arkadaslar ben esimin ne face ne gmail ne skype ne msn hicbir sifresini bilmem banka sifreleri haric bi nasil bidurum ya bilmem mi lazim degilmi .. esim onemsiz diye gecistirir esime guvenim sonsuz ama yinede iste ne bilyiim aman offf,, ozel olan seyelrde vardir der saygi cercevesi bozulmamali der ne kadar dogurki arada boyle olanlar varmi ben eski sevgilin herseyini bilirdim ki beni aldattiginida ordan ogrendim yani ne biliyim bunu bilmemem daha mi ii yoksa kotu mu bilemiyorum off .. yardim edin!!!
Şifresini vermemekte ısrar ediyorsa, yanında açsın mailini bak öyle facesine mi mailine mi neye bakıyorsan.. Böyle şifredir, başka bir şeydir gibi sebeplerle yıpratmayın ilişkinizi ... Hee şüpheli davranışları varsa şifresini vermediği hesaplarıyla ilgili o zaman başkaa..
öneriniz kişi için güzelde yani şifreyi saklayan adam zaten yanında açmazki diye düşünüyorum..zaten bi sakıncası olmasaydı şifre saklama gereği duymazdı..bu gibi isteği kolay kolay bir erkek kabullenmez yani 'aç birlikte bakalım'gibi bişeyi yada başında durup ona bakmayı..kontrole kim gelirki,şahsen ben bile buna gelemem değilki bir erkek..
bunu sölemek istedim çünkü sıkıntı yaşayan kişi bunu eşine yaparsa sıkıntı yaşar..yoksa yanlış anlamaın sakın..başta dedim düşünceniz güzel ama diye açıklama yaptım saece..
kontrol ettiği kişiye farkettirilmemeli eğer öle niyet varsa diye düşünyorum..yoksa şifreyi bırakın sizden uzaklaşmasına sebep olursunuz..
üzülme kaderim
ne kadar isterdim çocuğumun olmamasını
ama 2 tane
bende eşimin face şifresini,msn şifresini,telefonunun pin kodunu bile bilmem söylemez.birde benim face üye olmamıda istemez eğerkötü birşeyse kendi neden üye anlamıyorum..................
arkadaslar ben esimin ne face ne gmail ne skype ne msn hicbir sifresini bilmem banka sifreleri haric bi nasil bidurum ya bilmem mi lazim degilmi .. esim onemsiz diye gecistirir esime guvenim sonsuz ama yinede iste ne bilyiim aman offf,, ozel olan seyelrde vardir der saygi cercevesi bozulmamali der ne kadar dogurki arada boyle olanlar varmi ben eski sevgilin herseyini bilirdim ki beni aldattiginida ordan ogrendim yani ne biliyim bunu bilmemem daha mi ii yoksa kotu mu bilemiyorum off .. yardim edin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?