Çok ilginç.. Tamam yani güven ayrı bişeydir benim sevgilim bana sonsuz güvenir ama şifrelerimide bilir. Bunun güvenle ne alakası varki? Benim şifrelerimi istemese mesajlarımı okumasa beni önemsemiyo hissine kapılırım ben. ''Naparsan yap banane'' dermişcesine. Çok tuhaf. Ben olsam napar eder alırdım şifrelerini sen onun eşisin en büyük hakkın bu !
al iste sordum yabiraz once demiski seni cok seviyorum delicesine aramizda kimse olamaz yavrum sen ve ben ikimiz o kadar sen benim herseyimsin ama esler arasinda ozelde olmalidir ki insanin kendine sakladigi iki kisinin bildigi sey sir degildir.. seviyorum seni canim esim
diye yazmis..
bende aramzida mesafe olmasina bana seffaf olmamana dayanamiyorum yazdim o kadar yazdim bakalim ne diycek..
vermioki nasil alicam tatlim?? cok hizli yazar teldede keyboard tada yani okumam imkansiz..
yani dogal mi vermemesi ya dedigim gibi aklima gelmez esimin bana kotu birsey yaapcagi beni aldatacagi zaten ben cok acik bi insanim bilirde eger baskasina kayarsa gonlun ilk ben biliyim yeter derim bence dogal yani asla boyle bisi olmaz olene dek der ama verse guvenim kirilmaz tamam ama off ne biliyim ozel der yani saygi sevgi mesela tuvalete banyoya girince kapisini kitler icine kapanik yani benim esim herseyini siniri var diyenlerdenn
özelmi..ne özeliymiş o öyle..
yeri gelince sen demek ben demek diye iltifat etmeyi biliyorlar o halde özel diye bişey yoktur tek vücut olduğum kişiyle..
bence çok üstelemeyin misal bi kere sorduysanız birdahaki sorunuzun üzerinden epey bi geçmeliki güvenmiyor durumları oluşmasın..ama sizde gücendiğinizi bu durumu hoş bulmadığınızı iletin..
eşinizin yapısı böyledir belki ama...
insan karısını üzmemek için vermezmi yaa:S
en azından gönlü olsun diye verir
nasıl iş anlamadım:93:
Bir kere değil birkaç kere hayır dediyse üstelemeyin. İş inada biner,tadınız kaçar. Herkes farklıdır. Demek ki o gerek duymuyor şifreleri paylaşmaya. Bunu paronaya haline getirmeyin. Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz? Rahat bırakın. Vereceği varsa verir.
Bana doğal geliyor çünkü eşin gibi düşüüyorum ikili ilişkilerde önemli birşeyde değilki zaten altı üstü facesinin msn sinin şifresi oda ona kalsın kredi karı şifresi değilki hani kart şifresi saklasa haklısınız.Yinede kafaya takılacak üzülecek bişey yok
haklisin canim ya inada binerse inattir benimkisi hic vermez bide surat yaparki aman lazim degil yani...
aman en büyük sorunun bu olsun ..
yoktur dimi birsey yani sadece kendime saygim sana saygimdan bu sekilde olursa emin ol goruceksin iliskimizin guzelligini dioobask abisi demio.. kartlari para problememiz yok yani yedigim onumde yemedigim arkamda yani bana karsi hicbir sorunumuz yok tek de sifreler:)
Ben bu erkekleri anlamıyorum vallahi.. Başka bişeye gelince ( anladınız gayette ) özel değil ama şifre vs gelince o benim özelim oluyo ? Çok saçma .
Buda nazarlığınız olsun o zaman ne diyeyim inş tek probleminizde sadece bu şifreler olur gerisi hep güzel olur.Takmayın kafanıza herşeyden önemlisi huzurdur sevgidir saygıdır varsa bunlar tek probleminiz şifreler olsun mutluluk sizinle olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?