Eşimin şirret eski eşi

Boşanmak cokk zor bir karar,hele ki çocukla boşanmak. Çocuk olmasına rağmen bu karar verildiyse bundan sonra çocuğun en az etkileneceği sekilde davranılmalı aslında,yani öncelik çocuk olmalı. Siz bunu en güzel sekilde yapabiliyorsunuz,eşiniz de siz de.
Ben de eşimle eski eşinin öyle olmasini isterdim, zaten bitmiş ayrılmışlar, bundan sonra kendi hayatına baksa çocuk istediği zaman bize gelse istediği zaman annesine gitse. Eşim üzerine düşen herşeyi yapsa bunlar asla sorun olmazdı benim için,ki yapmasını da isterim sonuçta kanı canı evladı,ona yapmayan nasip olur benim doğurduğum çocuğa nasıl baba olur ki.

Şu dava süreci geçene kadar yine eşime veya ailesine yazdıklarını öğrenirim,sonuçta davada kullanılır sonrasında kadının adını bile duymak istemiyorum zaten

Başkasının çocuğuna bakmakta zor olur
Haklısın aslında
Bilemedim ya
Çok mu seviyorsun
O evliliğe illa devam etmek istiyor musun

Gerçekten yok muydu? Yoksa inanmak istediğin için bazılarını göz ardı mı ettin. Taraf tuttuğumu düşünme ama mantıken saçma. Boşanmış eş birbirine en fazla ne yazar? Çocuğu almaya geliyorum ne zaman alayım ya da işte maddi şeyler para yattı mı çocuğu okuldan alacak mısın vs vs gibi şeyler. Peki bunları kadın sana neden atsın bunların neyi ile seni ikna edecekti. O mesajlarda sana acaba dedirtecek bir şey olmasa kadın onları kullanmaya kalkmazdı. Severek ayrıldıysa başkasını da sevmediyse hala unutamamış olabilir ya da kızgın olabilir. Ama kabul et muhattap olarak iletişim kurarak sonrasının önünü sen açmışsın. Belki çekinecekti asla sana ulaşmayacaktı ama senin ona ulaşmanla aradaki mesafeyi kaldırdın onu da hırslandırdın.

Cok saplantili kalmis kadin. Anlayamadim. Cocuk oyle bisey ki bigun bile ayri kalmak istemiyosun ama nefes almak istiyosun. Psikolojisi kaldirmamis demekki.
Kendinize şunları sorun:
Bu kadin eşimin cocugunun annesi,
Kayinvalide-kayinpederimin eski gelini,
Peki benim neyim? Ne bagim var? Ben neden ugrasiyorum?
Kimin bağı var ise o uğraşsın. Biraz sert bir tavır gösterin derim. Belliki kadin susmayacak. Bu arada velayeti istemeyin. Bunca sene tek basina bakmis, buyutmus, vermek istemez, daha kotu olur. Belli bir sure sonra cocuk zaten kendisi karar verecek. Ben babamda kalacagim deyip cikip gelecek. Akışına bırakın bu konuyu

Başkasının çocuğuna bakmakta zor olur
Haklısın aslında
Bilemedim ya
Çok mu seviyorsun
O evliliğe illa devam etmek istiyor musun
Çok zor inanın, kadin bu kadar yalancı olunca çocukla biran bile yalniz kalmak istemedim, mesela eşim markete gidecek olsa ben evde kalacak olsam çocuk benimle kalmak için surat asardı babasına,markete gitmek istemezdi. Ama benimle kalsa kadın ne yapacak korktugum için esimin götürmesini isterdim.

ben öğretmenim esimle de sorun olunca yazın atama istedim baska bi sehre gittim,aslinda ayrıyız eşimle ama toparlamaya çalışıyorduk. Üzerine bu kadının hala yalanları ile uğraşmak zorunda olunca ne yapacagimi bilmiyorum,her gün oturup ağlıyorum sadece. Isimi çok seviyorum ama öğrencilerime bile odaklanamiyorum,herşeyden soğudum artuk

Eğer mantık evliliği falan ise devam etmezdim ben olsam

Ama seviyorsam mücadele ederdim

Evet onunla iletisim için adim atmam en büyük hatam zaten..ama inanın bir tane mesaj yoktu,olsa gerçekten söylerdim.

