Bence sen sirkelen. Sirke iyi gelir belki, keskindir falan. Kokusu algılarını açar en azından.Evet hanfendi onun görevi bana çok ters geliyor kadınin oturup erkegin kadınin görevini yapmasını yardim etmiyor yazmis özel bi nedeni varsa bilemem ama eşine saygısızca emir vererek tartışarak soylese hangi erkek olsa yapmaz bunlar evliligin sacma ve bitiren konular biraz sirkelenin ya gına geldi burdan okdar saçma konular aciliyor ki 1 ay boyunca girmedim bloga yine sacma seyler
Sevgili hanfendi; sen bunları kendinin görevi ve zorunluluğu gibi hissediyor olabilirsin. O şekilde yaşayabilirsin. Amenna.Evet hanfendi onun görevi bana çok ters geliyor kadınin oturup erkegin kadınin görevini yapmasını yardim etmiyor yazmis özel bi nedeni varsa bilemem ama eşine saygısızca emir vererek tartışarak soylese hangi erkek olsa yapmaz bunlar evliligin sacma ve bitiren konular biraz sirkelenin ya gına geldi burdan okdar saçma konular aciliyor ki 1 ay boyunca girmedim bloga yine sacma seyler
Evet bir nesil bu düşünceyle erkek çocuğu yetiştirdiği için, kadınlar çalıştığı halde hem evde hem işte çalışıyor, o kıymetli erkeklerde en ufak yardım isteğinde eşini annesine şikayet etme hakkını buluyor kendinde.Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
Konu sahibi calisiyormus birde hem caliscam hem de ev islerini tek basina yapcam sirf kadinim diye yarin cocuk olsa o da kadinin görevi zaten, yok öyle yagma. Her isi tek basima yapmiyorum diye de bitcekse evliligim sorun degil.Sevgili hanfendi; sen bunları kendinin görevi ve zorunluluğu gibi hissediyor olabilirsin. O şekilde yaşayabilirsin. Amenna.
Ama burada urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyan o güzelim fikirlerini kimseye empoze etmeye kalkamazsın.
Başka türlü yaşayan kadınlara "Hayır sen yapacaksın. Senin görevin" diyemezsin.
Anlatabildim mi acaba?
Ben yanlışlıkla sizi alıntılamışım. Tüh ya. Başka birini alinti yapacaktim. Olmamis.Konu sahibi calisiyormus birde hem caliscam hem de ev islerini tek basina yapcam sirf kadinim diye yarin cocuk olsa o da kadinin görevi zaten, yok öyle yagma. Her isi tek basima yapmiyorum diye de bitcekse evliligim sorun degil.
sizde saçmalamışsınız resmen nedemek senin görevin??aynı evde yaşarken kadın da dışarda çalışıyorken ev işi neden kadını görevi olmaya devam ediyor??adamın ayağımı sakat gözlerimi görmüyor??insan gibi yardımcı olsa sofrayı toplamasına evini süpürmesine vs erkekliğinden ne kaybedecek??hangi devirden yazıyorsunuz acaba çok merak ettimBu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
Yo öyle birşey yok evde oturuyorum ve istediğim zaman eşim bana yardım ediyor ayrıca evde oturmak ne demekse bi oturuyoruz ki sormayın bütün ev isleri kendi kendine oluyorEvde oturan biri olsam zaten yardım istemezdim. Ben de çalışıyorum. Üstelik istedigim şeyler buyuk bsy degildi. Yani annemi araması şikayet etmesi bni üzen şey o
sizde saçmalamışsınız resmen nedemek senin görevin??aynı evde yaşarken kadın da dışarda çalışıyorken ev işi neden kadını görevi olmaya devam ediyor??adamın ayağımı sakat gözlerimi görmüyor??insan gibi yardımcı olsa sofrayı toplamasına evini süpürmesine vs erkekliğinden ne kaybedecek??hangi devirden yazıyorsunuz acaba çok merak ettim
Son sorunuza ben az önce cevap verdim. Önceki sayfada belirttim. Arkadaş urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyorsizde saçmalamışsınız resmen nedemek senin görevin??aynı evde yaşarken kadın da dışarda çalışıyorken ev işi neden kadını görevi olmaya devam ediyor??adamın ayağımı sakat gözlerimi görmüyor??insan gibi yardımcı olsa sofrayı toplamasına evini süpürmesine vs erkekliğinden ne kaybedecek??hangi devirden yazıyorsunuz acaba çok merak ettim
aynen bende en çok buna sinirlenıyorum zamanında bur erkekleri paşa oğlum erkek oğlum vs dıye yetıstıren annelerin çocukları böyle..ama oğlum birşey yapmasın ama bir dediğini iki etmeyeyim istedıgı yemegı pişireyim her işini yapayım sonra o adamlar okuyor meslek sahibi oluyor ama sofradan 1bardak kaldırmasını akıl edemıyorlar işte..benim eşimde böyle maalesef ben de bunun sucunu kaynanama buluyorum ama alllahtan eşim merhametlı bir adam yavaş yavaş yardımcı olmaya başladı tabi bende çok söylenmedim değil ütüleri yapar banyoyu yıkar sofrayı toplamama yardımcı olur ama daha da eğitecem inşallahKonu sahibinin kayinvalidesidir kesin. Bu adamları da birileri yetiştiriyor sonuçta
Silkelenmektir o; sirke olsa duramazsin..Evet hanfendi onun görevi bana çok ters geliyor kadınin oturup erkegin kadınin görevini yapmasını yardim etmiyor yazmis özel bi nedeni varsa bilemem ama eşine saygısızca emir vererek tartışarak soylese hangi erkek olsa yapmaz bunlar evliligin sacma ve bitiren konular biraz sirkelenin ya gına geldi burdan okdar saçma konular aciliyor ki 1 ay boyunca girmedim bloga yine sacma seyler
aynen bende en çok buna sinirlenıyorum zamanında bur erkekleri paşa oğlum erkek oğlum vs dıye yetıstıren annelerin çocukları böyle..ama oğlum birşey yapmasın ama bir dediğini iki etmeyeyim istedıgı yemegı pişireyim her işini yapayım sonra o adamlar okuyor meslek sahibi oluyor ama sofradan 1bardak kaldırmasını akıl edemıyorlar işte..benim eşimde böyle maalesef ben de bunun sucunu kaynanama buluyorum ama alllahtan eşim merhametlı bir adam yavaş yavaş yardımcı olmaya başladı tabi bende çok söylenmedim değil ütüleri yapar banyoyu yıkar sofrayı toplamama yardımcı olur ama daha da eğitecem inşallah
Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?