Esimin sikayeti

Emredersen kimse yapmaz. Ben genelde eşime " canim bulaşıkları yıkayacağım sende evlere süpürge tutar mısın?" Diye sorarim. O tatli dil yapmam diyen adami bile yola getirir. Biri bana emretse yapacagim varsada yapmam

Eş hayvan gibi bağırıp suçlu olduğu zamanlar boşanılmaz ama adam suçunu anladığı an ay soğudum boşancam.

eşinizin yaptığı çok çok ama çok çocukça.anneye şikayet etmek nedir.koskoca adamsın.ama anneniz karı kocanın arasına girmemiş aferin.sizin de sanırım üslupta bir problem var, emreder gibi olmuş.eşim bana emir kipiyle konuşsa yapıcağım şeyi yapmam.yoksa ev işleri tabiki ortak yapılması gereken şeyler.ama adam özür dilemiş , çocukluğunu anlamış.bundan boşanılmaz.he sevgin bitmiştir ona bir şey diyemem.o senin bileceğin iş.sadece şunu diyebilirim ki çocuğun yoksa bir süre daha yapmayı düşünüyorsan da düşünme ertele.

Hayır evli .

İyi de aradan aylar geçmiş.
Özürler dilenmiş, aralar düzelmiş.
Şimdi durduk yere neden bahane ürettiniz ailenizin yanındasınız diye neden eşi bir boşama hevesine girdiniz.
Haksızsınız.

Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
Offf hayat kalitem düştü.

Evde oturan biri olsam zaten yardım istemezdim. Ben de çalışıyorum. Üstelik istedigim şeyler buyuk bsy degildi. Yani annemi araması şikayet etmesi bni üzen şey o
Zaten yazdım özel bi nedeni varsa bilemem diye cariye takimi filan da dglm benim size olan tepkim esinizden yardim istemeniz veya eşinizin size yardım etmemesi dgl evliligi cocuk oyununa çevirmeniz burda senin suan acitigin konuyu onlarca bekar kız okuyor yeni nesili mahv ediyosunuz bende ha esinizin annenize şikayet etmesi hoş dgl neticede cocuk degilisiniz ki özür dilemiş ama siz uzaklaşıp sogudum gibi itamlarda bulunursaniz butun bi omrunuzu mahv edersiniz burdaki dangalaklara da bakma siz dert yaniyosunuz zan ediyosunuz ama kafaniza.busuru olumsuz yorum giriyor neymis yapmak zorundaymış diyorlar takma bu laflari evlilikte sorunlar çıkmasa zaten olgunlaşamazsin

Keşke hiç girmesen ya

Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük
Kiz kaynanacim sen misin ?

Şikayet eden erkek

Canım sen burda sana senin görevin vs diyenlere aldırış etme rica ediyorum. Hayat arkadası olmak icin evleniyor insanlar hizmetcisi olmak icin değil. Tabiki yapacak iş bölümü diye bir sey var, yorgundur işi vardır vs tabiki insan yardımcı olur keyfi olarak yapacak değilsin her seyi. Eli ayağı mı tutmuyor?
Özür de dilemis bence simdilik rafa kaldır tekrarı olursa bir daha düsünürsün.

Keşke bunları evlenmeden konusup ölcüp tartsaydınız.

Yaptığı hiç hoş bir şey değil ama siz barışmış devam etmişsiniz normal hayatınıza şimdi böyle diyorsunuz. Başka sebepler olmalı yani.

Ay ne kocisci biri. Ayaklarinida yikiyor musun kız? İstese yikarsin degil mi
Kendi kendini gömen kadınlara hastayim. Evlenmeden önce öylesine mi yasiyordun

Tamam, biz "sirkeleniriz". Türkçe yazmak dışında her şeyi de biliyorsunuz.

Konu sahibinin üslubu çok yanlış. Emretmiş resmen. Anlatış biçiminden ben bile irite oldum.

Kadınlar hayatın müşterek olduğunu düşünüp dışarıda çalışıyorlar ama erkekler hayatın müşterek olduğunu düşünmüyor. Kadın dediğin hem evde hem işte çalışacak çocuğa tek başına bakacaklar. Zihniyetleri bu.
O yüzden parasal desteğini çekeceksin, kendine gündelikçi tutacaksın, evde de yorulmayacaksın ohhh mis.

Vallahi hanimlar ne deseniz haklisiniz bende calisiyorum ama kocamin eli hic birseye yakismaz mecbur ben yapiyorum herseyi. Cocugu yikar arada. Ama ev islerini yapamiyor gercekten... anca sinir oluyorum yapmadigi daha iyi

Siz görevlerinizi tam ve eksiksiz icra edin. Aman ha kocanız başkasını falan bulur ev işlerini aksattınız, donlarını yıkamadınız diye.Ne gerek var? Çayını, çorbasını saatinde koyun önüne, gönlünü de hoş tuttunuz mu görev tamamlanmış olur. Kadın robot mu görevi yapacak diyebiliyorsunuz? Kavurmayı fazla kaçırdınız galiba kendini ezdirmeyen kadınları görünce hazımsızlık yaptı...

22 yaşında, okulda olması gereken yaşta evlenmiş ve kocanın kölesi olmaya hayatını adamış siz mi bize, yeni nesili mahvettiğimizi söylüyorsunuz?

Ya ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
mesela yemek yenildi masadan kalkıldı (eşlerin yaptığı gibi)
Teli elinize alıp kanepe uzanıyorsunuz ve eşiniz masayı toplayıp bulaşıkları yerleştiriyormu?
Yada misafir geliyor siz süpürge yaparken eşiniz kısır börek vs...hazırlayıp misafirlere çay dağıtıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…