Ama iletisimleri öyle çocuk için değildi sadece,mesela o dönem esimin ataması olmuştu kadın onu sormuş nereye atandın falan,bugün napiyosun gibi.. eşim normal bi arkadaşı gibi cevap vermiş hep..ama kadın bunları farklı yorumlamış anlaşılan.. hatta eşime attığı mesajın birinde "sürekli wp a gireceğine çocuğunu ara" yazmış, yani sürekli eşimi takip ediyormuş

Yanlış anlamayın ama size cocuk konusunda 1 2 bisey söylemek istiyorum. Evliliginizdeki eski eş sorununu aşana kadar cocuk yapmayin. Boyle bir sorunla ugrasirken evliligin sağlıklı yurutulebildigini dusunmuyorum. Muhakkak esinizle tartisma yasiyorsunuzdur.
Sizin gebe oldugunuzu ogrendigi andan itibaren eski eşin saldirilari artacak. Gebelik duygusalligi, kusmasi vb seylerle ugrasirken bide eski eşle ugrasamazsiniz.
Evlilikte sorun varken aman cocugum duymasin, aman cocugum yipranmasin, cocuguma bisey olmasin, cocugum babasiyla buyusun dusunceleri insani psikolojik olarak boğuyor.

Eğer mantık evliliği falan ise devam etmezdim ben olsam

Ama seviyorsam mücadele ederdim
Eşimi seviyorum kesinlikle ama kendimi çok yorgun hissediyorum,eşimden bekledigim desteği göremediğimi düşünmüyorum,bu ayrılık sürecinde esimin de hataları oldu(eski esle alakalı değil,ikimizle alakalı konularda) o yüzden zamana bıraktım artık

Sağlık sorunlarım varmış zaten,iki kez üst üste bebek kaybettim. Belki çocuğumuz olmayabilir bile.. çocukları çok seviyorum,en büyük hayalim anne olmaktı.ben duygusal olarak bu konularla uğraşırken eski esin yaptıkları beni yordu sanırım.
Zaten evliliğimizi toparlamadan asla çocuk istemem artık,hem tedavi ile olabilir ancak hem de kaldıracak gücüm yok şu an

Bir aile terapisti deneyebilirsiniz

Hakkinizda hayirlisi olsun. Duygularinizi eşinizle paylasin. Ipler koptuktan sonra tek cozum bosanma oluyor. Ancak sorunu farkedip, konusup hatta terapi destegi almak evliligi kurtariyor.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Duygularinizi eşinizle paylasin. Ipler koptuktan sonra tek cozum bosanma oluyor. Ancak sorunu farkedip, konusup hatta terapi destegi almak evliligi kurtariyor.
Ben ne kadar duygusalsam eşim o kadar rahat biri,o yüzden beni anlayamıyor. Şu an zaten farklı şehirlerdeyiz,insallah hayırlısı neyse o olsun bundan sonra demekten başka bisey yapamıyorum

İlk siz bu kadınla iletişime geçtiğiniz için hatalısınız ve bence siz başlatmışsınız. Nişanlıyla kavga edip gecenin 2'sinde eski eşle bağlantı kurmak nedir? Kadını niye durduk yere kışkırttınız? Ortak çocuk var mutlaka iletişim kurulacak yazmışsınız size ne, siz mi kuracaksınız bu iletişimi? Annesi çocuğu beraber vakit geçirmeleri için babasına getirmiş, kedi yavrusu gibi getirip bıraktı yazdınız. Babası da sizin gibi mi düşündü, kedi yavrusu gibi mi gördü kendi öz çocuğunu? Madem öyle babasıyla kızını baş başa bıraksaydınız yabancı bir kadınla durmasaydı. Nasıl bir iletişimden bahsediyorsunuz, çocuk babasının yanına gelmeyince?

