Esimin sikayeti

Eşinizin yaptığı yanlış evet ama hatasını anlamış özür dilemiş bu sebepten boşanmayı düşünmekte fazla geldi bana. Şuan yardım ediyor mu eşiniz ev işlerine, o tartışmadan sonraki tavrı nasıl önemli olan bu.

Hepimiz hatalar yapabiliyoruz hele evliliğin ilk zamanlarında, kafanızda büyütmeyin bu konuyu devamı gelmediği sürece.

Bence sen sirkelen. Sirke iyi gelir belki, keskindir falan. Kokusu algılarını açar en azından.

Sevgili hanfendi; sen bunları kendinin görevi ve zorunluluğu gibi hissediyor olabilirsin. O şekilde yaşayabilirsin. Amenna.

Ama burada urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyan o güzelim fikirlerini kimseye empoze etmeye kalkamazsın.

Başka türlü yaşayan kadınlara "Hayır sen yapacaksın. Senin görevin" diyemezsin.

Anlatabildim mi acaba?

Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
Evet bir nesil bu düşünceyle erkek çocuğu yetiştirdiği için, kadınlar çalıştığı halde hem evde hem işte çalışıyor, o kıymetli erkeklerde en ufak yardım isteğinde eşini annesine şikayet etme hakkını buluyor kendinde.

Kadın çalışmasa bile evin işini yapmak sadece onun vazifesi değil kaldı ki. Ev bir yaşam alanı ve evde yaşayan herkes işin ucundan tutmak zorunda.

Konu sahibi calisiyormus birde hem caliscam hem de ev islerini tek basina yapcam sirf kadinim diye yarin cocuk olsa o da kadinin görevi zaten, yok öyle yagma. Her isi tek basima yapmiyorum diye de bitcekse evliligim sorun degil.

Konu sahibi calisiyormus birde hem caliscam hem de ev islerini tek basina yapcam sirf kadinim diye yarin cocuk olsa o da kadinin görevi zaten, yok öyle yagma. Her isi tek basima yapmiyorum diye de bitcekse evliligim sorun degil.
Ben yanlışlıkla sizi alıntılamışım. Tüh ya. Başka birini alinti yapacaktim. Olmamis.

Eşinizi sevdiğinize emin misiniz? Tamam eşiniz yanlış yapmış ama hatasını da anlamış. Böyle hissetmenizin sebebi bu olay olamaz. Bilinçaltınız çok başka bence. Severek mi evlendiniz?

Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
sizde saçmalamışsınız resmen nedemek senin görevin??aynı evde yaşarken kadın da dışarda çalışıyorken ev işi neden kadını görevi olmaya devam ediyor??adamın ayağımı sakat gözlerimi görmüyor??insan gibi yardımcı olsa sofrayı toplamasına evini süpürmesine vs erkekliğinden ne kaybedecek??hangi devirden yazıyorsunuz acaba çok merak ettim

Evde oturan biri olsam zaten yardım istemezdim. Ben de çalışıyorum. Üstelik istedigim şeyler buyuk bsy degildi. Yani annemi araması şikayet etmesi bni üzen şey o
Yo öyle birşey yok evde oturuyorum ve istediğim zaman eşim bana yardım ediyor ayrıca evde oturmak ne demekse bi oturuyoruz ki sormayın bütün ev isleri kendi kendine oluyor

Konu sahibinin kayinvalidesidir kesin. Bu adamları da birileri yetiştiriyor sonuçta

Son sorunuza ben az önce cevap verdim. Önceki sayfada belirttim. Arkadaş urartulardan kalma tarihi eser niteliği taşıyor

Konu sahibinin kayinvalidesidir kesin. Bu adamları da birileri yetiştiriyor sonuçta
aynen bende en çok buna sinirlenıyorum zamanında bur erkekleri paşa oğlum erkek oğlum vs dıye yetıstıren annelerin çocukları böyle..ama oğlum birşey yapmasın ama bir dediğini iki etmeyeyim istedıgı yemegı pişireyim her işini yapayım sonra o adamlar okuyor meslek sahibi oluyor ama sofradan 1bardak kaldırmasını akıl edemıyorlar işte..benim eşimde böyle maalesef ben de bunun sucunu kaynanama buluyorum ama alllahtan eşim merhametlı bir adam yavaş yavaş yardımcı olmaya başladı tabi bende çok söylenmedim değil ütüleri yapar banyoyu yıkar sofrayı toplamama yardımcı olur ama daha da eğitecem inşallah

Silkelenmektir o; sirke olsa duramazsin..
Cok rahatsiz oluyorsan girmezsin, silah zoru ile mi giris yaptırılıyor?
Ataerkil, bağnaz ve yobaz fikirler ile insanlari germeye kimsenin hakki yok..
Ben evimde isleri hep kendim yaparim, icime sinmiyor baska türlüsü, tek beklentim de kisisel temizlige ve kullandigi alanlara dikkat etmesidir yaşadığım insanların.. Ama bu benim tercihim.. Ha, sofraya yardim edilir, baska yardimlar da olur elbet istersem, evin duzeni ve kisiler arasi iliskiler onemli bu noktada..
Ev isleri, cocuk bakimi kadina zimmetli şeyler değildir..
Konu sahibi emretmistir veya usluplar hatalidir, kocasi haklidir haksizdir o kisimlara yorum yapmak ayri, gelip burda çemkire çemkire "o senin görevin, kadinligini bil" demek ayri..
Haddini bilse herkes, ne guzel olurdu..

Benim esimin annesi şükür erkek kız fark etmeden yetiştirmiş evlatlarını. Hepsinin eli aynı derecede alışık ev işlerine. Ben eşimin desteği olmasa zaten ara sıra heralde kafayı yerdim. Iki küçük çocuğumuz var. Eşler birbirine destek olmasa hayat zindan olur.

Ev işlerini bu kadar seviyorsan gel bizimkileri de yap hayrına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…