyim inş tek probleminizde sadece bu şifreler olur gerisi hep güzel olur.Takmayın kafanıza herşeyden önemlisi huzurdur sevgidir saygıdır varsa bunlar tek probleminiz şifreler olsun mutluluk sizinle olsun..

Ben bu erkekleri anlamıyorum vallahi.. Başka bişeye gelince ( anladınız gayette ) özel değil ama şifre vs gelince o benim özelim oluyo ? Çok saçma .

Ben bu erkekleri anlamıyorum vallahi.. Başka bişeye gelince ( anladınız gayette ) özel değil ama şifre vs gelince o benim özelim oluyo ? Çok saçma .

buarada benim esim o anladigmiz seyi normal hayatta asla konusmaz cok kapalidir cok duskundur yani ozeline.. yataktadir hersey bitttimi biter yani kimseyle konusmaz ki benimle bile yeni yeni alisti ben biraz acigim rahatim yani ondan olsa gerek dedigi teksey ki evlenirkende soylemistir seni asla birakamam ve asla hayal kirikligina ugraticak birsey olmayacak hayatimizda esimin beni aldatamayacagini bilirim herkes kendinin esinin yonelrini ii bilir benim esim cok tutkulu bi adam yani tapar bana o yuzden bi baskasi mumkun degil tabi allah buyuk orasini allahim bilir ama olamsin :) tanide verse ii olurdu yani aklim kalmazdi en azindan..

Ben de şifresini ısrarla vermemesini düşündürücü buldum... Evet belki istemek de gereksiz yani güven olmalı ve mevzusu dahi olmamalı ama olduktan sonra şifreyi ısrarla, inatla vermemesinin altında bir şeyler aramanız çok doğal. Ve ben de eşlerin birbirlerinden ayrı "özel hayatları" olmasını asla kabul etmiyorum. Ayrı sosyal çevreleri olabilir, ayrı hobileri olabilir ama ayrı özel hayat ne demektir? Şahsına özel bir hayatın içinde kalmak istiyorsan o zaman evlenmeyeceksin.

Ben olsam ne yapardım, sanırım "peki canım tamam" der olayı kapatır sonra da o şifreyi kırdırıp o hesaba girer incelerdim bakalım ne saklıyor diye.

cok sagol canim darisi basina inan esimd iye soylemiyorum ki ben esimle yaklasik 3 ay icinde nisanlanip evlendim yani hersey cok hizli oldu desem yeridir.. ama cok huzurlu saygili sevgili bi gunden bigune degismeyen bi adamdir.. ama iste dedigim dedik olabilio bazen,.. bende cok kuruyorum bircok bayan gibi yazdikca yazabiliyorum ettigi tek bir kelimeye takilarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…