Ben sizi kötü niyetli bulmadım ama fazla karışıyorsunuz. Ayrıca bence de yanlış evlilik yapmışsınız. Çocuğuyla sağlıklı görüşmeyen görüşme imkanı yaratmayan, eski eşle şimdiki eşin bel altı kapışmasını keyifle izleyen sümsük bir adam bu. Benim için bir yoluşmadıkları kaldı diyerek egosu mu okşanıyor nedir? Dediğim gibi başınızı yakmışsınız kendinizi bile bile ateşe atmışsınız. Beceri konuşmak değil, gerektiği yerde susmayı bilmek. İlk mesajı siz atmayacaktınız ve karşıdan gelen iftira hakaret vs cevap vermeyecektiniz. Bırakın eşiniz muhatap olsun, onlar kapışsın karşılıklı hakaret etsin birbirlerine.

Ve bence çocuk adına kendi başınıza düşüncelere planlara girmeyin, annesi ve babası var. İyi niyetle yaklaşırsınız ama ters tepebilir.

Ben ne kadar duygusalsam eşim o kadar rahat biri,o yüzden beni anlayamıyor. Şu an zaten farklı şehirlerdeyiz,insallah hayırlısı neyse o olsun bundan sonra demekten başka bisey yapamıyorum

Ben en cok esinize kizdim, kusura bakmayin. Bircok konuda hatasi var. Hem sizinle olan iletisiminde hem eski eşiyle hem cocuguyla olan iletisiminde.
Bir adim geriye gidin, olaylari baskasi yasamis gibi değerlendirin. Ortaligi toparlamasi gereken kisi esiniz.
Ayri oldugunuz süre icinde kafayi dinleyin, rahatlamaya calisin.

Çocuk adına kendi başıma ne gibi karar verdiğimi düşündünüz... bu izlenime nasıl ulaştınız?

siz anne olsanız,bilmiyorum anne misiniz ama kızınızı eski eşiniz yeni evlendi diye hemen bırakıp gider miydiniz? Hem ne demek yalniz bırakmak,biz evliyiz ve orası benim de evim.

Eşimin sümsük olduğunu kanaatine nasıl ulaştınız birkaç mesajla o da anlaşılır değil.. konum esimin eski eşiyle yaşadığımız sorunlar değil,Konu dava süreci ile alakalı,o yüzden kadın şunu yaptı ben şunu yaptım eşim şunu yaptı diye tek tek anlatmadim ki.
Neyse yine de teşekkür ederim,en azından niyetimle alakalı yaptığınız yorum için

Sizin de attiginiz adimlar hic saglikli olmamis, eski ese iletisim yolunu siz acmissiniz. Ayrica ben cok doldum o yuzden hakaret ettim kismina inanmiyorum cunku tepkilerimizi kontrol etmek bizim elimizde, siz de laf dalasina girip karsi tarafi sinir etmek istemissiniz muhtemelen.

Davadan bir sey cikmaz ilk sucunuzsa en kotu ihtimalle HAGB alirsiniz ama bundan sonra ne olursa olsun asla karsilik vermeyin eski ese.

Evet eşimin hatası var zaten,boşandıktan sonra eski eşine net bir çizgi çekmiş olsa bunları yaşamazdık belki,kadinla arkadaş gibi konuşmaya devam etmesi(çocuk konuları dışında) kadını umitlendirmis sanırım,sonra öfkesini benden çıkardı.
Dediğim gibi atama istedim gittim artık,eşim bişeyleri fark eder bekledigim çabayı gösterirse devam edebiliriz ama aksi olursa yapacak bisey yok,hayırlısı buymuş deyip boşanırız

Bazı insanlar çok sabırlı belki ben o kadar sabırlı degilim,numaramı değiştirmeme rağmen uygulamalar aracılığıyla numaramı bulup küfür etmesi,esime ailesine sürekli hakkımda yalan mesajlar atması yüzünden cevap verdim ama asla kışkırtma seklinde davranışım olmadi,ki kaostan beslenen tiplerden değilim aksine en ufak sorunda günlerce ağlayıp kafaya takan biriyim.

Dava sonucu değil aslında beni düşündüren,sonrasında baska ne yapacak bu kadın,benim için sorun bu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…